Forum » Omrežja in internet » 4G Router & AVM!FRITZ 6820
4G Router & AVM!FRITZ 6820
mirch ::
Za svojega internetnega ponudnika sem že pred časom izbral hot, ker načeloma zadovolji moje potrebe (200GB mi je dovolj na mesec, prav tako ne gledam televizije, 10€/mesec). Trenutno uporabljam router Huawei B315s-22. Sicer lep čas delal brez težav, vendar mu zadnje čase omrežje niha in je postal zelo nestabilen (včasih potreben reseta 3x na dan). Prav tako nima funkcionalnosti kot je address reservation, katera bi mi prišla zelo prav.
Trenutno se spogledujem z routerjem AVM FRITZ!Box 6820 LTE V3 - ima kdo morda kakšne izkušnje s AVM FRITZ routerji, stabilnostjo delovanja? Cena omenjenega routerja se giblje ca. 140€ Idealo.de Link
Morda kdo priporoča kakšen drugi 4G router? Ali cenovno enakovredno internetno rešitev na optiki ali ADSL (torej samo internet brez TV in telefona)?
Hvala vnaprej za informacije
Trenutno se spogledujem z routerjem AVM FRITZ!Box 6820 LTE V3 - ima kdo morda kakšne izkušnje s AVM FRITZ routerji, stabilnostjo delovanja? Cena omenjenega routerja se giblje ca. 140€ Idealo.de Link
Morda kdo priporoča kakšen drugi 4G router? Ali cenovno enakovredno internetno rešitev na optiki ali ADSL (torej samo internet brez TV in telefona)?
Hvala vnaprej za informacije
mirch ::
Pa saj se ne ... načeloma dela internet odlično, sploh za ceno 10€/dan, samo router je postal problematičen. Vsi ostali ponudniki zahtevajo neke trojčke. Rabim samo ugoden internet. Glede optike na naslovu sem se malo zlagal, ker še je ni, bi pa naj bila kmalu :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 81830 (24235) | Tilen |
» | Boljši router ali mesh wifiOddelek: Pomoč in nasveti | 5301 (4484) | m0LN4r |
» | Primerjava med Innbox in Fritzbox modemomaOddelek: Omrežja in internet | 5897 (4456) | OSA |
» | Router AVM FRITZ!Box 7490 ali 7272Oddelek: Omrežja in internet | 2091 (1891) | morosito |
» | LTE router?Oddelek: Kaj kupiti | 1602 (1189) | Jurrbe |