» »

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Temo vidijo: vsi
««
38 / 43
»»

Slopek ::

Leva, desna, prav vseeno. Vsaj v političnem smislu. Me sploh ne zanima.

Slopek ::

Haha. Vostok, kolega v temi covid pravi, da si stisnil rep med noge....hahaha

vostok_1 ::

Tako Poldi kot imagodei sta zbežala, ko sej jima postavil resno covid vprašanje.
In se še nista vrnila.
Ne upajo si, ker vedo, da jih čaka smackdown.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Poldi112 ::

Slopek je izjavil:

Popravi me če se motim, ampak a ni bil vostok_1 tisti, ki je pisal, kako je žalosten, ker je kapituliral glede mask?

Fanta, bojim se, da vajini revoluciji ne kaže preveč dobro. Hvaljen Jezus.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

HappyPills ::

vostok_1 je izjavil:

Tako Poldi kot imagodei sta zbežala, ko sej jima postavil resno covid vprašanje.
In se še nista vrnila.

Ne upaš si ti. Raje si vrnil z žalitvami na mojo konkretno ponudbo prekužitve s Covid-19. Kljub tvojemu jokanju, kako se ne morš okužit.
Reva si in tega se dobro zavedaš in še več to zelo buta ven iz tebe, taka reva si, da iščeš vse načine, da bi tudi ostale ljudi prestrašil in spravil na svoj nivo strahopetnosti.

Zgodovina sprememb…

Žiiiga ::

Neki si živčen Jurček? :))

HappyPills ::

Ah kje. Samo izpostavljam reve - ža :).

HappyPills je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

In se še nista vrnila.

Ne upaš si ti. Raje si vrnil z žalitvami na mojo konkretno ponudbo prekužitve s Covid-19. Kljub tvojemu jokanju, kako se ne morš okužit.
Reva si in tega se dobro zavedaš in še več to zelo buta ven iz tebe, taka reva si, da iščeš vse načine, da bi tudi ostale ljudi prestrašil in spravil na svoj nivo strahopetnosti.

Ti dam kontra ponudbo. Imam eno klet v katero te lahko zaprem, če se že ne upaš sam.
Ti prnesi covid, jaz ti bom vzmetnico not naštimal, deal?

Poldi112 je izjavil:

Slopek je izjavil:

Popravi me če se motim, ampak a ni bil vostok_1 tisti, ki je pisal, kako je žalosten, ker je kapituliral glede mask?

Fanta, bojim se, da vajini revoluciji ne kaže preveč dobro. Hvaljen Jezus.

Saj nisem kapituliral. Bila je zgolj hipna bitka. Strategic withdrawal.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

Sicer pa, če malo povzamem:

"antimaskerji" pokažejo podatke, da tudi v državah z slabimi ukrepi so smrti minimalne, in tam kjer so bili milejši ukrepi se je zadeva bolj kot ne znormalizirala.

Koronapaničarji pa hipotetizirajo, da bi lahko imeli mrtve na cestah, če ne bi bilo ukrepov.

A moram res pokazati kdo ima prav?

A se vi sploh pogledate v ogledalo preden bleknete neumnosti?

Saj veste, da so v wuhanu imeli pool party...imeli smo številne proteste, and nothing seemd to happen.
Koliko boste promaskerji še vstrajali? Dajte mi prosim neke konkretne podatke.
There will be chutes!
It came from the lab.

Kaj za letos že imamo statistike za gripo. Hospitalizirani, mrtvi itd.?
There will be chutes!
It came from the lab.

Gripa

Covid
https://www.worldometers.info/coronavir...

Če prav vidim, v začetku marca gripa izgine, in ravno v začetku marca začne covid.
Makes sense. Move over bitch, theres a new kid in town.
Right.

A te dni sploh še jemljemo vzorce za gripo, ali gre vse v covid košaro?
There will be chutes!
It came from the lab.

A kdo videl tole:

https://www.24ur.com/novice/slovenija/g...

