Forum » Problemi človeštva » Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Nizozemska in Spanija odpoklicale korona testerje in maske iz Kitajske
Temo vidijo: vsi
hr_natakar ::
Glede na to, da zivimo vecno, kaj je par let gospodarske krize proti vecnosti? Kaplja v morju
kopriwa ::
Kaki nesposobneži ste tisti, ki omenjate Švedsko je dejstvo, da bi lahko v vaš antikorona zagovor dodali Norveško in Finsko, ki sta v vseh pogledih v boljšem položaju kot Švedska. Ampak, imajo morda preveč stroge ukrepe za vašo agendo in številke niso prave? Kako je torej z Norveško in Finsko po vašem mnenju? Elita do tja še ni dosegla?
vostok_1 ::
Kaki nesposobneži ste tisti, ki omenjate Švedsko je dejstvo, da bi lahko v vaš antikorona zagovor dodali Norveško in Finsko, ki sta v vseh pogledih v boljšem položaju kot Švedska. Ampak, imajo morda preveč stroge ukrepe za vašo agendo in številke niso prave? Kako je torej z Norveško in Finsko po vašem mnenju? Elita do tja še ni dosegla?
Ti si tako oprano blesav, da bom pometel tla s teboj.
Švedska ima slabšo sliko od norveške. Štos je v tem, da so povsot smrti tako minorne v primerjav z škodo, ki jo delamo.
Gre za eno najblažjih pandemij zadnjih 100 let.
Umirajo v, od oka, 80% stari nad 85 let. Ša še to v tako minornih količinah.
Kot rečeno. Škoda, ne bo samo gospodarska, ampak družbena. Vzgajamo generacije z inate fobijami pred življenjem.
Ko vi blesavi mikroinfarkterji govorite kako eni državi gre slabše od druge...govorimo o zanemarljivih številkah. 1000*0 = 0.
Kvečjemu imamo bump in the extremely smooth road.
Pustimo na strani vsa kriminal, ki ga je naredila stroka z PCR testi, politika z malevolentno organizacijo, mediji z teroriziranjem ljudstva, in kolaboranti, ki so pri vsem tem pomagali.
Govorimo zgolj o številkah.
Covid-19 je praktično prehlad v primerjavi z vsako resnejšo pandemijo.
Torpediranje way of life zaradi tega je IMO crime against humanity, in vi ste kolaboranti pri tem.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Veste kaj je največji "uspeh" zdravstva po Svetu? Da že komajda najdemo zdrave ljudi...
~Mato
Mato je dejansko kar dober mislec. Izjava drži vodo.
Harrarijeva knjiga namreč opisuje življenje primitivnih plemen. Tam so vsi zdravi. Ker kdor ni zdrav, hitro konča. Baje so celo imeli nekoga, ki je "čistil" take ljudi.
Rezultat so zdravi in kompetentni posamezniki.
Ne trdim, da bi moralo to postati vodilo moderne civilizacije. Ampak come on...zadeva ni čist bullšit. Sfukat družbo zaradi par 90 letnikov enostavno je over the line.
Moderne ljudji, ki so v vati odraščali, to seveda šokira. Druge družbe, ki se sedaj vzpenjajo po globalni lestvici pa so bistveno bolj pragmatične glede tega.
Mi samo še trohnimo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Okapi ::
Mogoče bi se moral vprašati, zakaj so primitivna plemena primitivna.
Civilizacija napreduje med drugim zato, ker ljudje kot Stephen Hawking preživijo. Temu se lahko zahvališ, da lahko sedaj serješ po internetih, namesto da bi moral nabirati drva za zimo. Če bi sploh preživel otroštvo.
Civilizacija napreduje med drugim zato, ker ljudje kot Stephen Hawking preživijo. Temu se lahko zahvališ, da lahko sedaj serješ po internetih, namesto da bi moral nabirati drva za zimo. Če bi sploh preživel otroštvo.
That's is not exactly true.
Nikjer ne piše, da bi atletski posamezniki nezmožni miselno kreirati.
Zgolj dovolj take evgenike bi bilo potrebno.
Če bi nekdo uvedel tovrstno evgeniko z dovolj veliko populacijo, bi to komot laufalo.
Hawkings skoraj zagotovo izvira iz veje ljudi, ki so poskušali izvajati določeno evgeniko.
Če multiplicira 1000 neumnih posameznikov, vrjetnost, da boš dobil enega pametnejšega je sicer večja. Vseeno pa je boljše multiplicirat 1000 pametnih posameznikov, če je to namen.
