Forum » Pomoč in nasveti » Kako povezati mac-a in pc racunalnik
Kako povezati mac-a in pc racunalnik
StMatX ::
Kot ste prebrali sem v tezavi. Moram povezati osebni racunalnik in mac-a z laplink kablom pa sem to ze instaliral na applu pa pojma nimam kaj naj naredim. A bi mi lahko kdo pomagal ce ima kdo izkusnje s tem?
- polepsal: Primoz ()
root987 ::
Poskusi z Sambo. Mislim, da je na voljo tudi za Mace.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
StMatX ::
ZAto ker sistema delujeta na povsem drugacnem principu - tak so mi vsaj povedali v ljubljani pri jabolko.
IceIceBaby ::
dej povej za kater sistem sploh gre in zakaj bi sploh rad povezal. File sharing, deljenje innternet povezave...
Drugače pa verjemi da prek etherneta najbolj laufa. Sprobano v praksi, ne samo OSX ampak tudi MacOS9
Drugače pa verjemi da prek etherneta najbolj laufa. Sprobano v praksi, ne samo OSX ampak tudi MacOS9
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Raspberry Pi 3B+Oddelek: Novice / Procesorji | 10859 (6827) | WhiteAngel |
» | Naenkrat mrknil internet prek mrežne!Oddelek: Omrežja in internet | 1656 (1230) | krneki007 |
» | Le Kam Je Izginil ICS?Oddelek: Omrežja in internet | 1323 (1108) | Uros!no |
» | Apple spet z inovacijamiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3533 (3533) | noraguta |
» | Tisoč sto G5Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2538 (2538) | Beat-O |