» »

Celoletne gume

Celoletne gume

««
18 / 18
»
»»

Magic1 ::

Pelji na optiko. Zakaj na enih vidiš? Ker ene gume hitreje pobira, kot druge in preprosto na tvojih letnih sploh ne opaziš.
Magic

nekoman ::

Je bila narejena in je vse ok.
Zimske ki jih je pobralo so Falken eurowinter, so to res tok mehkejše..?
Če bi gledal zarad pravil, je važen srednji profil ne? Pustimo tukaj varnost.

Webmojster ::

Po dežju so celoletne presenetljivo dobre. Nekaj dni nazaj ko je fajn hcalo, ste vsi v teh velikih garah panično vozili 50km/h na uro tam, kjer so omejitve 90. Jaz brez problema mimo šibal 80 - 90.

Tudi pozimi sem jih sprobal po snegu - presenetljivo dobre.

Poleti, če ne voziš dinamično, torej brezglavo divjaš, so OK, niso pa najboljše. Sicer pa za povprečno hitrost 48km/h po avtocestah letos, mislim da bodo zadostovale.

PujsekPepe ::

Kera firma?

kriptobog ::

Webmojster je izjavil:

Po dežju so celoletne presenetljivo dobre. Nekaj dni nazaj ko je fajn hcalo, ste vsi v teh velikih garah panično vozili 50km/h na uro tam, kjer so omejitve 90. Jaz brez problema mimo šibal 80 - 90.

Tudi pozimi sem jih sprobal po snegu - presenetljivo dobre.

Poleti, če ne voziš dinamično, torej brezglavo divjaš, so OK, niso pa najboljše. Sicer pa za povprečno hitrost 48km/h po avtocestah letos, mislim da bodo zadostovale.

Jajcajo se po mokrem ker so posrani, ne ker gume ne bi bile dobre. No jajcajo se tudi skrtuhi z zanic gumam, ki bi morale biti ze 3x zamenjane. Jaz se v nalivu bp peljem po omejitvi in cez, pa ni tezav. Pa imam velike gare :|

PujsekPepe ::

Js po velikih nalivih vozim 30, nejrajs se ustavim na kaki pumpi pa mal zadremam
««
18 / 18
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katere zimske gume? (strani: 1 2 3 463 64 65 66 )

Oddelek: Na cesti
3285604801 (78) stara mama
»

Zimske gume fuc po manj kot 30k (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16711985 (7776) stara mama
»

S katerimi gumami se vozite z avtom pozimi (zimske, celoletne, letne)? (strani: 1 2 )

647406 (5654) Zimonem
»

Katere gume priporočate celoletne ali zimske in letne posebej? (strani: 1 2 )

5311363 (9549) ZveeZ
»

Kombinacija celoletnih in zimskih gum

435582 (3761) LeQuack

Več podobnih tem