V UKC Ljubljana že 400 primerov gripe. Postelje polne, bolniki tudi na zasilnih ležiščih

Januar 2019

Samo v zadnjem mesecu so namreč potrdili kar 400 primerov gripe pri bolnikih, ki so se zdravili pri njih.

Trenutno je stanje tako, da so to pretežno starejši bolniki s kroničnimi boleznimi," je pojasnila Bojana Beovič namestnica predstojnice Klinike za infekcijske bolezni in vročinska stanja na UKC Ljubljana. "Kar nekaj starih ljudi, ki imajo druge bolezni, zaradi gripe umre. Ob gripi se poslabšajo vse kronične bolezni. So pa seveda tudi mlajši bolniki, pri katerih poteka gripa izjemno hudo," je dodala.

Go home people. This story is over. Let's just get back to business as usual.
There will be chutes!
It came from the lab.

darkolord ::

Lahko citiraš še isto gospo, ko govori o tem, da to ni isto kot gripa ...

Briga me kaj govori. Zanimajo me številke.

Januarja je šlo 400 primerov hospitalizirane gripe samo v UKC.
Umirali so tako kot sedaj umirajo....starejši z pridruženimi boleznimi.

Covid-19 je zgolj malce bolj nerodna gripa. End of story.

Sicer pa:
Covid-33

Just coincidence my friends. Just coincidence.
There will be chutes!
It came from the lab.

@imagodei

Mi ne zanikamo znanost. Maske zagotovo pomagajo v nekaterih scenarijih.
Mi ti pravimo, da si bolesten germofob, ki siliš zdrave ljudi si natikati maske za virus, ki se komaj loči od gripe. Istočasno si še bedak, ker nočeš upoštevati lastnih načel in se zapreti v hišo.

Skratka...bazirano na kateri podatek te naj še jemljemo resno?

Vse kar kar počneš je zgolj panično praskanje nekih podatko, ki so sketchy at best.
Bolestno iščeš, da se tvoj scenarij potrdi.

Res, naredi si uslugo in se zakleni v hišo.
There will be chutes!
It came from the lab.

darkolord ::

Briga me kaj govori. Zanimajo me številke.
Al en post višje si jo citiral in komentiral, zdej te pa ne zanima več ...

@darklord
Covid-19 je skoraj neločljiv od gripe. Podatki potrjujejo. Njeno mnenje v paniki me nič ne zanima.

@imagodei
Naj te opomnem:

Maltretiranje otrok z nezdravimi maskami in posledične travme, ki jih bodo imeli, so na tvojih plečih.
Ne gre za to, da bi nek stari vostok se upiral maskam.
Silimo jih na otroke, ki jih ne potrebujejo.
Ne razumeš situacije. Tvoja bolezenska fobija povzroča škodo tako ljudem, družbi in ekonomiji.

Resno ti pravim...ko bo enkrat tega konec (če se ne bo Billy drugače spomnil) boš ti tisti "Are we the baddies?".

Resno zamisli se in naj te bo sram. Res si ne zaslužiš nobenega več spoštovanja. Ne samo od mene. Ne od kogarkoli.

Obvladaj svoje motnje in pusti nas živeti.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

vostok, v tej temi, ki jo ne spremljam aktivno, mi odgovarjaš na nekatere poste iz sorodne teme. No, hvalabogu, da je ne spremljam aktivno, da mi ni treba gledati tvojega mentalnega mračenja.

Zgleda sicer, da si v manični fazi. Slišim, da litij pomaga. Začni jesti predpisane doze, pls.
- Hoc est qui sumus -

Ne razumeš.
Tudi, če bi bil v manični fazi, to ne spremeni tega, da si bolesten germofobičen škodoželjnež, ki terorizira družbo.

You are the baddie my friend and i've got the numbers that prove it.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

In ne samo to.

