Forum » Omrežja in internet » Google street view: zamegljena cela hiša?
Google street view: zamegljena cela hiša?
SddD ::
Hej, gledam nekaj po streetviewju (en vikend na nepremičnine.net sem iskal) in naletim na random hišo, ki je v celoti zamegljena.
Pomota ali opcija in če, s kakšnimi argumenti oz. ob kakšni pogojihin kje se to lahko zahteva.
https://www.google.com/maps/@45.9243323...!3m6!1e1!3m4!1s8CqzIbQp04JpD9ml4ohlpg!2e0!7i13312!8i6656
Pomota ali opcija in če, s kakšnimi argumenti oz. ob kakšni pogojihin kje se to lahko zahteva.
https://www.google.com/maps/@45.9243323...!3m6!1e1!3m4!1s8CqzIbQp04JpD9ml4ohlpg!2e0!7i13312!8i6656
Machete ::
Ali gre ta zameglitev gladko skozi, ob predpostavki, da zrihtaš dokazila o lasntištvu (predvidevam da izpisek iz ZK).
Je možno tudi samo parcelo zamegliti po parcelnih številkah? Je komu to ratalo oz. je kdo to že proval?
Je možno tudi samo parcelo zamegliti po parcelnih številkah? Je komu to ratalo oz. je kdo to že proval?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Kaj pa je upravičen razlog za njih?
Furbo ::
Da pač nočeš bajte gor. En nategun, ki ga (žal) poznam, ima tako.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
ššš ::
To, da ti poslikajo bajto brez tvojga dovoljenja in ti dajo slike na net bi moglo bit prepovedano in kaznivo. Samo žal je kle spet naša politika pokazala, da je bl za lego kocke kot za kakšno pravo in človekove pravice.
Pr slovenčkih še kr prevladuje miselnost, da je vse javno, da zasebne lastnine ni, da kdor jo ma, je kriminalc in nategun in da kdor hoče živet zasebni lajf nekej skriva. Da ne govorim o tem, da bi te vsak na gobec, če bi mu stal pred bajto in ga snemal. Če pa to dela tujec in mega korporacija je pa ok. Kle ste pa pohlevni in tiho. Pazte samo, da ne boste kolen znucal.
Pejte na google maps, pri naslovu zgorej kliknite 3 pikce in "prijavi težavo".
Pr slovenčkih še kr prevladuje miselnost, da je vse javno, da zasebne lastnine ni, da kdor jo ma, je kriminalc in nategun in da kdor hoče živet zasebni lajf nekej skriva. Da ne govorim o tem, da bi te vsak na gobec, če bi mu stal pred bajto in ga snemal. Če pa to dela tujec in mega korporacija je pa ok. Kle ste pa pohlevni in tiho. Pazte samo, da ne boste kolen znucal.
kalbert ::
Res ne vem čemu razlog da se nekateri skrivajo svoje hiše. To se mi zdi bolano. Predlagam da taki hodijo naokrog pod maskami, se vozijo brez tablic, v svojo hišo gredo samo v temi, sprehajanje po vrtu prenevarno da te razkrinkajo itd. Mislim da smo tole zasebnost že malce zlorabili
feryz ::
Razlog je, da razne nepridiprave privabijo k bajti.
Ker mora biti za skrivanje nek razlog. Vsaj logika tako veli.
Itak da se gre za tako ali drugače prizadete ljudi. Ki mislijo ... da nekaj mislijo, Kdo ve kaj.
Btw, ljudje ponavadi zahtevajo zameglitev samo za eno leto.
Zato lahko izberete drug datum slike in se vidi, kaj so zameglili.
Ali pa se malo premaknete naprej in nazaj in pozumate bajto.
Če vas res toliko firbec matra, kaj skrivajo.
Ker mora biti za skrivanje nek razlog. Vsaj logika tako veli.
Itak da se gre za tako ali drugače prizadete ljudi. Ki mislijo ... da nekaj mislijo, Kdo ve kaj.
Btw, ljudje ponavadi zahtevajo zameglitev samo za eno leto.
Zato lahko izberete drug datum slike in se vidi, kaj so zameglili.
