» »

Android box [Poceni, brez Android TV]

Android box [Poceni, brez Android TV]

Temo vidijo: vsi
««
12 / 16
»»

Kiwix ::

Imam T-2 to go. Je možno na katerem boxu nastaviti, ko prižgeš TV/box takoj štarta app ali pa web stran na določenem TV programu?

rejven ::

maš appe, ki omogočijo autostart, rečmo "lounch on boot" je ena taka, mal preglej.

Kiwix ::

Mogoče bi delovalo, da bi namesto izklopa, box dal v standby mode oz sleep mode, ko pa bi box zbudil, bi že imel odprt app. Vprašanje je ali se naredi avtomatski refresh ali bi moral zapreti/odpreti app, da bi spet deloval.

@polde66, bi Amazon Fire TV Stick to znal z t-2 to go?

polde66 ::

Nimam pojma in nimam problema 3x kliknit, da se ena apliakcija odpre.
polde

Valvoline ::

Mel par tednov tega xiaomi tv stick, zadeva se po par urc pregreva ter zacne stekat, tudi pri predvajanju programov. Najbolj zasvica pri fb watch ter youtube.

Zgodovina sprememb…

Kiwix ::

Tudi jaz ne :). To bi pripravil za babico, ki ima 95 let :). Trenutno imam Windows PC in je narejena celotna avtomatika. Ker gleda samo en program bi se rad znebil računalnika, zaslona, zvočnikov in nadomestil z andorid boxom.

Valvoline ::

@polde, pomaga kaj pr teh tv stikov ce resolusijo nastavis na 720p? da se ne bo pregreval med delovanjem, ce si sprobal mogoce?

scythe ::

Valvoline je izjavil:

Mel par tednov tega xiaomi tv stick, zadeva se po par urc pregreva ter zacne stekat, tudi pri predvajanju programov. Najbolj zasvica pri fb watch ter youtube.


A Xiaomi Mi TV Stick 4K si imel? Glih tega mislim danes naročiti :D Če res tak šteka, pol ne vem če bi naročil. Bi pa seveda na 1080p delal pri meni.
X670F | 7700X | 2x16Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

polde66 ::

@valvoline Kater stick si to imel? 4k ali fhd? Fire tv stick laufa po par ur na dan in to t2. nič se ne greje. Xiaomija pa nisem sprobaval toliko ur ampak na otip ni nobene krize. Je bil recimo redmi 4k tv stick kar občutno toplejši.
@scythe, za tebe in tvoj voyo ne bo nobene frke pri nobenem.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

OK.d ::

rejven je izjavil:

maš appe, ki omogočijo autostart, rečmo "lounch on boot" je ena taka, mal preglej.

Tole je narejeno tudi za Android TV naprave ali moraš zadevo sideloadat?
LPOK.d

tin01 ::

Sprašujem : kupiti TV Box z Android 9 (da ne bo težav), ali lahko tudi kaj višjega (Android 12 npr).
Vem da je Android 11 neugoden za instalacijo...

T

polde66 ::

Odvisno kaj ti je prioriteta. Če so ti prioriteta stream aplikacije (hbo max, Skyshowtime, Netflix, Appletv+... in če ti je vseeno za Neo za telefon oz navden android) potem obvezno škatlo z android tv 11
Če kupiješ zato da moš mel gor telekomovo aplikacijo Neo pametno življenje, potem je navaden box z androidom 11 ok, vendar ne bo deloval Skyshowtime, hbo max samo z androidno aplikacijo (pogojno gre na tox3 in ugoos) tudi za android tv, skrekani EON dela povsod..
Vsi pa lahko brez problema berejo z diska, ključkov.... Če te pa še kaj posebej zanima - vprašej.
polde

tin01 ::

Velikokrat pri boxih v kitajskih trgovinah piše samo številka Androida in dejansko ne veš, ali je to navadni ali pa AnroidTV.
Zaenkrat sta mi prioriteti HboMax in EON, bomo pa videli, kako naprej.
Sedaj imam 2 škatli z navadnim Android 9 in delata bp. Bolj sprašujem za čas, ko bosta izdihnili...

Hvala za odgovore.

