» »

Blokada reklam na YT

Blokada reklam na YT

1
2
»

borut_p ::

Adblock browser na android telefonu ... nobene reklame nikjer

2dark ::

Od browserjev je Brave odličen. Blokira reklame kot zakleto.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Vanich ()

Vanich ::

2dark je izjavil:

...po pomoti stisnil kanto, sorćy.

Problem z Bravotam je le v tem, da ga ne moreš inštalirati na Android & Google TV.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vanich ()

toro69 ::

Vanich je izjavil:

2dark je izjavil:

Problem z Bravotam je le v tem, da ga ne moreš inštalirati na Android & Google TV.

Zakaj bi imel Bravo na TV, neuporaben umesnik za TV. Inštaliraj raje SmartTube.

toro69 je izjavil:

Vanich je izjavil:

2dark je izjavil:

Kratka navodila? :)

bm1973 ::

Google it...

bobby ::

https://revanced.net/

Najprej Revanced manager in znotraj tega manager ja izbiraš aplikacije,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bobby ()

joez7 ::

https://revanced.net/ tega že Ublock blokira.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.

Dela pa mi portable
https://community.brave.com/t/need-brav...
Še vedno iščem nekaj podobnega za android.

bobby ::

Ne razumem, kaj želiš s tem povedat.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Ko hočem it na stran revanced.net mi jo ublock blokira zaradi Badware risk. Tak, da to mi je sumljivo.

MikeRotch ::

A ni Youtube Premium nekih 7€ na mesec? Se res splača komplicirati z random appi? Plačaš naročnino pa imaš ad free na vseh napravah.

D3m ::

Tako se začne.

7 eur tukaj, 7 eur tam....itd.
|HP EliteBook|R5 6650U|

7 tukaj, 7 tam pa je 14 :)

Ne rečem, da je treba vsako neumnost plačevat, razumem piratiziranje tam kjer je smiselno. Ampak v tem primeru se mi zdi manj stresno plačati kot stalno zapravljati čas z nekimi sumljivimi appi, ki delajo pol leta preden je treba najti novo.

Kodrnusa ::

Zakaj bi placeval za neko storitev, ki jo uporabljaš 1x, 2x na teden? Uporabljam Youtube rex (drifty) brez problemov in res ne vem zakaj folk placuje narocnino za youtube...
Ko pa fol pise o sumljivih appih, bi jih pa poslal malo na izobrazevanje, da znajo locit med malwarom in legit projekti...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

Vanich je izjavil:

toro69 je izjavil:

Vanich je izjavil:

2dark je izjavil:

Kratka navodila? :)

Dela!:D

Ales ::

MikeRotch je izjavil:

7 tukaj, 7 tam pa je 14 :)

Ne rečem, da je treba vsako neumnost plačevat, razumem piratiziranje tam kjer je smiselno. Ampak v tem primeru se mi zdi manj stresno plačati kot stalno zapravljati čas z nekimi sumljivimi appi, ki delajo pol leta preden je treba najti novo.

Blokiranje pofukanih reklam ni piratiziranje.

Ja, načelno bi bilo sploh ne uporabljati YT in vsem toplo priporočam, da ga ne uporabljajo oz. naj bo uporaba kar se da minimalna.

Ni pa z izogibanjem tem nečloveškim "poslovnim" praksam prav nič narobe. Prav to je potrebno početi. Vsake toliko časa zamenjati aplikacijo, če je treba, pa res ni noben problem.

GupeM ::

Kodrnusa je izjavil:

Zakaj bi placeval za neko storitev, ki jo uporabljaš 1x, 2x na teden?

Sklepam, da plačuješ tudi zavarovanje za avto, hišo, zase? Kolikokrat na teden pa to uporabljaš?

