Forum » Programska oprema » ADSL in varnost racunalnika
ADSL in varnost racunalnika
macplus ::
imam ADSL, sem non stop online in veliko downloadam.
trenutno imam namescene: Norton antivirus in AD-aware.
kaj se vse mi priporocate za varnost racunalnika?
(antivirusi, firewalls, zadeve okoli trojanskih konj itd...)
trenutno imam namescene: Norton antivirus in AD-aware.
kaj se vse mi priporocate za varnost racunalnika?
(antivirusi, firewalls, zadeve okoli trojanskih konj itd...)
sash ::
če neveš kaj bi namestil, je to še en dokaz da ne tega ne rabiš
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
OrkAA ::
Vidva sploh ne vesta kaj vse mata na disku!!
Jest tut dolg nism nč uporablov in mi tut nč ni zajebaval (večinoma)...Pol pa enkrat inštaliram adaware in nortona pa je blo veselje
Jest tut dolg nism nč uporablov in mi tut nč ni zajebaval (večinoma)...Pol pa enkrat inštaliram adaware in nortona pa je blo veselje
DMouse ::
@Jebediah: jzst mam že 1lt adsl, pa nix programov pa ni še nikol blo nix
Torej nimaš nortonovega antivirusa?
Torej nimaš nortonovega antivirusa?
km- ::
OrkAA, adaware sigurno zalaufam kdaj pa kdaj.. cepraw prej formatiram disk ;> k skoz neki testiram ;)
tko da vec ko 2 mesca en os ne zdrzi gor ;>
tko da vec ko 2 mesca en os ne zdrzi gor ;>
BLACK EAGLE ::
Jaz imam že eno leto adsl. pa mi so mi že čez stokrat poskušali vdreti v computer, pa jim ni nikoli uspelo, ker mam gor Norton Internet security + Norton antivirus 2004. Če deluje pri meni bo tudi pri tebi!
Jeebs ::
Jst imam Norton System Works 2003, Internet Security 2003 in pa Tauscan. Občasno še pregledam z Ad-aware... Nimam nobenih problemov. In to z WinME. Pa seveda vsi popravki so gor.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
macplus ::
hvala vsem !
jaz sicer tud nimam problemov vendar nisem cist preprican ce se mi v ozadju kej narobe ne dogaja... bo?!
ko skeniram racunalnik z adawarom moram poklicat tovornjak da odpelje vse une smeti...
jaz sicer tud nimam problemov vendar nisem cist preprican ce se mi v ozadju kej narobe ne dogaja... bo?!
ko skeniram racunalnik z adawarom moram poklicat tovornjak da odpelje vse une smeti...
Desk-Star ::
jest mam pa Nortona 2003 pa k ho
em posnet se Norton Internet Security 2003 mi napise da ne morem ker mam ze Norton antivirus
em posnet se Norton Internet Security 2003 mi napise da ne morem ker mam ze Norton antivirus
BLACK EAGLE ::
Sej Norton internet security že vsebuje antivirus. Najprej odstrani antivirus, potem pa daj gor internet security.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 653697 (11234) | Domini tm |
» | prednaložen NortonOddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (1017) | StratOS |
» | požarni zidOddelek: Omrežja in internet | 1300 (1067) | StratOS |
» | kateri antivirus naj izberem?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9861 (8657) | fitipaldi |
» | problem s firewalliOddelek: Omrežja in internet | 914 (757) | fictionel |