Forum » Pomoč in nasveti » Težave z mikrofonom
Težave z mikrofonom
Corn ::
Lp!
Imam težave z mikrofonom. Moji windowsi ga sploh ne zaznajo, tudi pod Sounds and audio devices mam za mikrofon vse sivo
Uporabljam Windows XP!!
Zelo bi bil hvaležen za kakršenkoli odgovor... ne vem ali je kaj narobe z zvočno kartico ali pa z windowsi
V naprej se zahvaljujem!
pozdravljeni in lep dan še naprej
Imam težave z mikrofonom. Moji windowsi ga sploh ne zaznajo, tudi pod Sounds and audio devices mam za mikrofon vse sivo
Uporabljam Windows XP!!
Zelo bi bil hvaležen za kakršenkoli odgovor... ne vem ali je kaj narobe z zvočno kartico ali pa z windowsi
V naprej se zahvaljujem!
pozdravljeni in lep dan še naprej
Rotaidal ::
1. Imaš prav priklopljeno?
2.Idi pod pripomočke/snemalnik zvokov in probaj kaj posnet.
Lahko, da je kaj narobe z mikrofonom.
2.Idi pod pripomočke/snemalnik zvokov in probaj kaj posnet.
ne vem ali je kaj narobe z zvočno kartico ali pa z windowsi
Lahko, da je kaj narobe z mikrofonom.
1. Prikljopljeno je prav, to sem 100% prepričan
2. Vse stvari ki so v windowsih povezane z mikrofonom so sive, se pravi da ne morem nič kliknit.
3. Z mikrofnom ni nič narobe, saj je zelo nov pravkar kupljen, v redu dela na drugih računalnikih.
2. Vse stvari ki so v windowsih povezane z mikrofonom so sive, se pravi da ne morem nič kliknit.
3. Z mikrofnom ni nič narobe, saj je zelo nov pravkar kupljen, v redu dela na drugih računalnikih.
Rotaidal ::
Za mikrofon imaš roza priklop ali oranžen?
Sam sem enkrat imel priklop z oranžnim priklopom in mikrofon ni deloval, če sem priklopil v roza priklop od zadaj. Spredaj pa je deloval.
Predvidevam da ti zvok dela normalno? Gonilnike za zvočno maš gor pa to?
Ker drugače je pol res nekaj narobe z zvočno kartico.
Za snemalnik ne rabiš imet nič priklopljeno pa dela.
Si ziher, da nemoreš kliknit tega?
Sam sem enkrat imel priklop z oranžnim priklopom in mikrofon ni deloval, če sem priklopil v roza priklop od zadaj. Spredaj pa je deloval.
Predvidevam da ti zvok dela normalno? Gonilnike za zvočno maš gor pa to?
Ker drugače je pol res nekaj narobe z zvočno kartico.
Vse stvari ki so v windowsih povezane z mikrofonom so sive, se pravi da ne morem nič kliknit.
Za snemalnik ne rabiš imet nič priklopljeno pa dela.
Si ziher, da nemoreš kliknit tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
Vse gonilnike imam gor, tudi zvok dela normalno
Tale rdeč gumb na tvoji sliki je siv.
Kupil si bom novo zvočno kartico, pa bom potem videl ali bo vse delovalo normalno
Najlepša hvala za odgovore :)
Lp!
Tale rdeč gumb na tvoji sliki je siv.
Kupil si bom novo zvočno kartico, pa bom potem videl ali bo vse delovalo normalno
Najlepša hvala za odgovore :)
Lp!
joker16_7 ::
Pozdravljeni,
imam težave z mikrofonom, in sicer le-ta deluje, a iz neznanega razloga zelo slabo. Laptop uporabljam na razdalji nekje 30-40 cm do mikrofona. Nastavitve v Windows 10 so vse nastavljene na maksimum. Prav tako ni na PC-ju inštalirano nič druga kot zgolj sam driver. Opažam tudi, da se zvok normalno pojavi, če malenkost potapkam po plastičnem robu ekrana na laptopu, kjer se mikrofon nahaja.
Kaj mislite, da bi lahko bil problem?
Hvala v naprej in lep pozdrav.
imam težave z mikrofonom, in sicer le-ta deluje, a iz neznanega razloga zelo slabo. Laptop uporabljam na razdalji nekje 30-40 cm do mikrofona. Nastavitve v Windows 10 so vse nastavljene na maksimum. Prav tako ni na PC-ju inštalirano nič druga kot zgolj sam driver. Opažam tudi, da se zvok normalno pojavi, če malenkost potapkam po plastičnem robu ekrana na laptopu, kjer se mikrofon nahaja.
Kaj mislite, da bi lahko bil problem?
Hvala v naprej in lep pozdrav.
"Ambition is the path to success. Persistence is the vehicle you arrive in."
Bill Bradley
Bill Bradley
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (994) | legokocka |
» | Kaj smo ljudje?Oddelek: Loža | 1770 (1038) | flbroker |
» | Jvc a-gx2 ojačevalec (s čipom stk4191 II) pokvarjen?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3400 (2620) | int47 |
» | Snemanje vokala?Oddelek: Zvok in slika | 5408 (5120) | zcetrt |
» | Nenormalno tih mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1572 (1468) | Lipaza |