Ali pa se malo premaknete naprej in nazaj in pozumate bajto.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
hipertija ::
Tudi meni je hecno to, da ti iz javnega prostora ne bi smel slikati neke hiše in je objaviti. Glede na to, da živimo v svobodni državi, lahko kdor koli iz kjer koli pride po ulici in si povsem legalno ogleduje mojo hišo, brez da bi bil česar koli obtožen, kaj spremeni - če je ta nekdo pač na google street-u? Če že, se mi bolj poraja vprašanje, da bi nek nepridiprav spisal algoritme in bi za nek določen kraj na podlagi google streeta neka inteligenca predlagala katere hiše so "najboljše" za rop, preračunala poti policije, najboljšo pot za pobeg idr. Torej paranoiki bi bolj morali delati na zaščiti premoženja, kot pa na bluranju.
Če te tako firbec, se pač zapelješ do tja?
Če te tako firbec, se pač zapelješ do tja?
Prekle za kurnk
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hipertija ()
Boli me kita za to.
Najbolje da se v življenju ukvarjam z nekimi zafrustriranimi in samopomembnimi ljudmi. Ziher ja.
Naj uživajo v svoji zamegljenosti.
Najbolje da se v življenju ukvarjam z nekimi zafrustriranimi in samopomembnimi ljudmi. Ziher ja.
Naj uživajo v svoji zamegljenosti.
free_rider ::
Ti algoritmi za kriminalce so le še vprašanje časa, če že ne obstajajo, thanks to AI. No, ne napiše jih nepridiprav, ampak to "outsourcajo".
Z razvojem tehnike se tudi krimi scena poslužuje naprednih tehnologij, to se vidi povsod.
Bluranje je najbrž le en majhen tehničen korak proti temu, vprašljiva pa je učinkovitost.
Mogoče bolj za psihično boljše počutje lastnika, kot nekakšen placebo.
Z razvojem tehnike se tudi krimi scena poslužuje naprednih tehnologij, to se vidi povsod.
Bluranje je najbrž le en majhen tehničen korak proti temu, vprašljiva pa je učinkovitost.
Mogoče bolj za psihično boljše počutje lastnika, kot nekakšen placebo.
Imagine there's no religion :)
David Mayer ::
Imam sosede, ki imajo maksimalno zavarovano kakor pametno hišo in zablurano. Je pa res, da so bolj potujoči. Pac lokalno čudaki, ki živijo na različnih naslovih, včasih niti na kopnem ne. Zagotovo kakšne svinjske barabe, sem jih že hotel prijaviti policiji in inšpektorjem, da nekaj skrivajo.
Crkujem od smeha. Za onlyfans generacijo je zasebnost itak znanstvena fantastika. Kdor ga ne kaže na netu je bolan.
Lahko vam probam razložim kaj me med drugim moti, razumet pa tega namest vas lih ne morem, ker vi nimate lastnine in samga koncepta zasebnosti.
-garažna vrata so bla med fotografiranjem odprta, vidi se čist vse, kar mam notr. Od orodja, avta, smeti... Ja, folk krade. Če pride ogledvat bajto v živo, ga lahko saj kdo vidi. Pa bo to verjetno zgolj ena oseba. Na netu jih je lahko, in jih verjetno tut je, na tisoče. Google bi lahko poslal opomnik, ko si nekdo ogleduje tvojo lastnino. Zakaj ga ne?
- nimam zaves, ker sem na vasi. vidi se tut notr v bajto kaj mam.
- vidi se en kup ljudi, ki jih ni več med nami. Dvomim da moja pokojna starša želita bit ovekovečena v nesmrtnem visenju na okenski polici. Creepy in ogabno.
- da se gledat kdo je kej delal na bajti. kdo ma dnar, kdo ga nima, kdo obdeluje vrtiček, kdo ma nov avto, kdo s kom živi, kdo je bil pri kom.... creepy.
- kam grejo te slike noben ne ve.
- nekdo brutalno služi s tem, na račun tvoje zasebnosti...
... in še in še.
Lahko vam probam razložim kaj me med drugim moti, razumet pa tega namest vas lih ne morem, ker vi nimate lastnine in samga koncepta zasebnosti.
