Forum » Na cesti » Prodaja rabljenega avtomobila
Prodaja rabljenega avtomobila
SoundBlaster ::
Pozdravljeni,
znanka bi rada prodala Beetle letnik 2004, 200.000km, diesel. Živi v odročnem kraju, zato sem pomislil da bi bilo najbolje da ga zapelje v LJ v kakšno avtohišo, da ga oni prodajo in tako dobi, upamo, vsaj čistih 1000 €.
Tisti ki imate izkušnje s prodajo avtomobila preko avtohiše, mi prosim povejte izkušnje. Kako to sploh poteka, ali ga oni prav odkupijo ali (predvidevam) samo prodajajo + poberejo neko provizijo?
Hvala.
znanka bi rada prodala Beetle letnik 2004, 200.000km, diesel. Živi v odročnem kraju, zato sem pomislil da bi bilo najbolje da ga zapelje v LJ v kakšno avtohišo, da ga oni prodajo in tako dobi, upamo, vsaj čistih 1000 €.
Tisti ki imate izkušnje s prodajo avtomobila preko avtohiše, mi prosim povejte izkušnje. Kako to sploh poteka, ali ga oni prav odkupijo ali (predvidevam) samo prodajajo + poberejo neko provizijo?
Hvala.
matobeli ::
Vse opcije ki si jih naštel so možne.
Teh hroščev ni tolk zelo veliko, če bo dobra cena bo sigurno nekdo prišel, pa tud če je od vukojebine še 20min po makadamu.
Če da v avtohišo ali k dilerju dobi seveda bistveno manj.
Teh hroščev ni tolk zelo veliko, če bo dobra cena bo sigurno nekdo prišel, pa tud če je od vukojebine še 20min po makadamu.
Če da v avtohišo ali k dilerju dobi seveda bistveno manj.
donvito ::
SoundBlaster je izjavil:
Pozdravljeni,
Hvala.
Leto mlajši, cena:
KLIK
Cilj je predvsem hitro prodati in dobiti denar, ne da se ji ukvarjati s kupci. Kako gre z avtohišo, oni ga torej samo prodajajo ter dodajo provizijo? Bojim se da tudi če ponudi avtohiši nizko ceno zanj, bodo oni nabili gor visoko in prodajali v nedogled. Ali se motim? Kakšne so prakse z avtohišami? Ali avtohiša tudi odkupi oz. kupi avto?
bambam20 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
3 jurje dobi komot, seveda ne v avtohisi.
Nič ne bo dobila 3 jurje za 16 let starega beatla. Ne sanjat.
Zdaj sem poklical nekaj avtohiš in nočejo avta s 150K+ km. Ali je avtonet in privat prodaja res edina rišitev?
matobeli ::
Ne, poklič kakšnega dilerja pa bo rešeno. Ali pa daj na avto.net in te bodo dilerji sami poklicali.
GizmoX ::
Ali pa daj na avto.net in te bodo dilerji sami poklicali.Moje izkušnje so prav take.
udirač => uni. dipl. inž. rač.
Pac-Man ::
SoundBlaster je izjavil:
Zdaj sem poklical nekaj avtohiš in nočejo avta s 150K+ km. Ali je avtonet in privat prodaja res edina rišitev?
Nisi klical pravih avtohiš. Donvito ti je zgoraj dal dva primerka z 200k pri dilerjih.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.
zobnik ::
Večina misli da je njihov avto še vreden 2000 evrov pa čeprav je letnik 2004...potem so pa že problem kupci.
ah dejte no, stopte že na realna tla.
daš na avto.net, spustiš ceno ne vem 800 evrov in prodaš v 1-2 dneh, prepis, podpis pogodbe vse narediš na okencu na tehničnem, pol pa zadeva zaključena
kolk je pol moj clio 2004 vreden po vašem vsaj 900 evrov, hehehe, niti 500 nebi dobil pa tud če bi avto mel sam 166.000km...no zdej k jih ma 303.000km, bencinar brez klime, realno 300 evrov.
daš na avto.net, spustiš ceno ne vem 800 evrov in prodaš v 1-2 dneh, prepis, podpis pogodbe vse narediš na okencu na tehničnem, pol pa zadeva zaključena
kolk je pol moj clio 2004 vreden po vašem vsaj 900 evrov, hehehe, niti 500 nebi dobil pa tud če bi avto mel sam 166.000km...no zdej k jih ma 303.000km, bencinar brez klime, realno 300 evrov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zobnik ()
mahoni ::
Večina misli da je njihov avto še vreden 2000 evrov pa čeprav je letnik 2004...potem so pa že problem kupci.
Dejansko bi se ti moral placati za odvoz...
Valvoline ::
beetle je kultni avto, ce je ohranjen tdi in letnik 2004 z ne prevec km ga prodas bp za 2.5-3k. Poglejte npr kake cene majo a3 sportback 1.9tdi 2004-2007. Noro. Al pa kak a6 generacija 2004+.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
15 let star avto z skoraj 300k.
Se najbolj drzijo cene audi a5 sportback. 10 let star z 250-300k pa cena 10k.
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...
15 let star avto z skoraj 300k.
Se najbolj drzijo cene audi a5 sportback. 10 let star z 250-300k pa cena 10k.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
chrush ::
Za tisoč ga še jaz kupim.
Primer, kako poteka prodaja preko ene izmed avtohiš.
Pripelješ avto tja čist in plačaš 40€, da ga detajlno poslikajo. Traja dobre pol ure. Potem se odločiš, ali avto pustiš tam in ga prodajajo, ali ga pelješ domov, če ga rabiš in te kontaktirajo, ko pride dovolj resen kupec. Ceno postaviš ti, oni na to ceno dodajo svojo provizijo, ki je minimalno 650€ in max nekje 1500€. Zraven tega dodajo svojo garancijo na avto (pol leta) in omogočijo kupcu, da vzame preko njih financiranje, če ne more plačati z gotovino. ČE avta ne prodajo, nimaš do njih nobene obveznosti. Se pa na 14 dni slišite, da vam svetujejo, ali je treba ceno spustiti ali pa sploh ne več prodajati, glede na povpraševanje seveda.
Primer, kako poteka prodaja preko ene izmed avtohiš.
Pripelješ avto tja čist in plačaš 40€, da ga detajlno poslikajo. Traja dobre pol ure. Potem se odločiš, ali avto pustiš tam in ga prodajajo, ali ga pelješ domov, če ga rabiš in te kontaktirajo, ko pride dovolj resen kupec. Ceno postaviš ti, oni na to ceno dodajo svojo provizijo, ki je minimalno 650€ in max nekje 1500€. Zraven tega dodajo svojo garancijo na avto (pol leta) in omogočijo kupcu, da vzame preko njih financiranje, če ne more plačati z gotovino. ČE avta ne prodajo, nimaš do njih nobene obveznosti. Se pa na 14 dni slišite, da vam svetujejo, ali je treba ceno spustiti ali pa sploh ne več prodajati, glede na povpraševanje seveda.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaupanja vredni prodajalci rabljenih avtomobilov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 168499 (9497) | fujtajksel |
» | Nakup novega avtomobilaOddelek: Na cesti | 6512 (5340) | Blinder |
» | Nakup Ford Focus 2013 karavan (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11331 (9894) | Flambeone |
» | Kaj narediti z avtom - Fiat Stilo 1.9 MultiJet (2007) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10907 (8446) | Utk |
» | Nakup avtomobila (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18709 (15015) | antonija |