Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji trdi disk Western Digital
Zunanji trdi disk Western Digital
Fadil ::
Pozdravljeni,
pred leti sem kot back up kupil zunanji trdi disk:
https://www.mimovrste.com/25-diski/wd-2...
Namen uporabe je bil, da nanj naložim fotografije, filme, e-knjige itd...Kadar disk priklopim na računalnik mi takoj pokaže vsebino, problem pa se pojavi, ko priključim disk na Sony Android TV, saj bere in bere da izgubim živce. Želel sem si, da bi lahko preko tega diska gledal na TV fotografije, filme in serije. Sedaj pa me vse mine, ker toliko časa zadeva utripa (bere), da ne vem ali je to normalno ali je zadeva v kurtzu.
Zanima me ali lahko glede tega kaj uredim, ali je pač to to?
Lp
pred leti sem kot back up kupil zunanji trdi disk:
https://www.mimovrste.com/25-diski/wd-2...
Namen uporabe je bil, da nanj naložim fotografije, filme, e-knjige itd...Kadar disk priklopim na računalnik mi takoj pokaže vsebino, problem pa se pojavi, ko priključim disk na Sony Android TV, saj bere in bere da izgubim živce. Želel sem si, da bi lahko preko tega diska gledal na TV fotografije, filme in serije. Sedaj pa me vse mine, ker toliko časa zadeva utripa (bere), da ne vem ali je to normalno ali je zadeva v kurtzu.
Zanima me ali lahko glede tega kaj uredim, ali je pač to to?
Lp
kixs ::
TV verjetno bere kaj je na disku. Ce imas veliko datotek, lahko traja zelo dolgo. Ce bo na koncu indeksiral v datoteko, bo naslednjic hitreje - ni pa nujno.
ngc2392 ::
probaj še z kakim 32gb ali 64gb usb ključkom. če tudi tega indeksira/bere tako dolgo, je potem fora v tvju. počasen proc v tvju morda. sicer pa si omisli kakšen nas (če je pameten tv) za gledanje slik ipd
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WD NASOddelek: Omrežja in internet | 3772 (3038) | A_A |
» | Skurjeno krmilno vezje trdega diska help!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2566 (2011) | highlander84 |
» | Nova anketa: je DVD/Blu ray enota (že) odveč? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostalo | 28301 (25773) | kuglvinkl |
» | Uporabnost USB na LCD TV-jih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 57642 (49533) | Lupin |
» | Edini blu-ray predvajalnik z MKV podporo? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20076 (12656) | filipc |