-garažna vrata so bla med fotografiranjem odprta, vidi se čist vse, kar mam notr. Od orodja, avta, smeti... Ja, folk krade. Če pride ogledvat bajto v živo, ga lahko saj kdo vidi. Pa bo to verjetno zgolj ena oseba. Na netu jih je lahko, in jih verjetno tut je, na tisoče. Google bi lahko poslal opomnik, ko si nekdo ogleduje tvojo lastnino. Zakaj ga ne?
- vidi se en kup ljudi, ki jih ni več med nami. Dvomim da moja pokojna starša želita bit ovekovečena v nesmrtnem visenju na okenski polici. Creepy in ogabno.
- da se gledat kdo je kej delal na bajti. kdo ma dnar, kdo ga nima, kdo obdeluje vrtiček, kdo ma nov avto, kdo s kom živi, kdo je bil pri kom.... creepy.
... in še in še.
A ti resno misliš, da kdorkoli razen tebe, gleda tvojo bajto in tvoja starša?
Pa že. Super pomembna oseba si.
Če bi bil jaz lopov, bi iskal točno to, zamegljene hiše.
denabiker ::
jaz vem za žalostno zgodbo enega prijatelja zaradi tega, v pol leta je cel posivel od stresa. Bil je v tistem času na Kitajskem zaradi poslov, ravno takrat pa je bilo snemanje, hja in je en športni audi s posebnimi feltnami posnet pred bajto od enega znanca. Njegova baba je šmirala z njim. Rezultat na koncu, ločitev, njegova baba še zdaj ne prizna, da ga je varala, nič ni vložila v to bajto, nič ni dala za apartma na morju, pa vikend v Bohinju, nič od nje, zdaj ima ona en brezvezen šiht z bogo plačo, prej sploh ni delala, še stroške ne bi pokrila s tistim. Zdaj pa hoče ful denarja oziroma vse prodat in na polovico, on je rekel da ne bo prodal naj ona gre in zdaj ji plačuje najemnino in stroške, ker jo je nagnal ven in je v bloku, kreganje, tožba iz njene strani. Aja ta tip je potem priznal, da je hodil z njo, pa tudi posnetke je pokazal, ampak ona še vedno zanika. Še snemala sta se...jaz vidim največjo težavo z otroci, ker sem jim vidi, da je fejst narobe in doživljajo stisko.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: denabiker ()
Je pač izvedel na digitalni način namesto od sosedov. Kot da se brez tega babe niso skurbale?
Meni je pa bizarno, da je vam bizarno zamegliti parcelo ali hišo. In da o tem odloča neka xy korporacija? Kaj va mni jasno? Privatna lastnina je sveta. Zakaj ima vsak cigo pravico gledati? Naj se pripelje mimo, če ima to željo.
Jaz bom dal zamegliti čisto vse nepremičnine, prav tako bom v to nehcal sorodnike. Tudi za parcele bom vztajal, ker so mi eno že odbili.
Street View seeks to enrich our visual understanding of the world by featuring imagery from public property. We blur or remove images from Street View according to our Street View Privacy and Security Policies, including images that have:
Individual faces
Legible license plates
An individual's home
Violations of our content policies
Thank you for using Street View. We appreciate your feedback as we work to make Google Maps a valuable resource for everyone.
Jaz bom dal zamegliti čisto vse nepremičnine, prav tako bom v to nehcal sorodnike. Tudi za parcele bom vztajal, ker so mi eno že odbili.
Street View seeks to enrich our visual understanding of the world by featuring imagery from public property. We blur or remove images from Street View according to our Street View Privacy and Security Policies, including images that have:
Individual faces
Legible license plates
An individual's home
Violations of our content policies
Thank you for using Street View. We appreciate your feedback as we work to make Google Maps a valuable resource for everyone.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
donvito ::
Zakaj ima vsak cigo pravico gledati? Naj se pripelje mimo, če ima to željo.
