Forum » Navijanje » Navijanje 2400+
Navijanje 2400+
Crimson_Shadow ::
Predvsem me zanima ali je možno pri tem procu nastavit FSB na 200, faktor pa na 10?
morphling1 ::
Najmanjši problem če imaš dobro plato in ram, ker v bistvu sploh nič nisi navil proca, tako da bi moralo delat na default napetosti brez težav.
Dela pa seveda dosti hitreje.
Dela pa seveda dosti hitreje.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Crimson_Shadow ::
Plata je NF7-S, kar pomeni, da s tem ne bi smelo biti problemov. Za ram se pa še odločam ali Windbond ali Coirsair. Ne vem pa, kateri vent za CPU vzet, da ne bi imel temperature pri polni obremenitvi nad 55 stopinj in da je tudi tih ? Zanima me tudi koliko % hitrosti izgubim z uporabo le enega 512 MB modula namesto dveh 256 MB. Ob možni nadgradnji pomnilnika v prihodnosti (čeprav ne vem kdaj bo to) bi moral prodati oba 256MB modula, kar mi sicer ni prav nič všeč.
Pa upam, da bo moj noname 300W napajalnik dovolj zmogljiv za to. V nasprotnem mi menjava napajalnika ne uide.
Pa upam, da bo moj noname 300W napajalnik dovolj zmogljiv za to. V nasprotnem mi menjava napajalnika ne uide.
morphling1 ::
Ni treba paničarit za Cpu cooler pri 2 GHz in def nap. bo dober ama skoraj vsak tudi zelo tih cooler, če bodo temperature čez 50 naj te to ne skrbi, ali pa si daj zadnji bios gor, ki ti jih poseka. Proc bo 100% stabilen pri tej frekvenci, saj še enkrat povem, tu ne govorimo o navijanju pač pa samo o bolj optimalni nastavitvi delovanja. En 512 MB bo večinoma samo neopazno počasnejši od dveh 256 MB modulov. 300 W PSU razen če ni totalen crap, bo pa poganjal tako mašino brez vseh težav.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri rami za Abit NF7-s v2.0?Oddelek: Kaj kupiti | 1648 (1349) | EvilDare |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1538 (1152) | nodes |
» | kam po 200MHz CAS2 CMD1 DDR 512MB ram? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4581 (3782) | asPeteR |
» | Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 9399 (7124) | Zoidberg |
» | epox 8RDA+Oddelek: Kaj kupiti | 1804 (1387) | ferdo |