Tudi, če vse argumente zanemarimo...nimaš opravičljivega razloga, da se ne zakleneš v hišo.
Ne moreš nam težiti, da si natikamo maske ko se sprehajamo po prazni trgovini, sam pa se ne izoliraš v svoji zeleni coni.

Kako ti usklajuješ to očitno hipokrizijo?
Saj te ne zafrkavam ali trolam. Vprašanje je zelo jasno in legitimno.

PS. Billy je na Fox-news-u povedal, da so smrti v afriki pod pričakovanji. Jasno, našel je vse možne izgovore, ampak ok.
To samo potrjuje, da if you're young and healthy je covid-19 prehlad.

Priporočila bi torej morala veljati kot za običajno gripo. Ukrepe če že moramo pa naj se izvede zgolj na ogroženih skupinah.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Vsak novopečeni diplomant/maturant (ki ni degeneriranec), ki bo imel težave na trgu dela, se bo moral tebi zahvaliti imagodei.

Vsak 85+ letnik z pridruženimi boleznimi pa bo meni pizdil.
Grandpa...you did your time, you had your fun. Have some fucking kindness.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Ne razumeš.
Tudi, če bi bil v manični fazi, to ne spremeni tega, da si bolesten germofobičen škodoželjnež, ki terorizira družbo.

You are the baddie my friend and i've got the numbers that prove it.

Grandiozna motnja tudi? Oh, well... :\
- Hoc est qui sumus -

Človek. Ti si terorist, ne jaz.
Mene lahko cel dan obkladaš z vsemi možnimi žaljivkami.

At the end of the day...You are the Baddie
There will be chutes!
It came from the lab.

Dajmo... Korak nazaj - a lahko pojasniš, zakaj sem jaz terorist? Ker zagovarjam rabo mask v zaprtih obljudenih prostorih?!
- Hoc est qui sumus -

Terorist si ker:

1. Povzročaš paniko in strašiš ljudi s precej bogimi podatki
2. Skupaj z vlado, težiš, da moramo zdravi ljudje izvajati nepotrebne ukrepe. Predvsem pa, da to morajo tudi otroci, ki jim tej ukrepi tudi psihofizično škodujejo.
3. Ukrepi katere tako močno zagovarjaš imajo kot posledico padec ekonomije, ki še bolj ogroža ljudi
4. Žališ in denegriraš ljudi, ki imajo drugačne podatke (IMO pravilnejše)

-Osebno bi še dodal, da si masiven hipokrit.
-Preprečuješ, da bi se družba prekužila.

Ukrepi za covid bi morali biti v grobem:

1. Prepoved obiskov v rizična območja
2. Dodatni zaščitni ukrepi v teh rizičnih območjih
3. Povečanje kapacitet bolnišnic
4. Takojšnja preučitev antiviralnih zdravil in nato takojšnja aplikacija....imeli smo skoraj prekleto leto za to...skoraj nič se ni naredilo, kolikor vem

Če že hočeš malo bolj, bi morda še pristal na tole:
5. Reklamne kampanije, da v primeru bolezenskih znakov...stalnega kašljanja/vročine, naj se nosi maske oz. še bolje ostane doma
6. Delno subvencionirana bolniška v primeru covid okužbe

Kar nočem pa...da otroci in zdravi odrasli nosijo maske in si topijo kožo z razkužili.
Vsekakor pa nobenih appov, obveznega cepljenja, zapiranja lokalov, omejitve druženja, gibanja itd.

To je v grobem. Zagotovo se še kaj lahko doda kar je v praksi med gripo.

Do Pandemije 2 smo torej set.

PS. Že če pristanem na ta covid-19 scam. Popolnoma nedopustno mi je, da:

Bolnice/vlada niso zrihtale kapacitet v tem času.
Stroka ni uredila uporabo zdravil.