Če bi samo gledali, bi bilo še v redu.
blink ::
To, da ti poslikajo bajto brez tvojga dovoljenja in ti dajo slike na net bi moglo bit prepovedano in kaznivo. Samo žal je kle spet naša politika pokazala, da je bl za lego kocke kot za kakšno pravo in človekove pravice.
Fotka tvoje hise JE njihova zasebna lastnina. Ce je hisa vidna s ceste ali dogajanje v njej, je to tvoj problem ne tistega ki fotografira. Lahko jo skrijes za zaveso/zid/grmovje ce se bojis pogledov in fotografiranja.
Ganon ::
Crkujem od smeha. Za onlyfans generacijo je zasebnost itak znanstvena fantastika. Kdor ga ne kaže na netu je bolan.
... in še in še.
Od paranoje te bo pobralo 20 let prej. Zunaj hodiš z masko na obrazu?
Ales78 ::
A ti resno misliš, da kdorkoli razen tebe, gleda tvojo bajto in tvoja starša?
Ti si lopov. In fašist.
SDS in ne-voljenje: https://slo-tech.com/forum/t835230/p8641476#p8641476
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
"Levi fašist" je skovanka ljudi brez izobrazbe, ki ne vedo kaj fašizem sploh
pomeni, uporablja pa se za poizkus relativiziranja/prikrivanja pravega fašizma.
... in še in še.
Pojma nimaš kakšen je folk. Idealist si. Naiven-premlad. Neizkušen. Verjameš v krasni lepi svet. Mogoče si lih iz lupine prglodal in se še ne zavedaš čist vsega. Svet je zelo krut. Pred kratkim sem bil žrtev kriminalnega dejanja. To, kar ti gor pišem so mi kriminalisti in policaji povedal. Ne objavlat stvari na netu! Ničesar. Dopusti, premoženje, premiki, nakupi, fotke otrok... Obstajajo zlo dobro organizirane tuje združbe k to spremljajo na top shelf nivoju. Hekerstvo ni Matrix. So s telefonom narjene fotke računov v apple storu, v raznih goldstorih, v sposojevalnicah denarja, prodajalnah avtomobilov,.. To je dost, da vejo, da maš doma par 10k in da si target. Pa lepo iz vseh strani pofotkana hiša na google maps. Da pogledajo ke so kamere, kje so vrata, okna,...
donvito ::
Pojma nimaš kakšen je folk. Idealist si. Naiven-premlad. Neizkušen. Verjameš v krasni lepi svet. Mogoče si lih iz lupine prglodal in se še ne zavedaš čist vsega. Svet je zelo krut. Pred kratkim sem bil žrtev kriminalnega dejanja. To, kar ti gor pišem so mi kriminalisti in policaji povedal. Ne objavlat stvari na netu! Ničesar. Dopusti, premoženje, premiki, nakupi, fotke otrok... Obstajajo zlo dobro organizirane tuje združbe k to spremljajo na top shelf nivoju. Hekerstvo ni Matrix. So s telefonom narjene fotke računov v apple storu, v raznih goldstorih, v sposojevalnicah denarja, prodajalnah avtomobilov,.. To je dost, da vejo, da maš doma par 10k in da si target. Pa lepo iz vseh strani pofotkana hiša na google maps. Da pogledajo ke so kamere, kje so vrata, okna,...
Ne pretiravaj, ti mal preveč filme gledaš.
Ni nujno, vsaj ne glede na dodatne inpute.
Najboljša rešitev je sicer bluranje celotne ulice - se da videti ponekod - ne vem, kako dosežejo tisto.
Najboljša rešitev je sicer bluranje celotne ulice - se da videti ponekod - ne vem, kako dosežejo tisto.
Evo prva hiša šlo skozi. Ni še videti, ampak je predviden delay.
Gremo naprej 1 po 1.
Gremo naprej 1 po 1.
Shegevara ::
... in še in še.
zamegljit bi moral vse privatne hiše... to da samo en tip zamegli svojo hišo za moje pojme samo nepridipravom daje en povsem očiten signal da je verjetno prav on ena dobra tarča za obisk in da nekaj mamljivega verjetno že skriva.
Zameglit vse hiše? A ni boljša rešitev da prepoveš Street view?