Ampak ok, to sodi že v drugo temo. Dajte malo bolj kritično razmišljat in ne na prvo žogo spejemat kar vam visi pred očmi.
Nikjer ne piše, da bi atletski posamezniki nezmožni miselno kreirati.
Zgolj dovolj take evgenike bi bilo potrebno.
Če bi nekdo uvedel tovrstno evgeniko z dovolj veliko populacijo, bi to komot laufalo.
Hawkings skoraj zagotovo izvira iz veje ljudi, ki so poskušali izvajati določeno evgeniko.
Če multiplicira 1000 neumnih posameznikov, vrjetnost, da boš dobil enega pametnejšega je sicer večja. Vseeno pa je boljše multiplicirat 1000 pametnih posameznikov, če je to namen.
Ampak ok, to sodi že v drugo temo. Dajte malo bolj kritično razmišljat in ne na prvo žogo spejemat kar vam visi pred očmi.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
nergac ::
Mogoče bi se moral vprašati, zakaj so primitivna plemena primitivna.
Mogoče pa bi se ti moral vprašati, ali so primitivna plemena res primitivna?
Znanje farmacije amazonskih Indijancev, ki se jim slabo piše?
Ali pa plemena na Borneu ali Samoi, ne vem natančno, tisti še niso ogroženi.
In zakaj bi moral Vostok sekati drva za zimo, svašta ...
Kake snežinkice, saj niti kurit ni skoraj več treba, dovolj je en volnen pulover in nekaj malega gibanja.
Za poganjanje laptovčkov je dovolj nekaj kitajskih panelčkov.
Ima pa tudi Vostok "ahilovo peto", kolikor sem uspel zaslediti, je ljubitelj točno določene znamke piva. To bi znal biti problem, ker alternativ praktično ni.
Razen če bo sam varil svoje pivo, ampak to je preveč zamudno in rezultati znajo biti čudni, čeprav bi nekateri gostje bili nad takim pivom navdušeni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nergac ()
LOL jako znanje farmacije, a umirajo mladi zaradi bolezni, ki jih znamo v civilizaciji že sto let pozdravit.Mogoče bi se moral vprašati, zakaj so primitivna plemena primitivna.
Mogoče pa bi se ti moral vprašati, ali so primitivna plemena res primitivna?
Znanje farmacije amazonskih Indijancev, ki se jim slabo piše?
Ali pa plemena na Borneu ali Samoi, ne vem natančno, tisti še niso ogroženi.
In zakaj bi moral Vostok sekati drva za zimo, svašta ....
Vostoku pa ni treba nabirat drv, ker imamo civilizacijo. Primitiva plemena jih pa morajo, in bi jih moral tudi Vostok, če ne bi imeli civilizacije. Ampak saj bi bil mlad in močan (če bi preživel otroštvo), in mu ne bi bilo težko.
CoolBits ::
Kaksno civilizacijo imamo? Saj nas en nedolzen virus spravi na nivo suznjev. Res huda civilizacija.
Marsikatera bolezen je v korelaciji s civilizacijo.
In smešna mi je civilizacija, ki prepove rastlino.
Ne pa zlorabo le te.
P.S. Se opravičujem za uporabo besede zloraba.
In smešna mi je civilizacija, ki prepove rastlino.
Ne pa zlorabo le te.
P.S. Se opravičujem za uporabo besede zloraba.
Mato
a imaš link tegale?
http://shrani.si/f/31/zj/46CcW8Uk/12366... .jpg
Sicer pa tista zgodba z kunami pa mi je interesantna.
Vzgojiš virus za naše najbolj pogoste domače živali, ga poseješ v večjih obratih, nato sledi pokol. S tem zamnjšaš proizvodnjo mesa in Gretini sponzorji veseli. PS. Extinction rebelion ima okultne simbole na njihovih zastavah. It's the same people behind them.
2021 bo skoraj tako zanimivo kot 2020, če ne še bolj.
a imaš link tegale?
http://shrani.si/f/31/zj/46CcW8Uk/12366... .jpg
Sicer pa tista zgodba z kunami pa mi je interesantna.
Vzgojiš virus za naše najbolj pogoste domače živali, ga poseješ v večjih obratih, nato sledi pokol. S tem zamnjšaš proizvodnjo mesa in Gretini sponzorji veseli. PS. Extinction rebelion ima okultne simbole na njihovih zastavah. It's the same people behind them.