T

KTr1sk ::

@tin01: izdihnili ali misliš da ne bosta več podprti? Če bo NeoLite(Telekom) ali Eon (Telemach) zahteval sčasoma novejšo verzijo Android-a?
Je pa zanimivo, da pri Telekomu NeoLite se plačuje (vsaj pri meni zaenkrat) samo za eno aplikacijo, čeprav sem prijavljen na dveh NeoLite ...
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

polde66 ::

Vedno piše android ali android tv. Je pač treba vse prebrat. Počasi če se pa več s tem ukvarjaš pa že na pamet veš katera firma, kaj ima not kako deluje kaj se da...
Ok nazaj k bistvu. Android 9 je še vedno najboljši android, vse deluje bp. Ne vem pa kako se recimo obnaša pri HBO max pri filmih in serijah, ki so dolby vision in atmos. Je kar nekaj filmov in serij ki so v tem formatu.
Trenutno je best buy Mecool km2+, Ima googlov in netflixov certifikat, android 11, podpora av01 kodeku (ki razen na youtube nikjer ne pride do izraza), dolby atmos, dolby vision ni, dela netflix 4k, dela Apple tv+ super dela skyshowtime (za katerega pa ne vem kako se obnaša na androidu 9, če sploh dela)Amazonov prime v 4k.... Placa ima 16 gb in 2 gb ddr4 rama kar je ok, stane pa tam okoli 80 - 90 eur. Ima lan vhod, 2x usb 1x3.0, 1x 2.0, optični izhod.
Obstaja še Hakomini pro, ki je zelo isti firmware temu za ceno 60 eur, nima pa optičnega, daljinec je isti, vse deluje enako le da uporablja y4 procesor ki pa sploh ni švoh. Ima pa samo 8 gb prostora. Za osnovne aplikacije dovolj. Certifikat od googla in Netfilx 4k.... vse isto.
Potem imaš na razpolago še Mecool km7 plus, ki ima tako kot Hakomini pro ker je je na y4 procesorju, le da ima 16 gb prostora, namesto androida 11 tv ima pa že google tv. Cena okoli70 eur. Nisem še sprobal je pa naročen.
Na androidu tv 11 deluje skrekana verzija eona za android. Torej?

Neo pametno življenje za telefon ali tablico ali android ne moreš namestiti na android tv, ker android tv ne podpira aplikacij za orientacijo, kar pomeni ga ne moreš dat v landscape in posledično ga ne raztegne da bi dobil sliko čez cel ekran. To pa lahko delaš na navadnem androidu 11, ki nima te omejitve.
Torej je na posamezniku kaj je nekumu kaj prioriteta.
Pa vsakega jajca z androidom 11 in na amlogic x4 nebi kupil, ker njihove rešitve ohlajanja procesorja niso dobre, posledično pomeni s časoma da box zaradi pregrevanja crkne.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

tin01 ::

Hvala za izčrpen odgovor.
In ja - z izdihnil sem imel v mislih obe opciji :
ali prestar za Android 9 ali pa nenadna bridka smrt.
Na starih boxih mi je enkrat šel USB vhod, enkrat pa LAN.
Sta bila pa poceni boxa...

T

alpha8 ::

@polde66: Vidim, da imate ogromno izkušenj z različnimi android tv boxi. Odločam se med android tv boxi, izključno za video streaming. V enem od prejšnjih postov ste pohvalili Tanixov X4 predvajalnik. Kasneje pa sem zasledil vaše mnenje, da Tanix X4 naj ne bi bil več tako kvaliteten (novejša verzija). Ali so pri tem boxu dejansko kaj spreminjali (S905x4 je ostal enak)? Sicer bi od izhodov potreboval AV in SPDIF (X4 ima celo 3.5mm SPDIF in ne optičnega), AV izhoda pa nima, torej bi v primeru nakupa Tanix X4 za analogni izhod potreboval eksterno USB kartico. Ali imate kakšno dobro izkušnjo s priključitvijo eksterne USB zvočne kartice na android TV box oz. katero kartico priporočate? Gledal sem sicer eno Ugreen zvočno kartico z Realtek ALC4030 pa ne vem kako se v realnosti obnese (ali podpira-virtualno sicer-vse različne zvočne standarde) Sem pa na tvboxstop zasledil tudi recenzijo Transpeed X4 (identičen HK1 x4 oz Vontar X4), ki pa ima vse te izhode, ima pa hibridno verzijo android OS. Težava je, ker se ta Transpeed x4 zelo greje (do 90st). Glede odlične zasnove hlajenja bi mogoče v poštev prišel tudi kakšen MXQ M12 box z S922x a je na voljo izključno na alibabi. Hvala za vaše mnenje.

