» »

Zgubljena pošiljka

Zgubljena pošiljka

Csharp ::

Med prazniki sem preko spletne trgovine Big Bang naročil nekaj artiklov. Ker v času karantene poslujejo le preko kreditnih kartic, sem predhodno plačal z Maestro. Danes mi je poštar dostavil paket, vendar v njem ni bilo vseh naročenih artiklov. Tudi računa (razen tistega, ki ga pošljejo po mailu) nisem dobil zraven. Na paketu je bil nalepljen le list, iz katerega je razvidno, da je bila pošiljka odposlana v večih paketih.

V avtomatskem mailu sem dobil napisano, da so bili odposlani vsi artikli. Najprej kličem na pošto, če se je morda pri njih izgubil kakšen paket. Gospa me niti vprašala ni po kakšnih podatkih. Njen odgovor je bil, da je poštar dostavil vse, kar so prejeli in da naj se obrnem na pošiljatelja. Kličem v Big Bang, da preverim, koliko artiklov je bilo dejansko odposlanih. Rečejo mi, da bodo preverili in me poklicali, a tega klica nisem dočakal.

Je možno, da gre za napako v avtomatskem mailu in sploh niso odposlali vseh artiklov? Če je poštar pozabil kakšen paket v avtu ali na pošti, bo verjetno to opazil naslednji delovni dan? Je že kdo imel takšen primer?

vilicarist ::

meni so tako pri mimovrste nategnili za en izdelek, dobil nisem ne izdelka ne denarja, upam da bo pri tebi bolje
bmw = brings me women

Csharp ::

vilicarist je izjavil:

meni so tako pri mimovrste nategnili za en izdelek, dobil nisem ne izdelka ne denarja, upam da bo pri tebi bolje


Ne bi rekel, da so me nategnili. Vrednost izgubljenega paketa je slabih 20 €. Če že, bi me nategnili za kakšen večji znesek. Bolj verjetno se mi zdi, da je nekdo površno opravil svoje delo: Ali so v Big Bangu narobe sestavili mail (niso poslali vsega, čeprav so to napisali) ali pa je ostalo nekje na pošti.

Se mi je pa že zgodilo, da je neka dostavna služba pakete pustila na Petrolu. Ko sem prišel prevzet, sem dobil samo en paket. Na srečo so me prej klicali, če sem doma in sem tako dobil telefonsko številko dostavljalca. Tako sem ga lahko poklical in vprašal, koliko paketov je pustil. Kasneje se je izkazalo, da je uslužbenec na Petrolu pozabil na en paket. Verjetno je tudi zdaj nekaj podobnega. Do petka počakam in če ne bo paketa, se oglasim na pošti.

vilicarist ::

nategnili so me s tem, da so potem trdili da sem dobil vse in me obravnavali kot da jih hočem nategnit (za izdelek vreden ~10 eur)

banda lopovska
bmw = brings me women


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 487 88 89 90 )

Oddelek: Kaj kupiti
4452854107 (2614) srus
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
833181896 (1439) Machete
»

DealExtreme - poceni gadgeti (strani: 1 2 3 439 40 41 42 )

Oddelek: Loža
2052317304 (62389) Karen
»

Mimovrste in Pošta Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6017158 (9107) opeter
»

"Nategovanje" z strani Jacob Computer?

Oddelek: Loža
51726 (1067) Buco2

Več podobnih tem