Pa če zadevo uporabljaš 2x na teden, to pomeni, da te stane manj kot evro na vsak dan uporabe. Če uporabljaš dnevno, tako kot jaz (youtube music), pa te stane manj kot 25 centov. Kava v baru stane najmanj 1.5 eur. Kava doma te verjetno stane več kot 25 centov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

aborko ::

Zavarvanje je bolj slab primer. Sam avto zav. plačujem le, ker ga moram, pač obvezno. Kasko pač ne, sem sam svoja zavarovalnica. Poanta je, da ni kar za vse primere smiselno, poleg tega kot vem youtube premium je okrnjen, verjetno ne ponuja sponsor block skip pa verjetno še kakšne zadeve, ki jo revanced. Se pravi nekaj plačaš, dobiš pa manj kot če ne bi.
Ne vem koliko časa vi porabite za nek app namestit, ampak pri meni je nekje tam tam s časom za novo kreditno kartico vnesti in potrditi.

GupeM je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

Zakaj bi placeval za neko storitev, ki jo uporabljaš 1x, 2x na teden?

Sklepam, da plačuješ tudi zavarovanje za avto, hišo, zase? Kolikokrat na teden pa to uporabljaš?

Pa če zadevo uporabljaš 2x na teden, to pomeni, da te stane manj kot evro na vsak dan uporabe. Če uporabljaš dnevno, tako kot jaz (youtube music), pa te stane manj kot 25 centov. Kava v baru stane najmanj 1.5 eur. Kava doma te verjetno stane več kot 25 centov.

Kake primerjave so to?
Avto moras zavarovat, hiso zavarujes zaradi nepredvidenih dogodkov, sebe zavarujem zaradi otrok... Kje si to primerjavo našel ne vem.
Vsak zase ve, ti placuj jaz ne bom. Nisem odvisen od tega, ce ga ni pac ne bom uporabljal. Razumem pa da danes vsi zivijo na telefonih in bulijo v ekrane, ter poslusajo influencerje.. jaz grem raje na šport, se ukvarjam z otroci, druzino...
Ni poanta v denarju, ampak to da te navlecejo na nek sistem narocnin da te lupijo do nezavesti. Ljudje pa ne znamo razmisljati in se vdamo in placujemo. Se probam izogibat tega

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

mtosev ::

Ne vem za druge, a jaz bi plačal za YouTube, če bi ga redno gledal. Jaz sem na free in vidim reklame.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Jarno ::

Reklame znajo biti moteče, recimo paket 20s YISK + še nek oglas s preskokom.
Takrat pomislim na out-of-touch oddelek za marketing in da kletvice ne pripomorejo, da bi kdo od določene znamke kaj raje kupil.

In dejansko, 7€ YT, 9€ Netflix, pa še HBO, Amazon, se nabere.

Trenutno se mi ne da blokirat oglasov, ker gre za kršitev TOS, 30+ sekundni oglasni blok pa je vseeno bedarija, morda jim kdo kdaj to omeni.
#65W!

_Denny_ ::

joez7 je izjavil:

Ko hočem it na stran revanced.net mi jo ublock blokira zaradi Badware risk. Tak, da to mi je sumljivo.

Ker je fake stran. Prava je https://revanced.app/

Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Denny_ ()

Kodrnusa je izjavil:

Zakaj bi placeval za neko storitev, ki jo uporabljaš 1x, 2x na teden? Uporabljam Youtube rex (drifty) brez problemov in res ne vem zakaj folk placuje narocnino za youtube...
Ko pa fol pise o sumljivih appih, bi jih pa poslal malo na izobrazevanje, da znajo locit med malwarom in legit projekti...

Ljudje sprašujejo kako namestiti ad blockerje na več različnih naprav, med drugim tudi na TVje. Jaz iz tega sklepam, da se zadeva uporablja več kot samo priložnostno.

Ne veš zakaj bi plačeval naročnino? Zato, ker ad blockerja ne morem namestiti na iPada ali TV. Prav tako ga ne morem namestiti na avto. Zato, ker je cela družina na tem paketu in se mi za par € na mesec res ne da ukvarjati z 10 različnimi napravami in vsakih nekaj mesecev iskati novo rešitev.

Glede "sumljivih appov" glej en prispevek višje.

