» »

Pametna ura

Pametna ura

ameba ::

Zdravo. Zanima me katere pametne ure imajo funkcijo govorjenja in klicanja direktno iz ure.
Omenjeno funkcijo sem opazil pri apple smart watch 4 in pri huaweti gt2. Imajo to funkcijo tudi Garmin in Suunto?

Karen ::

Imam Lemfo Lem T in ima Android 7.1, klicanje in govorjenje z uro ter 4G delajo bp s sim-ko notri. Ne rabiš mobilca ker to je dobesedno mobilc :-)

fender2206 ::

Imam namen kupiti pametno uro za splosno uporabo,vase mnenje nasvet kaj je danes aktualno.
Predvsem je pozeljno da baterija dolgo zdrzi in seveda neka kvaliteta

spelacesen3 ::

Hej,
Že nekaj časa me zanima pametna ura, imam sicer samsung frontier s3, vendar je prevelika in moska. Sedaj sem se navadila na nosnjo, vendar jo uporabljam predvsem za uro ter merjenje utripa. Ostale funkcije mi niti niso pomembne. Nikjer na netu ne najdem nobene ocene ali mnenja od gatomo spletne trgovine start pametne ure. Je v mojem cenovnem rangu, vendar ce je res totaln shit, dam pa vseeno rajsi 30e zraven pa si kako xiamo kupim.
Zanima me mnenje, ce ima kdo izkusnje s to doticno uro.
https://www.gatomo.si/pametna-ura-start...

Hvala!
L

markasaso12 ::

Pozdravljeni,

Imam težavo s pametno uro Huawei Watch GT 2 (model 731). Ko prejmem klic, mi na uri prikazuje "Neznana številka", medtem ko mi na telefonu ne kaže da me kdo kliče . Poskušal sem že izbrisati vse podatke iz aplikacije Zdravje in jo na novo naložiti, vendar težava ostaja. Ali kdo ve, kaj bi lahko bil vzrok za to in kako bi to lahko rešil?

Hvala za pomoč!

BorutO ::

Uh, ko je že ravno ta tema odprta ... kako je kaj v letu 2024 ... katera ura je po vašem mnenju zelo dobra, da lahko kličeš z njo? Nočem Apple izdelka ... Bolj me zanima Android verzija ur. Po možnosti, e-sim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Kaj kupiti
1162193152 (785) scipascapa
»

Pametna ura za otroka

371883 (663) Darko!
»

Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )

15145477 (2576) Moivre
»

Pametne ure po dveh letih zastarele (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8726040 (16215) korenje3
»

Se splača kupiti android watch?

245034 (4573) roli

Več podobnih tem