2021 bo skoraj tako zanimivo kot 2020, če ne še bolj.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Ps. Fantje in punce. V zarotniških krogih sem slišal o blackoutu neta že tam septembra. Na določene evente, naj bi net mrknil. Kaj to pomeni...kje, kdo, kako itd. Nimam pojma. Ta informacija se je od nekje pojavila v teh krogih. Ne vem ali bo zares ali ne.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Za civilizacijo danes so zasluzni posamezniki kot je TEsla. Nikola Tesla se je med vojno umaknil na Velebit. Tam prezivel izven civilizacije, sam. Jedel je tisto, kar raste na Velebitu. Skratka rastline, plodove. Tam je tudi prisel do najvecjih spoznanj, saj naj bi mu se tam odprlo nebo. Morda zarad rastlin, ki jih je uzival, saj divje rastline vsebujejo najvisjo frekvenco.
Novodobne nuremberške procese seveda podpiram z vsem srcem. Menim, pa da bi morali ravno enakovredne kazni izvajati, kot so jih takrat.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Vse to se dogaja, ker ste sami podzavestno ustvarili taksno realnost, zato, da se nekaj naucite iz tega. Vsi smo tukaj v simulaciji samo zarad novih izkusenj. Ce zelite imeti vec moci v kreiranju svoje usode je potrebno zvisat svojo frekvenco. To storite z uzivanjem presne hrane, sadje , zelenjava, brez mesa in brez alkohola. Brez negativnih custev. Ljubezen ima najvisjo vibracijo. Pri razmisljanju je potrebno biti vsaj neutralen. Najboljse pa umirjen um in ljubezen v srcu. Z visoko vibracijo lahko spreminjate subatomski nivo kvantne realnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hr_natakar ()
CoolBits ::
Evo se nekdo se je odlocil malce pobrskat po WEF in napisat kaj se najde.
https://www.zdravo-slovenija.com/tu-in-...
sharp126325 ::
Ps. Fantje in punce. V zarotniških krogih sem slišal o blackoutu neta že tam septembra. Na določene evente, naj bi net mrknil. Kaj to pomeni...kje, kdo, kako itd. Nimam pojma. Ta informacija se je od nekje pojavila v teh krogih. Ne vem ali bo zares ali ne.
Mene recimo zanima kaj bi bilo, če bi bil pozimi 2-3 tedne električni blackout, pač da bi hekerji vdrli v sistem in bla, bla tako kot v vsej koroni sceni.
Evo se nekdo se je odlocil malce pobrskat po WEF in napisat kaj se najde.
Good find.
Ni sicer prvi članek, ki ga berem na temo njega.
PS. Ko bi folk le vedel, koliko imata skupnega Hitler in Klaus Schwabi of the world, šele pol bi jih šok.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
hr_natakar je izjavil:
Vse to se dogaja, ker ste sami podzavestno ustvarili taksno realnost, zato, da se nekaj naucite iz tega. Vsi smo tukaj v simulaciji samo zarad novih izkusenj. Ce zelite imeti vec moci v kreiranju svoje usode je potrebno zvisat svojo frekvenco. To storite z uzivanjem presne hrane, sadje , zelenjava, brez mesa in brez alkohola. Brez negativnih custev. Ljubezen ima najvisjo vibracijo. Pri razmisljanju je potrebno biti vsaj neutralen. Najboljse pa umirjen um in ljubezen v srcu. Z visoko vibracijo lahko spreminjate subatomski nivo kvantne realnosti.
Daj zberi se malo.
To ni za nikamor ...
hr_natakar je izjavil:
Za civilizacijo danes so zasluzni posamezniki kot je TEsla. Nikola Tesla se je med vojno umaknil na Velebit. Tam prezivel izven civilizacije, sam. Jedel je tisto, kar raste na Velebitu. Skratka rastline, plodove. Tam je tudi prisel do najvecjih spoznanj, saj naj bi mu se tam odprlo nebo. Morda zarad rastlin, ki jih je uzival, saj divje rastline vsebujejo najvisjo frekvenco.
Med katero vojno?
hr_natakar je izjavil:
Med katero vojno?
Astralno.
Nehajte afne guncat ker nas bodo spet dali pod ključ.
Zgodovina sprememb…
voditelj ::
Nekdo je prilepil video tam v drugi temi:
https://www.bitchute.com/video/YxLa2r9t...
To je jasno. Maske, vsaj večina od teh, ki se uporablja so bullšit. Švedi so to pokazali iz prve roke. Ravno tako kot naši podatki na covid sledilniku.
