Forum » Kaj kupiti » Obdržati ali ne
Obdržati ali ne
Dodgeviper ::
Živjo
Zanima me kako bi se vi odločil če bi imeli audigy1 v lasti ter plato Abit nfs7-s 2.0 na kateri je seveda zelo kvalitetna zvočna, nimam še kaj preveč izkušenj s to zvočno na plati zato me zanima ali bi na mojem mestu audigy-a prodali ali obdržali.
Če bi obdržali audigy1 bi prosil še za kak nasvet zakaj bi ga obdržali oziroma zakaj ne.
Hvala
Lp
Zanima me kako bi se vi odločil če bi imeli audigy1 v lasti ter plato Abit nfs7-s 2.0 na kateri je seveda zelo kvalitetna zvočna, nimam še kaj preveč izkušenj s to zvočno na plati zato me zanima ali bi na mojem mestu audigy-a prodali ali obdržali.
Če bi obdržali audigy1 bi prosil še za kak nasvet zakaj bi ga obdržali oziroma zakaj ne.
Hvala
Lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Dead_Eye ::
jaz imam epox 8rda+ in imam še vedno sb live 5.1 digital, ker una "kao super" integrirana preprosto bolj "šumi"...
The one and only
Jackal ::
8rda+ ima soundstorm, medtem ko ga 8rda in 8rda3+ nimata.
Walking the way is something completely different than imagining the way.
nicjasno ::
Jaz mam epox 8rda+ pa mam vseeno rajse mojega liva 5.1, ker se super ujema s creativomi surround zvocniki dts2200.
Oblivion ::
Meni SoundStorm tudi obcasno sumi in celo hresci, tako da bi raje obdrzal Audigy. Seveda izbira je tvoja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nasvet:8RDA+ ali NF7Oddelek: Kaj kupiti | 1726 (1274) | Caligula |
» | Matična plošča Asus A7N8X Deluxe vs. Abit NF7-SOddelek: Strojna oprema | 1395 (1135) | Caligula |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31624 (18219) | Jaffa |
» | razlika med epox 8rda in 8rda+Oddelek: Kaj kupiti | 1130 (1005) | morphling1 |
» | Epox 8RDA+ vs 8RDA !!! PAZITEOddelek: Strojna oprema | 2724 (2108) | borchi |