polde66 ::

Pri tanix x4 je bil spremenjen oz zamenjan wifi čip, pa verjetno še kaj tako da je iz solidnega izdelka nastal pol izdelek. Škoda. Siver je od tega že kako leto pa so na površju že novejše boljše stvari. Kaj misliva pod video streming? Domače okolje iz PC, NAS ali pretočne stvari ponudnikov HBO, Skyshowtime, netflix...?
Na androidu 11 zvočne kartice ne bodo delale, sprobano in ne delujejo. Zakaj verjetno kakšna varnostna fora na androidu 11.
Večina boxov z android 11 in amlogic x4 se greje in to preveč, tako da je pod takim boxom obvezen usb ventilator.
Torej najprej razčistiva kaj točno bi bila uporaba boxa. Pa da ne bova vseh motila me kliknite kar pod zasebna sporočila.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

polde66 ::

@Leko, samo v vednost Nvidia shild služi istemu namenu kot en recimo ugoos am6b+, ali A95X F3 air, ali recimo Googlov chromecast, Fire tv stick ... Vsi ti se imenujejo android tv boxi ali medijski predvajalniki po naše. Uporabljajo iste ali podobno namenske aplikacije, kar je tvojemu koeficientu težko dojet. Včasih so ti kao "navadni" android poceni boxi precej dražji kot stane Nvidia shild, nekateri jo že prekašajo v svojih zmogljivostih pa so še vedno navadni android boxi. V bistvu je pa vse za isti namen. Bo šlo? Dojel zakaj?
polde

KrEn987 ::

Pozdravljeni, iščem box na katerega bi lahko naložil Neo pametno življenje (Android verzija).

Ogledoval sem si Vontar x3 in Vontar x4, vendar se hočem prepričat da bi na omenjenih boxih Neo deloval brez problema.

Bi pa bil vesel tudi predlogov kakšnih drugih boxov v tem cenovnem rangu.

Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: KrEn987 ()

polde66 ::

Na obeh ti bo deloval ok, vendar Vontar x4 se precej greje Vontar x3 je pa že malo star. Moj predlog je TOX3 ki ga lahko na geekbuyingu dobiš za male pare čakal boš pa nanj cca 2 tedna, če izbereš priority line gre pa mimo carine, ker carino naredijo že prej. Jaz sem nanj naložil še slimboxtv rom in deluje perfektno. Če izbereš Geekbuying dobiš samo 2/16 gb kar je čez glavo dovolj če bi se pa odločil za kak aliekspress pa lahko izbereš tudi 4/32 gb varianto, boš pa dal verjetno kakih 20 eur več, pa ne vem če se splača ker je 2/16 super.
za kak napotek več vprašaj. Tox 3 se ne greje omembe vredno. To je dobra stvar.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

KrEn987 ::

Hvala za predlog.

Kakšna se ti zdi cena nekje 75€ vključno z dostavo in air-mouse?
https://www.aliexpress.com/item/1005004...

Potem se TOX3 ne greje tako zelo, da bi moral kupiti še ventilator?

polde66 ::

Ne tox se ne greje toliko, da bi bil ventilator potreben
Če greš že recimo na ceno okoli 80 eur potem je boljša izbira preko Gekbuyinga vzet tole: https://www.geekbuying.com/item/X4Q-PRO...
Sedaj so ravno akcije in popusti in če izbereš pravega ga dobiš spod 90 eur vključno s priroty line. Je boljši od toxa in se splača dat 10 eur več. Poleg tega ima že bluetooth daljinec z miško. Nanj tudi lahko naložiš Ugoos ATV 11 mod ali pa slimboxtv rom, ampak bolje je ugoos atv mod.
Ugoosa ima trenutno doma naložen z modom in je super.
Daljinec je pa boljši G10PRO ker ima že osvetlitev tipk in malo boljšo razporeditev kot osnovni oranžni G10.
Se pravi če bi dobil Ugoosa za 90 eur pridobiš bluetoth daljinec, bluetooth 5.0 namesto 4.0, boljši hardvere in boljšo podporo od toxa. Ugoos ima optični izhod za zvok tox ga nima. Ok kakor kdo potrebuje. V končni fazi Tox ni slab ampak za razliko 10 eur se raje odločim za ugoos.
Tox se splača vzet: https://www.geekbuying.com/item/TOX3-Li...
s kodo 6TJ04JLF in plus poštnina preko priority line je 2.17 eur dobiš pa v 14 dneh
lahko se odločiš tudi za USA model prišparaš še 3,50 eur recimo s kodo: 6TJ090SY, tako sem zadnjič naredil za mojega ker imam teh napajalnih kablov na zalogo. Kljub vsemu so mi dodali v USA varianto še EU adapter za USA vtič, ki je bil pa zelo ok.
Torej je varianta 2/16 Tox za cca 54 eur proti 90 eur za Ugoos, res pa je da boš rabil za toxa še daljinec. Tox3 za 54 eur dela super za ta denar in razlike ni opazne med ugoosom za 90 eur, v delovanju seveda.
Ne čakaj predolgo ker bodo popusti kmalu šli.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

