Forum » Programiranje » angular moduli, komponente
angular moduli, komponente
detroit ::
Živjo
imam app.module kjer se importa routingmodule
routingmodule lazyloada modula a in b
1. Če dodam komponento X v declaration v app.module ali routingmodule mi komponente v modulu a in b ne vidijo komponente X
error: Can't bind to 'pSelectedState' since it isn't a known property of 'app-state-dropdown'
2. če pa dam komponento v vsakega od teh modulov (a,b) kot import/declaration pa mi javi da je že v dveh da naj raje dam v parenta..
Zakaj pod točko 1. ni vidno childom?
lp
imam app.module kjer se importa routingmodule
routingmodule lazyloada modula a in b
1. Če dodam komponento X v declaration v app.module ali routingmodule mi komponente v modulu a in b ne vidijo komponente X
error: Can't bind to 'pSelectedState' since it isn't a known property of 'app-state-dropdown'
2. če pa dam komponento v vsakega od teh modulov (a,b) kot import/declaration pa mi javi da je že v dveh da naj raje dam v parenta..
Zakaj pod točko 1. ni vidno childom?
lp
Skero
- spremenil: detroit ()
hmmz ne? Sem mislil če je parent module da ne rabi? Bom pa takoj preizkusil ko vpn začne delovat:)
Še vedno isto na žalost
Še vedno isto na žalost
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Torej definirano je takole:
app.module.ts
@NgModule
...
declarations: [..., RoutingModule...]
app-routing.module.ts
const routers: Routes = [ lazy load do modulov a in b], declaration: [StateDropDownComponent] ...
modula a in b ne vidita komponente StateDropDown
app.module.ts
@NgModule
...
declarations: [..., RoutingModule...]
app-routing.module.ts
const routers: Routes = [ lazy load do modulov a in b], declaration: [StateDropDownComponent] ...
modula a in b ne vidita komponente StateDropDown
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Project Ara ali modularni pametni telefon gre na test v Portoriko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 29395 (21324) | kpkp |
» | Linux wirelessOddelek: Operacijski sistemi | 1137 (626) | AlienRR |
» | Python, prosim za pomoc pri programiranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 13913 (10015) | lenika |
» | Linux- par nastavitev kernela 2.4 (VM, latenca itd...) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 3810 (3208) | Brane2 |
» | transcend ddr chip markingsOddelek: Strojna oprema | 1114 (970) | Alexius Heristalski |