Forum » Navijanje » Čudna slika v igrah po navijanju
Čudna slika v igrah po navijanju
A7V133-VM ::
Lep pozdrav!
Imam en problem.Svojega Durona 850 sem navil na 994 Mhz, preko mostičev na plati.Ko sem v windowsih dela vse normalno, ko pa zalavfam kaki špil slika začne tako poskakovat in teksture se začnejo prekrivati.Kaj je razlog, da se to dogaja?Zaj ne vem, da bi se grafična pregrevala se mi zdi malo čudno ker, ko računalnik prižgem in je cel sistem še hladen in čim zalavfam kakšen špil se začne to dogajati, medtem, ko mam pa lahko računalnik celi dan prižgan pa gledam filme in brskam po netu pa se kaj takega ne dogaja.
kakšna ideja?
hvala
Imam en problem.Svojega Durona 850 sem navil na 994 Mhz, preko mostičev na plati.Ko sem v windowsih dela vse normalno, ko pa zalavfam kaki špil slika začne tako poskakovat in teksture se začnejo prekrivati.Kaj je razlog, da se to dogaja?Zaj ne vem, da bi se grafična pregrevala se mi zdi malo čudno ker, ko računalnik prižgem in je cel sistem še hladen in čim zalavfam kakšen špil se začne to dogajati, medtem, ko mam pa lahko računalnik celi dan prižgan pa gledam filme in brskam po netu pa se kaj takega ne dogaja.
kakšna ideja?
hvala
Odpadnik ::
Frekvenca vodil - AGP?
Ko proc obremeniš, se mu začne kegljati. Poglej pod kako temp. ti laufa onLoad.
Navita grafična?
Ko proc obremeniš, se mu začne kegljati. Poglej pod kako temp. ti laufa onLoad.
Navita grafična?
Slike povedo več kot 1.000 besed - zatorej živeli FPSji :) [Amd|Abit|ATi]
AMD Barton 2500+@2200 (11x200)|Abit NF7-S R2.0|Radeon 9800|2x512 Twinmos/Winbond
AMD Barton 2500+@2200 (11x200)|Abit NF7-S R2.0|Radeon 9800|2x512 Twinmos/Winbond
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPU Usage 95% v idluOddelek: Strojna oprema | 4291 (3154) | BorutK-73 |
» | Windows 8.1 TEŽAVA! Po namestitvi driverjev 14.4 ne dela miška, tipkovnica in monitoOddelek: Pomoč in nasveti | 2352 (2079) | spirit |
» | comp zmrzuje in meče venOddelek: Pomoč in nasveti | 694 (613) | 333333 |
» | rabljena graficna mx400 - zakaj ne dela?Oddelek: Strojna oprema | 1320 (1119) | dexter_II |
» | ATI TV Wonder & Win2kOddelek: Zvok in slika | 1270 (1090) | PIII850 |