Forum » Na cesti » Električni skuter Alpha
Električni skuter Alpha
hitie ::
Halo.
Ali ima kdo el. skuter Alpha.Zanima me kolikšen klanec lahko premaga ali je samo za po ravnini?
LP Edvard
Ali ima kdo el. skuter Alpha.Zanima me kolikšen klanec lahko premaga ali je samo za po ravnini?
LP Edvard
Gapi ::
Če misliš tale skuter iz mercatorja ti lahko povem da krajši klanci brez problema. Če si zraven malo pomagal z pedalkami.
No person is rich enough,to buy back his past.
Ja namen imam kupiti takšnega.Stanujem v Lenartu ki pa ni na ravnem in ima manjše klance.Imel sem skuter Manto 250 W pa mu je zmanjkalo sape po 200 metrih in sem ga
vrnil nazaj.Predvidevam da bi Alpha ki ima 500 W mogoče ta vzpon zmogla.Kaj praviš Ti?
vrnil nazaj.Predvidevam da bi Alpha ki ima 500 W mogoče ta vzpon zmogla.Kaj praviš Ti?
hojnikb ::
pozabi na karkoli e skuterskiga, ce hoces kej uporabnega za klance. 2nd hand 2 takten skuter bo prava izbira. Za tak kes dobis prakticno novga.
#brezpodpisa
Res je,vendar ta skuter ima kompletno opremo za tehničnega kar pa drugi nimajo.V Merkatorju je bil kupljen vendar je lastnik umrl tako da je skuter kot nov.Zato tudi takšna cena.
hojnikb ::
Ja, ampak se vedno je relativno tezka zadeva z 500W, tako da nekih hudih hribov nebos premagu. Plus, ce je stal, bojo verjetno tut baterije vprasljive, sploh ce so svincene.
2T skuter pa brez problema najdes z papirji (itk jih majo vsi, sj ni to tomos), za 500e bo pa tut izbira ok.
recimo kej takega
tole bo proti poceni eskuterjom raketa.
2T skuter pa brez problema najdes z papirji (itk jih majo vsi, sj ni to tomos), za 500e bo pa tut izbira ok.
recimo kej takega
tole bo proti poceni eskuterjom raketa.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Na cesti | 83765 (4744) | hojnikb |
» | Nakup scooterja (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18659 (10545) | tech level |
» | S 50ccm skuterjetm na morjeOddelek: Na cesti | 7843 (5411) | vostok_1 |
» | 4-taktni, 2-taktni?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 32914 (4553) | gapLLL |
» | Športni filterOddelek: Loža | 6075 (5873) | SkIDiver |