To mi zgolj nekaj pove...oblasti uživajo v tem. Skoraj vse evropske države so si spravile skozi precej avtoritarne zakone v tej scam pandemiji.
Ampak baje mi trdite, da vlade/elita ne bi nikoli škodovala plebsem.
Never. What a preposterous idea vostok!
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

Terorist si ker:

1. Povzročaš paniko in strašiš ljudi s precej bogimi podatki

Dajem veliko bolj točne podatke kot ti, kadar je potrebno, podprte z zanesljivimi viri.

vostok_1 je izjavil:

2. Skupaj z vlado, težiš, da moramo zdravi ljudje izvajati nepotrebne ukrepe. Predvsem pa, da to morajo tudi otroci, ki jim tej ukrepi tudi psihofizično škodujejo.

To, da je nošnja mask v zaprtih obljudenih prostorih nepotreben ukrep, je zgolj tvoje napačno mnenje. Se ne sklada z večinskim mnenjem stroke, niti z novejšimi dognanji glede načina širjenja Covid-19.

vostok_1 je izjavil:

3. Ukrepi katere tako močno zagovarjaš imajo kot posledico padec ekonomije, ki še bolj ogroža ljudi

Lažeš, podtikaš, pretepaš slamnate može. Katere ukrepe pa pravzaprav podpiram? Razen nošenja mask v zaprtih obljudenih prostorih?

vostok_1 je izjavil:

4. Žališ in denegriraš ljudi, ki imajo drugačne podatke (IMO pravilnejše)

Verjamem ti, da misliš, da imate boljše podatke. Žal se realnost ne sklada s tem vašim mišljenjem.

vostok_1 je izjavil:

-Osebno bi še dodal, da si masiven hipokrit.

Hinavec, se reče.

vostok_1 je izjavil:

-Preprečuješ, da bi se družba prekužila.

Upati, da se bo družba prekužila z virusom, za katerega nimamo podatkov o dolgoročnih posledicah, je maloumno. Ne da jaz žalim ljudi, vi se kar sami žalite. Obstajajo močni indici, da virus v določenih primerih povzroča mikro krvne strdke tudi pri ljudeh, ki prebolevajo blažjo obliko bolezni. Ti strdki lahko povzročijo blokade mikro žilic, tudi v možganih in srcu, prihaja lahko do ishemihe in kasneje mikroinfarktov. Mlademu človeku pri 30 letih to ne predstavlja nujno težav, se pa lahko pojavijo čez nekaj desetletij. Zaenkrat to po mojem vedenju še ni 100% dokazano, so pa indici zadosti močni, da si ne želim, da bi v tem trenutku prekuževali ljudi.

Nekaj tragičnega je v tem, da se vam uporaba mask zdi tako odvratna in ponižujoča.
- Hoc est qui sumus -

Mikroinfarkti?

Dude...resno. Zapri se v hišo prosim. Vsem nam boš naredil uslugo.
There will be chutes!
It came from the lab.

PS. A ima kdo podatek, kaj pomeni pri nas "hospitaliziran" bolnik?
Je to ICU ali zgolj na postelji preboleva vročino in mu stržejo čajček. Bi bilo fanj vedeti.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Mikroinfarkti?

Dude...resno. Zapri se v hišo prosim. Vsem nam boš naredil uslugo.

Dude, resno... Če bi le kdaj preveril dejstva, preden odpreš usta. Bi sam sebi naredil uslugo.

Kar se tiče mikroinfarktov v možganih, Microinfarct @ Wikipedia:
Microinfarcts can be found in 25-50% of all elderly deceased persons. Microinfarcts may be the second most important cause of dementia, after Alzheimer's disease.[1]

Pa še srčni mikroinfarkti: Detection of microinfarction in patients with unstable angina: study by 111In-antimyosin imaging:
In conclusion, (1) a significant number of unstable angina patients present positive antimyosin scanning without an elevation of cardiac enzymes and (2) these patients usually present multiple or severe episodes of ischemia indicating that during these episodes, minor myocardial necrosis, undetected by enzymes, may occur.

- Hoc est qui sumus -

Bro please. Povzročaš mi mikroinfarkte.
Prosim te na kolenih. Zapri se v hišo in za nekaj časa ugasni internet.