Sicer pa, blagor tistim, ki imajo zamegljene hiše. Iz dna duše sem jim fouš.
Sicer pa, blagor tistim, ki imajo zamegljene hiše. Iz dna duše sem jim fouš.
fur80 ::
Saj pa če imaš nekaj ful vrednega v hiši boš poskrbel, da ti ne moreta dva Abdula odnesti skozi glavna vrata. Za denar in zlato se naredi srkiti sef v steno :D Ostalo zavaruješ in je to to, par 100EUR na leto :DV primeru kraje, prijaviš policiji in dobiš vrnjeno.
Kako pa ljudje v velikih mestih in velikih blokih živijo in jih ne kar odnesejo! :D
Zamegljena hiša na googlu ne bo nič rešila, hehe. Da se bo pa profi ropar zanašal na 5 let staro sliko, glede kamer in ostalega je pa smešno.
Kako pa ljudje v velikih mestih in velikih blokih živijo in jih ne kar odnesejo! :D
Zamegljena hiša na googlu ne bo nič rešila, hehe. Da se bo pa profi ropar zanašal na 5 let staro sliko, glede kamer in ostalega je pa smešno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Ja model je slišal par modrosti od policaja in že zganja paniko.
Jasno je, da če nek bogataš kaže keš in zlatnino na socialnih medijih, da bo tarča.
Da pa zdaj povprečen folk blura hiše na google maps, je pa trapasto. Kot da se tat ne more mirno sprehoditi mimo nje in si vse lepo pogledati.
Jasno je, da če nek bogataš kaže keš in zlatnino na socialnih medijih, da bo tarča.
Da pa zdaj povprečen folk blura hiše na google maps, je pa trapasto. Kot da se tat ne more mirno sprehoditi mimo nje in si vse lepo pogledati.
Naj se pripelje, naj prekolovrati vso Slovenijo prej, naj si vzame čas. Maksimalno zavarovano itak moraš imeti v vsakem primeru - če bi vsaj vedel, kaj bo odpeljal, da mu na prag nastaviš. Ne vem sicer, kaj bi V/PRI bloku blural ampak ok :D
fur80 ::
David Mayer je izjavil:
Naj se pripelje, naj prekolovrati vso Slovenijo prej, naj si vzame čas. Maksimalno zavarovano itak moraš imeti v vsakem primeru - če bi vsaj vedel, kaj bo odpeljal, da mu na prag nastaviš. Ne vem sicer, kaj bi V/PRI bloku blural ampak ok :D
Hočem reči, da je v enem povprečnem stanovanjskem bloku v kletnih prostorih 100X več robe kot v 1 povprečni hiši. :D Kam je lažje vdreti in priti pa naj povedo poznavalci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
Pojma nimam, kam je lažje in bolj smiselno vdreti. Je že PRAV VSAKA POVPREČNA hiša blurana?
twom ::
Mogoče... Da si ogleda podrobnosti, okna, vrata, prehode, ograje, nadzor, živali, mora priti na posest ali zelo blizu posesti, ne more 'analize perimetra' - ali kako se temu reče v 'dejavnosti' - opraviti iz daljave - tudi dron ima omejitve. Če pa se s kamionom zapelje v ograjo, ker mu je že okolica dovolj poznana, pa tako nimaš kaj, na stežaj odpreš vrata in mu pomagaš nositi, da ne napravi dodatne škode - četudi je maksimalno zavarovano, so še vedno sitnosti. To je čisto teoretični vidik (ne)koristnosti bluranja, normalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
dexterboy ::
Hej, gledam nekaj po streetviewju .... pogojihin kje se to lahko zahteva...Okoli tega so že pisali na Reditu... Zelenksy je to kupil, zato je zamegljena slika, da se ne vidi UA zastava na oknu... žal, išči dalje.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Meiniken2 ::
Tale ššš zveni tako kot en sovaščan. Človek verjame v vse teorije zarote, sliko hiše ima zamegljeno, egoist totalen, skregal se je skoraj z vsemi majstri, ki so mu delali pri hiši, v preteklosti je že imel težave s policijo zaradi drog in kraje, pogleda en video in potem naprej razlaga kot da je pojedel vso znanost sveta,...