Maske so simbolika. Za normije simbolika varnosti, za nas poznavalce pa vemo, da gre za okultni fetiš.
Za korona vero je maska nekaj podobnega kot križ za kristijane
hr_natakar je izjavil:
Med katero vojno?
Tesla je bil vpoklican v vojsko. Ker je bil pacifist se je skril na Velebit.
Zakaj vecina loto dobitnikov v kratkem vse izgubi? Zato ker vecina teh ni vibracijsko usklajena s tem. Tudi pri odnosih, nekdo lahko zacasno dobi dolocenega partnerja, ampak ce nista na podobni frekvenci, ga bo tezko obdrzal. To je vsa umetnost, frekvenca. Je potrebno bit na podobni valovni dolzini.
Zgodovina sprememb…
Kaj se spet izmikaš.
Utemelji, da se je Tesla skril na velebit.
Za koliko dni?
Kako je prišel do vode?
A je bil v kaki vrtači ali kaj takega?
Utemelji, da se je Tesla skril na velebit.
Za koliko dni?
Kako je prišel do vode?
A je bil v kaki vrtači ali kaj takega?
Umaknil se je za vec casa. Morda priblizno 1 leto. Mogoce malo manj. V glavnem dolgo casa. Na velebitu je v otrostvu prezivljal cas pri babici in dedku. Tam se je tudi verjetno naucil kako prezivet zimo iz rastlin, ki rastejo tam. Neuradne informacije, predavanje iz interneta.
Zgodovina sprememb…
Potem je Tesla Mojster vseh Mojstrov.
Preživel leto dni v tisti kamenjari.
Absorbiral jutranjo roso.
Meditiral leto dni in se hiberniral.
Ostal urejen, niti brada mu ni rasla.
P.S. Vrnimo se raje k temi, ki jo je odprl OP.
Preživel leto dni v tisti kamenjari.
Absorbiral jutranjo roso.
Meditiral leto dni in se hiberniral.
Ostal urejen, niti brada mu ni rasla.
P.S. Vrnimo se raje k temi, ki jo je odprl OP.
Zgodovina sprememb…
Uizi ::
Ta tema je kot razred za otroke s posebnimi potrebami. Priceless, uživam ob branju. Pls do continue..
Fantje, prosim pojdite trolat kam drugam.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Sam sem se odvajal od Zyprexe (olanzapin), ki je antipsihotik.
Čeprav uradno ne sodi v v kategorijo drog, pomirjeval, so odtegnitveni učinki bili zelo hudidrugače kot postopoma ni šlo, nisem mogel odsekati.
Od najmanjše možne doze do 0 je trajalo kakih pol leta - komaj sem uspel četrtiniti najmanjšo dozo.,
In tudi antipsihotiki, verjamem pa da tudi antidepresivi, lahko povzročijo tudi hudo fizično odvisnost - za antipsihotik vem, ker sem bil na njem.
Dragi moj, ker si sam priznal, da si se odvajal od antipsihotikov, ti lahko pomagam. Vse se da pozdravit. Taksne reci znizujejo zavest in frekvenco. Zato je dobro, da cim prej zvisas vibracijo, da bos lahko na visjem nivoju komuniciral z ostalimi uporabniki.
Zdaj ga jemljem.
2,5 mg zvečer.
Slab mesec nazaj sem jemal dva dni maksimalno dozo 20 mg.
Nato pa spet 2,5 mg.
Zadosti spim.
Še nadalje si mislim pomagati z olanzapinom.
Lahko pa kadarkoli neham. Čeprav v tem trenutku ni smiselno.
Zdravil se bom do smrti.
P.S. Akademske debate pa so - debate.
2,5 mg zvečer.
Slab mesec nazaj sem jemal dva dni maksimalno dozo 20 mg.
Nato pa spet 2,5 mg.
Zadosti spim.
Še nadalje si mislim pomagati z olanzapinom.
Lahko pa kadarkoli neham. Čeprav v tem trenutku ni smiselno.
Zdravil se bom do smrti.
P.S. Akademske debate pa so - debate.
Brez heca, a ti ves, da je v "razvitem svetu" shizofrenija bolezen, medtem ko je pri starodavnih ljudstvih in plemenih to prvi znak in pogoj za samanstvo? Samani imajo dar za visje spoznanje. Pri nas pa ne zelijo razvoja taksnih sposobnosti, zato raje ponudijo "tablete".
Nimam shizofrenije.
