» »

Obvestilo o piškotkih?

Obvestilo o piškotkih?

alexxx ::

Pozdravljeni!
Če naredim spletno stran z forumom na njej verjetno je potrebno obvestilo o piškotkih? Sedaj pa me zanima, če se dobi kakšen kje "aplikacija" oziroma nekaj kar bi se samo naložilo na spletno stran, kjer bi bilo to obvestilo o piškotkih, ali se to da samo tako, da sam vse v celoti izdelaš? Hvala

acookook ::

starfotr ::

Izdelaj spletno stran tako, da ne bo potrebe po obvestilu glede glede piškotkov.

Lonsarg ::

Res je, slo-tech nima popup ker se ne špila z podajanjem podatkov obiskovalcev do oglasevalcev. Čimveč takih strani prosim (je pa res da pol odpadejo Google oglasi in najbrž tudi google analytics).

Ampak pač sam spišeš anonimizer in zbiraš anonimizirane osnovne analitične zadeve kar ne zahteva cookie obvestila.

Kar se oglasov tiče pa zihr obstajajo ponudniki ki delujejo brez osebnih informacij.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

alexxx ::

Hvala za odgovore! Sicer pa stran vsekakor ne bo v nobenem pogledu mišljena za kakršne koli oglase ali kaj podobnega, samo mislil sem da že če je forum na strani je potrebno dodati to obvestilo! Skratka podatkov uporabnikov ne rabim, edino nevem kako je z temi programi, ki beležijo obisk gostov in so že na strežnikih kjer bo gostovala spletna stran prisotni - pod nadzorno ploščo imaš programe (webalizer...) kjer se beležijo razni podatki....... ali pa google search console! Ali za take stvari je potrebno imeti te obvestija? Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WP Ali moja stran nima piškotkov?

Oddelek: Izdelava spletišč
5978 (587) Manager
»

Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
4416662 (13302) MrStein
»

Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (3)

Oddelek: Novice / Zasebnost
1910470 (8204) primoz4p
»

Lastna spletna stran - prikaz obvestila o piškotkih

112633 (2066) Miro-Slav
»

Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

744217750 (169316) Tydek

Več podobnih tem