Forum » Programska oprema » Dodajanje simbolov v tekst
Dodajanje simbolov v tekst
buick ::
Pozdrav.
Zaradi težav z raznimi tipi tipkovnic in potrebo po pisanju tekstov z raznimi dodatnimi črkami, znaki, simboli kot so recimo nemške črke s pikicama, grške črke, razni narekovaji in podobno...me zanima kako je najlažje ali na sami tipkovnici, ali s kakšnim programom ali kako drugače čim hitreje vnašati v tekst te razne simbole?
Doslej sem našel le možnost kopiraj/prilepi simbole iz Worda. To je sicer ok, če pišeš tekst v Wordu, če pa kjerkoli drugje pa je zelo zamudno.
Hvala za morebitno pomoč.
Zaradi težav z raznimi tipi tipkovnic in potrebo po pisanju tekstov z raznimi dodatnimi črkami, znaki, simboli kot so recimo nemške črke s pikicama, grške črke, razni narekovaji in podobno...me zanima kako je najlažje ali na sami tipkovnici, ali s kakšnim programom ali kako drugače čim hitreje vnašati v tekst te razne simbole?
Doslej sem našel le možnost kopiraj/prilepi simbole iz Worda. To je sicer ok, če pišeš tekst v Wordu, če pa kjerkoli drugje pa je zelo zamudno.
Hvala za morebitno pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na internet pobegnilo 773 milijonov elektronskih naslovov in gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 19584 (13393) | MrStein |
» | kombinacija tipk alt+v ne delataOddelek: Pomoč in nasveti | 6110 (5824) | sharkey |
» | AES 256-bit in pozabljeno gesloOddelek: Pomoč in nasveti | 2047 (1874) | technolog |
» | Posebna tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1850 (1617) | Duhec |
» | Nov slovenski razpored na tipkovnicah (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 37031 (25278) | Okapi |