F diagnoze so fluidne.
Zadnja leta sem "v remisiji", dva dni sem imel SAM. Takrat sem jemal 20 mg.
Monoterapija z antipsihotikom zdravi tudi diagnozo, ki ni shizofrenija.
F diagnoze so fluidne.
Zadnja leta sem "v remisiji", dva dni sem imel SAM. Takrat sem jemal 20 mg.
Monoterapija z antipsihotikom zdravi tudi diagnozo, ki ni shizofrenija.
Zgodovina sprememb…
Mislim, da obstaja resitev za vse. Tudi za tvoj primer. Ko bom imel cas se bom verjetno malo posvetil temu. Ampak recem ti, da v prihodnosti bos ozdravljen. Zato ker sem jaz tako rekel.
Irbis ::
sharp126325 je izjavil:
Mene recimo zanima kaj bi bilo, če bi bil pozimi 2-3 tedne električni blackout, pač da bi hekerji vdrli v sistem in bla, bla tako kot v vsej koroni sceni.
Vprašaj kakšnega Postojnčana, tam so ta poskus že izvedli z žledom.
Slopek ::
https://www.24ur.com/novice/korona/muta...
Koliko ljudi ima zdaj tole? 12 ali 214?
Cepiva ne bo! Še dolgo ne ;)
Jaz pa verjamem, da sem imun na tale covid19. Sem bil že 2x tesen stik, pa se me ni nič prijelo.
Ampak ja, prihaja nov sev virusa :)))
Koliko ljudi ima zdaj tole? 12 ali 214?
Cepiva ne bo! Še dolgo ne ;)
Jaz pa verjamem, da sem imun na tale covid19. Sem bil že 2x tesen stik, pa se me ni nič prijelo.
Ampak ja, prihaja nov sev virusa :)))
Interesantno. Interesantno.
Tisti, ki je sproduciral ta covid-19 ne bo nikoli odgovarjal se bojim.
Tisti, ki je sproduciral ta covid-19 ne bo nikoli odgovarjal se bojim.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Saj to je namen. Schwab lepo pove. Nedvoumno.
-----
Nekateri delajo tako kolosalne napake, ker mislijo, da sem se to jaz izmislil. Pravijo vam vsi po vrsti tam zgoraj, kaj želijo. Vi pa ignorirate.
Temu se reče stupid as fuck. Nimam drugh besed, ker nič drugega ne ustreza.
-----
Nekateri delajo tako kolosalne napake, ker mislijo, da sem se to jaz izmislil. Pravijo vam vsi po vrsti tam zgoraj, kaj želijo. Vi pa ignorirate.
Temu se reče stupid as fuck. Nimam drugh besed, ker nič drugega ne ustreza.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
sharp126325 ::
Recimo UrbanoDesno s svojim visokoizobraženim kadrom meni, da so vse te reči pravljice in da moramo verjeti v statistične podatke.Komu verjeti, zdaj :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sharp126325 ()
Pusti njega. Je na SDS plačilni listi.
----
Potrč spet pwna:
https://www.facebook.com/PotrcMarko
Na švedskem je življenje praktično nespremenjeno. Mrtvih ni. Tisto kar je bilo, pa so v pol leta že nadoknadili.
Pri nas imamo na respiratorju kot je nekdo rekel enega starostnika na 2 občini.
Yep, sigurno smo zdrsnili ja. Manipuliranje testov in številk nima nič pri tem. Nope. Vlada in politično nastavljena stroka tudi ne.
Bravo fantje. Bravo. Torpedirali ste naslednji 2 slovenski generaciji for nothing. Literally nothing.
----
Potrč spet pwna:
https://www.facebook.com/PotrcMarko
Na švedskem je življenje praktično nespremenjeno. Mrtvih ni. Tisto kar je bilo, pa so v pol leta že nadoknadili.
Pri nas imamo na respiratorju kot je nekdo rekel enega starostnika na 2 občini.
Yep, sigurno smo zdrsnili ja. Manipuliranje testov in številk nima nič pri tem. Nope. Vlada in politično nastavljena stroka tudi ne.
Bravo fantje. Bravo. Torpedirali ste naslednji 2 slovenski generaciji for nothing. Literally nothing.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali remdesivir pomaga pri covidu-19? WHO pravi ne, FDA ga je potrdil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18617 (14489) | Uporabnik |
⊘ | Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 61829 (51569) | dexterboy |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30085 (28188) | |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 121652 (94662) | BigWhale |