polde66 ::

Če ti pa denar seveda ne pomeni neke prepreke potem je pa Ugoos absolutno prva izbira.
polde

KrEn987 ::

Uf hvala, sploh nisem vedel za to promo kodo. Mislim da bom naročil kar toxa, ker bo čisto dovolj za moje potrebe.

Imaš mogoče kakšen predlog kateri air-mouse bi si nabavil?

polde66 ::

Moj najljubši je pa tale: https://vi.aliexpress.com/item/10050048... Z njim je mogoče kopirat power tipko od original daljinca in potem enostavno original daljinec pospraviš in upravljaš vse s tem, pa še miš imaš.
ni slab tudi GS10pro: https://vi.aliexpress.com/item/10050042...
Sem sprobal še nekaj daljincev vendar tedva za moje potrebe v celoti izpolnjujeta tisto kar rabim. Tudi pri zadnjem je možno kopirati pover tipko pa se mi zdi vsaj za moj filing da je prvi boljši kar se tiče recimo uporabe zvečer ko je tema. Tipke lepo čutiš in tudi postavitev je logična.
Kar se toxa tiče se mi zdi res da je za neo gledat ta čisto dovolj.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

polde66 ::

https://www.banggood.com/G10S-Air-Mouse...
Tale ni slab nima pa osvetlitve, vseeno pa se lahko kopira power tipka. Pošoljanje preko banggoda poteba relativno hitro in mimo carine, ker je VAT pri njih že vključen
polde

polde66 ::

Pri Geekbuyingu je treba obvezno za pošiljanje izbrat priority line, da gre mimo carine. Je malo višja poštnina ampak se VAT vračuna.
polde

KrEn987 ::

Sem danes naročil tox-a in G20S pro BT daljinec.

Hvala polde za tvojo pomoč. Bom napisal kako se obnese ko ga dobim in sprobam.

Lp

polde66 ::

Jaz vem kako se obnese ker sem oboje sprobal oz imam. Mogoče boš imel malce težav z sinhroniziranjm obeh daljincev ampak, najprej g20s resetiraj potem pa jih spari med prižiganjem boxa. Pa po navodilu seveda ok + vol+. mislim da je tako.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

OK.d ::

Ali to spada v to temo;)
LPOK.d

polde66 ::

O lej ko si odkril toplo vodo. Že dolgo se ve da so v no name napravah za poceni denar skrite pasti, prav tako so skrite tudi v dragih napravah. Zato pa ne kupuješ vsakega sranja ki ga vidiš. Misliš da google ne zbira podatkov ali pa tvoj telefon mogoče, že dolgo nazaj je tvoj stari telefon snemal vse kar se dogaja tudi brez vstavljene baterije, kaj šele sedaj ko menjava baterije ni niti mogoča na preprost način? Tv ne zbira podatkov kaj gledaš in pošilja naprej, tako samo za komecialne namene? Misliš da amazon ne ve kaj počneš z eno od njihovih naprav? Vsaka narava amazona ima svojo kodo in jo lahko na daljavo ugasnejo če jim to paše. Na facebooku pa itaq verjetno objavljaš vse kar poješ in popiješ pa kjer si naredil korak več iz svoje hiše. Malce pogooglaj še kdo je ustvaril Viber pa komu ga je prodal. Tik tok....
Verjetno si v vse svoje naprave vpisan z svojim google računom? In kaj ti naredi ta naprava ki kao ni poceni android box? Najprej ti z googla skopira stike in koledar. Ali googlov chromecast tv lahko uporabljaš brez da bi bil logiran?
polde

