Forum » Mobilne tehnologije » Telefon z dobrim fotoaparatom za 150 evrov-+
Telefon z dobrim fotoaparatom za 150 evrov-+
zobnik ::
Da ne nosim s seboj digitalni fotoaparat in še telefon. Vidim da so sedaj že telefoni solidni, celo boljši od par let starih digitalcev k so stal nekoč (recimo leta 2012-14) 300 evrov+.
Kaj predlagate Huawei P40 lite za 180 evrov, novga prodaja mimovrste ima kao dober fotoaparat.
Kaj predlagate Huawei P40 lite za 180 evrov, novga prodaja mimovrste ima kao dober fotoaparat.
hojnikb ::
iphone 8, če ga dobiš rabljenga za tak denar. Bo mnogo bolši fotkič od teh budget kitajcov
Ne glej megapikslov pa whatever specsov na papirju
Ne glej megapikslov pa whatever specsov na papirju
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
aborko ::
lite verzije so ponavadi oskubljene do amena, tudi pri kameri, tko da ne pricakovat neke kvalitete.
ja, kamera moduli so drek, pa bolj bistveno, pri kitajskih znamkah ni niti priblizno tolk dober post processing (kar pri mobitelih nardi 80% kvalitete slike) kot pri brand namih..
#brezpodpisa
floyd1 ::
ja, kamera moduli so drek, pa bolj bistveno, pri kitajskih znamkah ni niti priblizno tolk dober post processing (kar pri mobitelih nardi 80% kvalitete slike) kot pri brand namih..
Res je. Na mojem xiaomiju (Note 7) se kar precej pozna, ko daš gor googlov app za fotoaparat. Predvsem v slabših svetlobnih pogojih. Žal na vseh to ne gre, app pa zaradi nestabilnosti ne uporabljam prav veliko.
ja, pa pri teh zadevah se tudi rado dogaja, da ce das gor custom rom (ce je proizvajalec pozabu na updejte) gre kvaliteta kamere precej navzdol.
#brezpodpisa
floyd1 ::
Jaz sem lahko namestil ta fotoaparat brez poseganja v originalen rom. Na štirki ni šlo (bi moral rootat in nekaj prenastavljat v sistemu), na sedemki pa je šlo in (za silo) dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528281 (24591) | Leko |
» | Huawei p20 pro ali samsung s9+ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15614 (12952) | cordoba |
» | Odklep zaganjalnika Xperij Z3 pokvari slikeOddelek: Novice / Android | 7411 (5504) | BladE_ |
» | Sony z novimi CMOS senzorji, kmalu s kar 12 megapiksli v telefonih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 9199 (7275) | Gavran |