MikeRotch je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

Ljudje sprašujejo kako namestiti ad blockerje na več različnih naprav, med drugim tudi na TVje. Jaz iz tega sklepam, da se zadeva uporablja več kot samo priložnostno.

Ne veš zakaj bi plačeval naročnino? Zato, ker ad blockerja ne morem namestiti na iPada ali TV. Prav tako ga ne morem namestiti na avto. Zato, ker je cela družina na tem paketu in se mi za par € na mesec res ne da ukvarjati z 10 različnimi napravami in vsakih nekaj mesecev iskati novo rešitev.

Ne uporabljam japke, na androidu imas vse opcije, na tv das android box in imas spet moznost smartuba. Ko kupiš novo napravo instaliras vse in imas mir. V avtu poslusas preko telefona (revanced). Ne vem zakaj bi vsake par mesecev se ukvarjal s tem. Jaz imam na telefonu ze 9 mesecev youtube rex, deluje brez problema. Se pa strinjam dedek, ki nima niti malo tehnicne podkovanosti bo pa placal.
Pa japkarji tudi naj placujejo, saj so ovcke za šišat...

Za ceno enega normalnega android boxa imaš že skoraj letno naročnino na YT. Pa je to samo ena naprava. 3 TVji, 3 leta naročnine...

V avtu bi rad tudi gledal, ne samo poslušal.

Nazadnje, ko sem imel Vanced na telefonu, je bilo zadevo treba kar redno posodabljati, preden je dokončno crknila in je bilo treba iskati alternative.

Kot rečeno. Za en device in nekoga, ki se mu da malo igrati ni problem. Za nekoga, ki bi rad na vseh svojih napravah gledal YT brez zajebancije pa nima ekonomskega smisla.

joez7 je izjavil:

Če Google tako reče, potem bo pa držalo! Google je monopolist.

Če ne najboljši, je pa eden najboljših ravno Brave brovser, ki ima v brskalniku avtomatično blokiranje reklam.

Zaenkrat še obstaja ena fora v chromu, tudi, če pokaže črn zaslon, da se da zadevo preslepit v sekundi.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

aborko ::

Za nekoga, ki bi rad na vseh svojih napravah gledal YT brez zajebancije pa nima ekonomskega smisla.

Kako brez zajebancije? Za mene je v video hardcodan sponsor block ravno to. PA tako sneaky so postali in s smooth prehodi, da rabiš par s, da ugotoviš da gledaš reklamo. V revanced imaš auto skip za te zadeve.

Google, če bo posiljeval z reklamami, bo lahko Youtube vrgel v smeti. Večina uporabnikov na svetu ne uporablja ad blokerjev. Žulijo jih pa tistih 5%, ki ga uporabljamo. Temu se reče požrenost.

Nečelo interneta je dostopnost vsem. Lahko pa youtube določene vsebine skrije in ne bodo več brezplačne. Saj imajo podatke kdo kaj gleda. Samo težava je, ker tisto, kar je plačljivo ni vredno za plačevanje.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

buttcrack ::

MikeRotch je izjavil:

Kodrnusa je izjavil:

jaz imam japko pa ne plačujem naročnine in isto nimam reklam. hint: YTLitePlus

vinkop ::

aborko je izjavil:

Za nekoga, ki bi rad na vseh svojih napravah gledal YT brez zajebancije pa nima ekonomskega smisla.

Kako brez zajebancije? Za mene je v video hardcodan sponsor block ravno to. PA tako sneaky so postali in s smooth prehodi, da rabiš par s, da ugotoviš da gledaš reklamo. V revanced imaš auto skip za te zadeve.

kje pa imaš to ? pri poslušanju glasbe tega nisem opazil ?
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube Premium (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
39763087 (811) Badwolff
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
39692952 (1173) sfaljk
»

Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
32939870 (2159) sbawe64
»

android youtube v ozadju je možno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
559947 (1873) stevemcq_
»

YouTube stopnjuje boj proti blokadi oglasov (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
26925961 (8376) KTr1sk

Več podobnih tem