OK.d ::

In kaj to sedaj meni razlagaš, si že spet užaljen?:))
LPOK.d

ZveeZ ::

Pravilno, da se ljudi opozarja na take zadeve, ko se jim priporoca nakup kitajskega tvboxa.
Na koncu se itak sami odlocijo kaj jim ustreza.
Jaz po h96pro+ s custom fw in twrp ne tikam vec nobenega kitajcka.
Osebno bolj "zaupam" delno reguliranemu Googlu kakor neki anonimni organizaciji ali celo fizicni osebi na kitajskem.

polde66 ::

Užali me lahko samo tak ki ima IQ malce višji. Recimo, ki ne kupuje daljinca kjer piše da je za xiaomi tv za uporabo na shildu:))
Verjetno si pa post dal s kakšnim namenom ane. In post spada pod vsako temo kjer so pretočne naprave. Lepo je, da se folk zaveda čemu so namenjene in da to ni PC za spletno bančništvo, facebook ampak omejeno ma multimedijo. Pa že enkrat sem zgoraj pisal, da ti boxi z androidom 11 in 12 niso ravno to za kar se izdajajo. Sloh pa ne taki, ki so bili aktualni par let nazaj z androidom 7 sedaj pa kar lepo android 12 z istim hardverjem in čipovjem. Ravno zato pa so take teme, da tisti ki ima izkušnje deli znanje in izkušnje s tistimi ki jih nimajo. Sploh če želijo nakupa kakega super poceni no name produkta. To pa seveda ne pomeni da so vse naprave slabe. Molzejo pa podatke tako eni kot drugi. Eni ti jih izmolzejo sami pri drugih se pa počutiš tako kvalitetno da jih posreduješ kar sam. Kljub vsemu pa nekateri nikoli ne bodo doumeli navkljub vsem opozorilom. Ne v teh temah in ne izven njih.
polde

kajtimara ::

Vsi ti boxi.
Ali je to samo še ena 'dobava' programa za TV - tokrat iz Interneta? Drugo je kablska.

Ali obstaja način, da trenutni signal in TV box združiš in upravljaš z istim dalincem. Ne NEON in tako dalje.

Zgodovina sprememb…

Ales ::

kajtimara je izjavil:

Vsi ti boxi.
Ali je to samo še ena 'dobava' programa za TV - tokrat iz Interneta? Drugo je kablska.

Ali obstaja način, da trenutni signal in TV box združiš in upravljaš z istim dalincem. Ne NEON in tako dalje.

"Kabelska" je pravzaprav že na spletu. Npr. Telemachov EON box je dejansko Android TV box na katerem tovarniško teče že EON aplikacija. Imaš že vse v enem.

Na te druge Android in Android TV boxe lahko tudi namestiš aplikacije od ponudnikov TV programa in dobiš to isto, vse v enem.

Razlike so le v podrobnostih. Nekatere se pomembne, nekomu bolj nekomu manj. Konkretno za Telemach imaš s priklopom preko njihovega omrežja recimo boljšo kvaliteto signala.

polde66 ::

@kajtimara lansko leto je bil dostopen Mecoolov KT1 android tv z priklopom za DVB-T/T2/C s tunerjem. Kaj je tvoje vprašanje točno ne vem. Ok če se vrnem na KT1 ima možnost priklopa antenskega kabla na box in v njem je tv tuner s katerim boš te programe lahko gledal. Če je povezava tv in box preko CEC potem boš lahko upravljal tv na ta način da boš višal ali nižal glasnost in prižgal ali ugasnil tv. Spet je odvisno koliko stara je tv in kako na kakšnem tv-ju to deluje. Načeloma pa je tako ja. Drugače pa tako kot je @Ales napisal. Uporaba ponudnikovih aplikacij in daljinska kontrola preko CEC.
https://www.mecool.com/products/mecool-...
Sam sem KT1 imel za test in kolega kateri je kupil je še vedno zadovoljen. Ali je to odgovor na tvoje vprašanje pa nisem ravno zihr.
polde

stratosD ::

@polde66

kaj EON ap bi delal na tem Tanixu W2 - si kej probaval?
https://www.geekbuying.com/item/TANIX-W...

polde66 ::

stratosD je izjavil:

@polde66

kaj EON ap bi delal na tem Tanixu W2 - si kej probaval?
https://www.geekbuying.com/item/TANIX-W...