Vsi te bomo pohvalili in jemali resneje. Vrjemi.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Spet grandiozne motnje? Ti govoriš v svojem imenu, srči, ne v imenu množic. :)

Drugače pa, kaj drugega ni bilo za pričakovat: blebečeš na pamet, ko si soočen s kredibilnimi viri (v tem primeru za mikrokapi) se pa zatečeš k nekim evazivnim manevrom in me pošiljaš v izolacijo.

Jok, brate. Dost časa si prosil za tole, ko si me citiral in odgovarjal na moje poste iz druge teme. Now deal with it.

Mimogrede - jaz zelo redko, če sploh kdaj, govorim nekaj na pamet. ;) When in doubt, google is your friend. :) Pa se boš manjkrat blamiral tako kot si se pravkar.
- Hoc est qui sumus -

blackbfm ::

PS. Že če pristanem na ta covid-19 scam. Popolnoma nedopustno mi je, da:

Bolnice/vlada niso zrihtale kapacitet v tem času.
Stroka ni uredila uporabo zdravil

..

Sploh pandemija donning-Kruger efekta je mocno v porastu zadnje pol leta.

imagodei je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Spet grandiozne motnje? Ti govoriš v svojem imenu, srči, ne v imenu množic. :)

Drugače pa, kaj drugega ni bilo za pričakovat: blebečeš na pamet, ko si soočen s kredibilnimi viri (v tem primeru za mikrokapi) se pa zatečeš k nekim evazivnim manevrom in me pošiljaš v izolacijo.

Jok, brate. Dost časa si prosil za tole, ko si me citiral in odgovarjal na moje poste iz druge teme. Now deal with it.

Mimogrede - jaz zelo redko, če sploh kdaj, govorim nekaj na pamet. ;) When in doubt, google is your friend. :) Pa se boš manjkrat blamiral tako kot si se pravkar.

Še vedno ne razumeš.
Prepričan sem, da boš našel podatek kako je nekomu odpadel penis zaradi covida.
To ne spremeni dfejstva, da je to redkost.

Ravno tako ne spremeni dejstva, da teroriziraš ljudi.
Ustrahuješ jih z pomankljivimi ciframi, robnimi primeri itd.

Zato te prosim, da se zakleneš v hišo in pustiš ljudem mir in svobodo.
Grandioznost te kvečjemu tebe daje, ker "skrbiš za množice". Kdo kurac si ti, da ne boš dovolil čjudem se iti precepljenosti?

Človek božji, poglej se prosim.
Nevrjeten si, nevrjeten.

And yes...you're the baddie.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Poldi112 ()

Oh jej. Sedaj se je še perci pridružil korona-teroristom.

Ok, ker ne bomo prišli daleč vidim:

Mi lahko vsaj to razjastnite...čemu paničarji se ne zaklenete v hišo do 2022?
Tudi, če bi mi nosili maske, obstaja šansa da se okužite. Čemu tvegat mikroinfarkte, odpadanje penisev itd.?

Kako si vi to obrazložite/opravičite?
Tega res ne razumem. Govorite eno, delate drugo. Ali sem samo jaz preveč dosleden v življenju ali ste vi totalen ološ kar se tega tiče.

PS. I mean it...ko mi obrazložite to očitno hinavščino, vas bom začel jemati resno. Do takrat pa mečete prazne besede in terorizirate ljudi.
Upam, da to vsi ostali vidijo in postanete eventuelno manjšina. Če niste slučajno že.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Poldi112 ()

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Hojs ne izključuje možnosti ponovne razglasitve epidemije

Na vprašanje, ali novi odlok kljub zaostrenim razmeram ne pomeni rahljanja ukrepov, je Hojs zagotovil, da je za njimi glede odpiranja meja dovolj dolga in obširna razprava: "Želimo se pridružiti priporočilom Evropske komisije, da se dodatno ne omejuje gibanje, sledili pa smo tudi mnenju stroke - večina širitve virusa v zadnjih tednih ni bila posledica vnosov okužb. V tem trenutku je dosti bolj kritično to, kar se dogaja znotraj države."

