Forum » Pomoč in nasveti » 560 mhz namesto 1.8 ghz
560 mhz namesto 1.8 ghz
ricolaTe ::
Pozdr., imam notebook hp nx9005 amd 2400+ 256mb pa nazalost win xp... in imam sledeci problem- zelim instalirat madden 2004 in pravi da moje racunalo ne dosega min potreb in tako sem dal diagnostiko (od igre) in pravi da imam 560 mzh procesor amd family 6 ter samo 190mb rama. Pogledat sem sel se v dxdiag in system info in pri obeh napise da je procesor amd 2400+, 1.8ghz-tam nekje. Ampak glede na to kako vse skupaj dela, se "prava stevilka" nagiba bolj k 560 kot 1.8. Madden sem vseeno instairal in dela, vendar zelo cudno-vse se premika zelo hitro (igralci, ura...), loada pa se kar dolgo. Kaj lahko storim? kaksen driver...?
hvala!
p.s. nootebook je nov in vse ostalo zgleda da dela ok.
hvala!
p.s. nootebook je nov in vse ostalo zgleda da dela ok.
bosstjann ::
nevem točno ampak mislim da se procesor avtomasko downclocka ka ima manšo porabo ko je potrebno pa deluje s polno hitrostjo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bosstjann ()
Daedalus ::
Ko je na baterijah se downclocka. Če ga priklučiš na adapter, bo pa delalo s polnim taktom.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | smeh mali oglasi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5443 (2194) | shadeX |
» | Cheap Soltek + Cheap Infineon RAM = FSB do nekje 240Oddelek: Navijanje | 1491 (1157) | Caligula |
» | par vprašanj glede navijanja 2400+...Oddelek: Navijanje | 1289 (948) | boštjan |
» | Intel bo podpiral navijanjeOddelek: Novice / Matične plošče | 2743 (2743) | AtaStrumf |
» | Navitje Athlona 1600+XP do koncaOddelek: Navijanje | 1169 (895) | Fury |