Forum » Pomoč in nasveti » Usb ključek problem
Usb ključek problem
eldorado29 ::
Gre za ADATA uv150 32GB
Star kaki dve leti. Uporabljo se samo za gledanje filmov na TV. Z računalnika naložim in pol v tv.
Bse brez težav.
Danes pa se pojavla težava. Ko ga priklopin v računalnik mi vsake 3 sekunde javla kaj želin storiti. Kao ga prepozna in spet ne in spet ja.
Z težavo sem poskuso formatirati anpak izpiše da ni uspwl formatirati.
Inel kdo podobne težave?
Star kaki dve leti. Uporabljo se samo za gledanje filmov na TV. Z računalnika naložim in pol v tv.
Bse brez težav.
Danes pa se pojavla težava. Ko ga priklopin v računalnik mi vsake 3 sekunde javla kaj želin storiti. Kao ga prepozna in spet ne in spet ja.
Z težavo sem poskuso formatirati anpak izpiše da ni uspwl formatirati.
Inel kdo podobne težave?
Fsegula62 ::
Poskusi pobrisati particijo in jo ponovno ustvariti, če ne bo šlo je verjetno oddelal svojo življenjsko dobo, sploh če se je nanj veliko zapisovalo in bralo.
eldorado29 ::
poskuso v dveh računalnikih. brez uspeha. tudi ko želim formatirati piše neznana vrednost. tam kjer bi morala pisati velikost ključeka.
hojnik točno to bom naredo :D premala zadeva da bi mi živce pila :D
hojnik točno to bom naredo :D premala zadeva da bi mi živce pila :D
Han ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Format usb ključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 4209 (2118) | Skylord |
» | Samsung smart tv in usb problemOddelek: Zvok in slika | 2124 (1984) | Laki_ laik |
» | kopiranje/premikanje na usb ključek - uber počasnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1256) | [D]emon |
» | Pomoč pri HP prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2373 (2188) | Gutjerez |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9730 (8524) | ttommy |