Forum » Zvok in slika » iphone in filmi
iphone in filmi
Zvezdica27 ::
lp,
ni to tema o torrentih, a vsekakor bi bil vesel, če bi mi nekdo pokazal relativno delujoč sistem prenosa video iz PC (lahko preko mreže ali preko USB kabla) na ipad in potem način gledanja s podnapisi (imam recimo vlc).
Žal nimam časa to razsikovati, a če bi si nekdo vzel tistih 10 min da mi predstavi konkretne korake, da je to čimbolj simple, bi bil strašansko zadovoljen.
itunes nimam, sem na linux, nimam ne MS ne osx.
zz
ni to tema o torrentih, a vsekakor bi bil vesel, če bi mi nekdo pokazal relativno delujoč sistem prenosa video iz PC (lahko preko mreže ali preko USB kabla) na ipad in potem način gledanja s podnapisi (imam recimo vlc).
Žal nimam časa to razsikovati, a če bi si nekdo vzel tistih 10 min da mi predstavi konkretne korake, da je to čimbolj simple, bi bil strašansko zadovoljen.
itunes nimam, sem na linux, nimam ne MS ne osx.
zz
Zvezdica27 ::
lp,
ifuse ne mounta, testirano na iphone 6, ne dobim okenčka trust this computer sploh. Grem zdajle še po ipad.
lp,
ipad isto,
ifuse /home/blaz/documents/katja/iphonemount/
No device found, is it connected?
If it is make sure that your user has permissions to access the raw usb device.
If you're still having issues try unplugging the device and reconnecting it.
man ifuse ni lih koristen...
fusermount /home/blaz/documents/katja/iphonemount/
fusermount: old style mounting not supported
to je očitno samo unmount mehanizem
ifuse ne mounta, testirano na iphone 6, ne dobim okenčka trust this computer sploh. Grem zdajle še po ipad.
lp,
ipad isto,
ifuse /home/blaz/documents/katja/iphonemount/
No device found, is it connected?
If it is make sure that your user has permissions to access the raw usb device.
If you're still having issues try unplugging the device and reconnecting it.
man ifuse ni lih koristen...
fusermount /home/blaz/documents/katja/iphonemount/
fusermount: old style mounting not supported
to je očitno samo unmount mehanizem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zvezdica27 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Konzole | 153560 (17889) | ruski76 |
» | Kdaj bo tu Applova iUra? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32369 (27394) | bluefish |
» | tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20326 (15758) | Vkun |
» | Apple iPad - povzetek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 34676 (22924) | Bor H |
» | joojoo tablet sedaj na voljo tudi v Evropi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16004 (13642) | MasterBlaster |