Eona nimam. Verjetno pa nebi deloval, ker skrekana verzija na navadnem androidu 11 ne dela vsaj e na ugoosu x4q pro. Lahko bi flešal gor Slimboxtv rom tam bi pa delala verzija za android tv.
Sicer pa dodaj raj mal več denarja pa kupi vsaj malo spodoben box, ker tile z w2 čipovjem so najbolj bogi tako po tehnični plati kot softverski.
polde

hojnikb ::

a je kakšen novejši EON app, k dela androidtv romu in nerabiš dodatnega zakupa tvja? Trenutno furam V1.8, k se je pojavljala tle nekoč.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hojnikb ()

polde66 ::

https://www.mediafire.com/file/uvsa82bz... preverjeno dela na android tv 11 z dodatno miško seveda
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

polde66 ::

Evo še odgovor na na Linusovo raziskavo o virusnih androidnih škatlah. Tudi to spada v to temo. Sem čakal na to repliko pa sem tudi dočakal.

polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

BladE_ ::

polde66 je izjavil:

Sem čakal na to repliko pa sem tudi dočakal.

Je že nekdo prej objavil :D
Akcija - Reakcija

polde66 ::

BladE_ je izjavil:

polde66 je izjavil:

Sem čakal na to repliko pa sem tudi dočakal.

Je že nekdo prej objavil :D

A res, kje to? Misliš repliko na Linusov post?
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

brez-imenko ::

OK.d a si mogel? Zdaj sem se pa tako zasekiral, da nevem kako rešiti eno tako škatlo? Podarili so mi kljump, sam niti kupoval nebi sploh teh škatel. Mislil sem, da je notri Amlogic. Ko sem naredil strojno analizo me je primlo kakat. V Amlogic ohišje so zapakirali Rockchip rk3229 z rtl8189es wifi kartico.

Ali mi lahko nekdo pomaga poiskati ustrezen firmware za tega reveža, ki je zmaličen? Saj se nebi sekiral, pa naj z nadgradnjo vsaj kaže realno 1 GB RAMa in uporablja toliko namesto dveh GB, ki povzroča samo napake. Zaenkrat na njem poganjam LibreELEC, kater vsaj deluje nekako normalno. Ja ma EONa se pa vseeno ne da inštalirat ne tako ne drugače.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez

polde66 ::

A zaupaš katera škatla je to? Pri postu od Linusa gre bolj za anti kitajsko propagando kot kaj drugega. Preglej še Tehnozonov prispevek pa ti bo bolj jasno. V Linusovem postu je toliko nejasnosti in posploševanja vsepovprek brez konkternih navedb.
polde

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: polde66 ()

brez-imenko ::

Se bo verjetno dobilo pod nazivom i92 pro scammed Box. Povezava kako približno naj bi to izgledalo: https://forum.xda-developers.com/t/prob...
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez

polde66 ::

za take stvari je treba vedet točno ime škatle. Že recimo X96 je več kot 5 enačic od + max, max plus, max pro, pro...s popolnoma drugačnimi specifikacijami. Če je pa rockčip pa pozabi na firmware ker ga ni, verjetno niti za stock varianto. Če ti dela gor CoreELEC potem čisto služi svojemu namenu za denar, ki je bil vloženj vanj.
polde

brez-imenko ::

Saj tudi pod I92 PRO je več škatel, ena je Amlogic S905X in Amlogic S912 potem so pa še Rockchipovi ponaredki. Na moji je prvotno pisalo Amlogic S905X, ko si jo vklopil, šele Aida64 je povedala, kaj v resnici je. Običajno rk322X.

Ja očitno se bom moral zadovoljiti kar z CoreELEC.
www.podarimo.si pa lep pozdrav vsem, Janez
««
12 / 16
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
341138401 (10192) zitrus
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828144570 (8899) ruski76
»

Xiaomi Mi TV Stick

Oddelek: Zvok in slika
153668 (2243) rejven

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561087460 (347467) Mavrik

Več podobnih tem