Forum » Programska oprema » Kako spremeniti jezik programov
Kako spremeniti jezik programov
Eilinel ::
Ojla,
imam problem. DObila sem nov laptop, sicer iz Švice in posledično so vsi programi v nemščini. WIndowse sem že uspešno spremenila v slovenske, programi pa so vsi v nemškem jeziku (splet, office, google ...). A se da to z enim korakom narediti?
Hvala za pomoč in lp.
imam problem. DObila sem nov laptop, sicer iz Švice in posledično so vsi programi v nemščini. WIndowse sem že uspešno spremenila v slovenske, programi pa so vsi v nemškem jeziku (splet, office, google ...). A se da to z enim korakom narediti?
Hvala za pomoč in lp.
Han ::
Splet: imaš na voljo slovenski Firefox
Office: Datoteka - Možnosti - Jezik
Google: jezik izbereš pod gumbom za iskanje...
Office: Datoteka - Možnosti - Jezik
Google: jezik izbereš pod gumbom za iskanje...
sese12 ::
Nadzorna plošča - Ura in regije - Področje in tam Skrbništvo (nastavitve kopiranja ter Spremeni območne nastavitve )nastavi vse na SLO. Potreben bo tudi ponovni zagon PC.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftovo sanjsko poslovno letoOddelek: Novice / Rezultati | 11153 (9107) | LeQuack |
» | Windows 10 gre za med (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 91953 (80106) | MrStein |
» | Mozilla zaključuje z razvojem Thunderbirda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 33409 (29355) | Icematxyz |
» | Internet za starejšeOddelek: Pomoč in nasveti | 2969 (2271) | jat2406 |
» | Tipkovnica v ciriliciOddelek: Pomoč in nasveti | 4124 (3927) | Ramon dekers |