Forum » Konzole » Nakup PS4 Pro
Nakup PS4 Pro
AncientAlien ::
Živjo!
Najprej bi rad povedal, da imam zelo rad igre (uporabljam samo računalnik), ampak konzol še nikoli nisem uporabljal,
zaradi česar je to zame nekaj čisto novega. Zaradi dokaj nizkih cen (vsaj v primerjavi z gaming računalniki heh :D) in zares dobre izbire iger si v prihodnosti želim kupiti PS4 Pro. Zato me zanima, na kaj moram biti pri nakupu pozoren?
Npr. pri računalnikih sta za igranje poglavitnega pomena vrsta (moč) procesorja in grafična kartica. Ali je pri PS4 enako? Za brezhibnost igranja bi si želel, da je konzola zares vrhunska, torej moram morda tudi tukaj paziti na procesor in grafično kartico?
Prav tako me zanima, ali za PS4 Pro nujno rabim 4K televizor (ki ga seveda nimam :D)?
Za kakršnokoli pomoč in nasvete bi bil zelo vesel... LP!
Najprej bi rad povedal, da imam zelo rad igre (uporabljam samo računalnik), ampak konzol še nikoli nisem uporabljal,
zaradi česar je to zame nekaj čisto novega. Zaradi dokaj nizkih cen (vsaj v primerjavi z gaming računalniki heh :D) in zares dobre izbire iger si v prihodnosti želim kupiti PS4 Pro. Zato me zanima, na kaj moram biti pri nakupu pozoren?
Npr. pri računalnikih sta za igranje poglavitnega pomena vrsta (moč) procesorja in grafična kartica. Ali je pri PS4 enako? Za brezhibnost igranja bi si želel, da je konzola zares vrhunska, torej moram morda tudi tukaj paziti na procesor in grafično kartico?
Prav tako me zanima, ali za PS4 Pro nujno rabim 4K televizor (ki ga seveda nimam :D)?
Za kakršnokoli pomoč in nasvete bi bil zelo vesel... LP!
mtosev ::
Ne rabiš 4k TV. Pač bo konzola outputala sliko v full HD namesto v 4k.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
springfield ::
PS4 Pro so vsi isti, to je poanta konzol (ena izmed, no), da imajo vse isto specifikacijo. Ce nimas 4k TV-ja, je mogoce boljse vzet navadn PS4 - sicer nekatere igre vseeno boljse tecejo na Pro verziji.
TOP ::
Kupi PS4 Pro ker boš nekoč kupu 4K TV in ne sanjat o navadnem PS4,morda bolje da počakaš na PS5.
Super, najlepša hvala za pomoč! Se strinjam, čeprav nimam 4K TV-ja, raje kupim PS4 Pro, ker ga bom v prihodnosti gotovo imel. Vem, da to zimo pride novi PS5, ampak PS4 sem si že tako dolgo želel, da sem verjetno kar malo neučakan :D Mogoče bi pa moral počakati še nekaj mesecev, imaš prav...
svecka ::
Resno ti rečem, kupi rabljen ps4, če je res nuja, tam do max 200€ ali počakaj na novi ps5, ki bo v večini kompatibilen za nazaj s ps4 igrami. Poleg tega pa računaj, da bodo cene padle ps4, ko pride novi ps5 ven. Jaz sem pred slabim letom kupil rabljen ps4 za 80€ (slim z eno igro). Folk prodaja ps4 z igrami po 150€ in dvema kontrolerjema. Rabljena igra ps4 pride tam 10-20€. Novejše rabljene tudi 40+€. Za rabljene igre se splača čakati, da pade cena.
Lahko si pa sposodiš ps4 od kakih prijateljev, boš presenečen, koliko folka leži ps4 doma in se mu prah nabira.
Lahko si pa sposodiš ps4 od kakih prijateljev, boš presenečen, koliko folka leži ps4 doma in se mu prah nabira.
techfreak :) ::
Najcenejsi PS4 Pro trenutno na bolhi je za 220 EUR: https://www.bolha.com/playstation4/ps4-...
facebook marketplace rabljen slim je 190€. Nov Ps4 slim je 300€. Cene so previsoke rabljenih. Kupuj od prijateljev, boš dobil ceneje.
puginho ::
in zakaj bi bila stvar od prijateljev ceneje, kaj ti bi prodal ps4 za 100 eur kolegu če ga lahko za 200 na bolhi?
200€ za strošen rabljen ps4 brez garancije, ki lahko crkne čez 5 minut, ti kar kupi.
Poznam vsaj 5 ljudi, ki so pod ceno prodali naprej ps4 prijateljem. Očitno nimaš prijateljev, da veš kako poteka prodaja sorodnikom/prijateljem.
Poznam vsaj 5 ljudi, ki so pod ceno prodali naprej ps4 prijateljem. Očitno nimaš prijateljev, da veš kako poteka prodaja sorodnikom/prijateljem.
puginho ::
Vem kako poteka prodaja med prijatelji, mogoče daš za 20 eur ceneje da se ne zajebavaš s prodajo, ne gre pa tu za ogromne prihranke. Če pa ti tako prodajaš pa bi bil tvoj prijatelj z veseljem :)
Se čisto strinjam, da je brezveze kupovat PS4 tik pred izidom PS5. Ampak da vidimo, kako se bo obnesel novi PS5 (kompatibilnost za nazaj ipd.) in da malce padejo cene (in pridejo spet novi modeli, npr. PS5 Pro ali kaj že si bodo spet izmislili) bo spet minilo najmanj leto dni. No ja, če smo čakali že do zdaj, bomo pa verjetno še naprej :D
filip007 ::
Jaz sem jo imel 2 leti navadno, ker pač nimam 4k TV in igral praktično vse, samo čez ekskluzive ga ni.
Pri konzoli imaš mir in se lahko posvetiš igri, na Polknah nisem imel takega občutka nikoli ali zelo redko.
Res pa, da pri konzoli stanejo igre nekaj, rabljene ali pač nove.
Grafika je enakovredna, na TV pač ni tako visoke ostrine, kot je na PCju, je pa slika zato večja na konzoli in rabiš samo dober mehak stol za igranje na 2 metrih ali manj.
Pri konzoli imaš mir in se lahko posvetiš igri, na Polknah nisem imel takega občutka nikoli ali zelo redko.
Res pa, da pri konzoli stanejo igre nekaj, rabljene ali pač nove.
Grafika je enakovredna, na TV pač ni tako visoke ostrine, kot je na PCju, je pa slika zato večja na konzoli in rabiš samo dober mehak stol za igranje na 2 metrih ali manj.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Zanima me še samo, ali vrsta, oz. starost TV-ja vpliva na kakovost igranja? Ali na starejših televizorjih igre delajo morda počasneje in bolj štekajo kot pri novih TV-jih? Sam imam Philipsov televizor že osem let, od l.2012...
filip007: Sem tudi sam ugotovil, da so igre (še posebej nove) precej drage
filip007: Sem tudi sam ugotovil, da so igre (še posebej nove) precej drage
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PS4 (strani: 1 2 3 4 … 159 160 161 162 )Oddelek: Konzole | 1361603 (7764) | eric25 |
» | Končno vemo, kako bo videti Playstation 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 15864 (12107) | tikitoki |
» | PS4 nikoli se videl, kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 12680 (9494) | svecka |
» | Nakup Xbox One X ali PS4PRO! (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 19180 (16144) | kevin55 |