Najbolj varen boš, če se zliješ z okolico. Povprečen človek bo prej pomislil kaj skrivaš, če imaš zamegljeno bajto, kot pa da samo želiš zasebnost. Security through obscurity.
Najbolj varen boš, če se zliješ z okolico. Povprečen človek bo prej pomislil kaj skrivaš, če imaš zamegljeno bajto, kot pa da samo želiš zasebnost. Security through obscurity.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Meiniken2 ()
c23po ::
Iz javne površine lahko slikam kar hočem in pika.
Res je. Vprašanje je, koliko od tega smeš objaviti.
Glede teme: čudi me kako vsi mislimo, da smo opunomočeni imeti mnenje in izražati sodbe o stvareh, o katerih pojma nimamo. Pa še sveti Google je zapisal "An individual's home".
Še dodatek: nekdo je zapisal "privatna lastnina je sveta", kar je res. Vendar je pred tem; daleč, daleč pred tem sveto domovanje in občutek varnosti v njem. Zato o razlogih za zameglitev sploh ne bi smeli premišljevati.
Računalniki nimajo spominov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()
VSE,
v nekomercialne namene.
Če govoriš o objavah, je to oslarija. Ljudje, ne verjemite mu, le lažni prerok!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c23po ()
nejc_nejc ::
Kolega.
Poglej na prve stok strani in to ameriške ter se prepričaj.
Kar se tice EU, je stvar se bolj ohlapna.
Poglej na prve stok strani in to ameriške ter se prepričaj.
Kar se tice EU, je stvar se bolj ohlapna.
NE vem kako je pri vas v Ameriki. Pred selitvijo k nam se poučite o 138. členu KZ.
nejc_nejc ::
https://www.ip-rs.si/mnenja-zvop/fotogr...
Po tvoje je vsaka fotka, tudi poznane osebe z ozadjem tvoje bajte podvrzena 138. Clenu.
Po tvoje je vsaka fotka, tudi poznane osebe z ozadjem tvoje bajte podvrzena 138. Clenu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

mr_chai ::
... in še in še.
zakaj bi to blo creepy ne vem, še manj pa zakaj bi blo ogabno. A ti je ogabno gledat sliko od babice v družinskem albumu ?
Legon ::
NE vem kako je pri vas v Ameriki. Pred selitvijo k nam se poučite o 138. členu KZ.
bolj kot berem manj mi je jasno, kaj naj bi ta člen imel s slikanjem hiše iz javne površine. Kakšna je po tvoje pričakovana zasebnost hiše, ki je vidna z javne površine?
Sodna praksa je precej jasna, da mora prit do občutnega posega v zasebnost, ki morajo dejansko prizadet oškodovanca (VSL sklep VII Kp 39584/2014). Torej kako točno je ta pogoj izpolnjen?
Nejc je napisal, da lahko objavi prav vse.
Google dovoli zameglitev, če gre za privatno domovanje.
Ne smeš mehansko enačiti posnetka hiše s posnetkom žive situacije v danem trenutku.
Zato sodna praksa dovoli, da se vsega ne sme objaviti.
Imaš zaprt krog.
Google dovoli zameglitev, če gre za privatno domovanje.
Ne smeš mehansko enačiti posnetka hiše s posnetkom žive situacije v danem trenutku.
Zato sodna praksa dovoli, da se vsega ne sme objaviti.
Imaš zaprt krog.
Pojasni. Sodno prakso recimo. Ali vsaj člen zakona. Slovenskega, ne ameriškega.
Prikaži delček svojega znanja, enovrstični ugankar.
Prikaži delček svojega znanja, enovrstični ugankar.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Letala, ropi in gole ženske: Z droni vašo zasebnost napadajo tudi navadni smrtniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 41361 (38186) | Okapi |
| » | Google street view tudi v sloveniji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15341 (11055) | jest10 |
| » | Kamere po avstrijskih gozdovih .. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 40002 (34209) | FrizzleFry |
| » | Nataša Pirc Musar preprečila prihod Google Street View v Slovenijo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 112679 (107667) | stratosD |