Kot je povedal Hojs, vlada že načrtuje nove ukrepe, seja pristojnih ministrstev in strokovne komisije bo v torek ali sredo. Hojs ob tem ni izključil niti možnosti, da bi znova razglasili epidemijo. Konkretnih ukrepov ni napovedal, pritrdil pa je, da je ena od možnosti zagotovo omejevanje zbiranja, pa tudi dodatno omejevanje obratovalnega časa lokalov, saj prihaja zimski čas, ko se bodo gostilniški vrtovi praznili in se bodo ljudje selili v notranjost.

No, v končni fazi, neglede kar rečemu tu gor. Bo oblast naredila po svoje.
Nazaj epidemija, še bolj poostreni ukrepi.

Me prav zanima do kje bodo imagodei in podobni teroristi pristali na ukrepe.

PS. Teroristi je povsem primeren izraz za vas, če se slučajno sprašujete. Terorizirate ljudi z mikroinfarkti čez 70 let, v kolikor ne ubogajo arbitrarne ukrepe.
Morda res ne govorimo o ISISu, ampak ste na spektru teroristov.

And remember...you are the Baddies.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

GregiB ::

vostok_1 je izjavil:

Tudi, če bi mi nosili maske, obstaja šansa da se okužite. Čemu tvegat mikroinfarkte, odpadanje penisev itd.?

Eh, kak nivo... sicer pa, daj napiši, kakšne strokovne reference imaš v zvezi z zdravstvom... ti osebno. Ne piši, da znaš brat poste na internetu... Kaj so tvoje strokovne kompetence, da daješ sodbe na ukrepe?
Poleg tega, nisem zasledil koga, ki bi paničaril... Stroka je ocenila, da je v dani situaciji varno "iti iz hiše", a da se je treba obnašati razumsko in (so)odgovorno.

Sicer pa... greš kdaj zdravniku, ali si "arcnije" sam kuhaš? Ti Marko Potrč pripiše bolniško?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

GregiB je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Eh, kak nivo... sicer pa, daj napiši, kakšne strokovne reference imaš v zvezi z zdravstvom... ti osebno. Ne piši, da znaš brat poste na internetu... Kaj so tvoje strokovne kompetence, da daješ sodbe na ukrepe?
Poleg tega, nisem zasledil koga, ki bi paničaril... Stroka je ocenila, da je v dani situaciji varno "iti iz hiše", a da se je treba obnašati razumsko in (so)odgovorno.

Sicer pa... greš kdaj zdravniku, ali si "arcnije" sam kuhaš? Ti Marko Potrč pripiše bolniško?

Ne razumeš.
Ne rabiš biti strokovnjak, da imagodeu predlagaš, da naj ostane doma, tam je najbolj varno. To je neizpodbitno dejstvo.
Tako kot "zaklepajo" starce v domovih na višku gripe, tako bi moral imagodei in ostali teroristi početi.
Je win win situacija. Mi se jih rešimo za 1 leto, oni pa se ognejo mikroinfarktom.

Kaj je tu otročjega, spornega, nedoslednega?
Please explain.

-----------
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

V indiji je v enem dnevu umrlo 1039 ljudi, allegedly z/od covid..

Pri populaciji indije umre:

38055 deaths / day

https://www.quora.com/How-many-people-d...

Garantiram vam, da se tam maske nosi bl tako. Pa tudi splošna higiena je bolj boga, vsaj izven razvitih urbanih središč.
Apokalipsa i tell you.

Ko bo covida konec, bodo lahko samo še gorile zavladale svetu, ljudje pa hunted down.
There will be chutes!
It came from the lab.

suzej ::

suzej je izjavil:

https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljan...

podatki o mrtvih do vključno 26.09.2020

85+ 75
75+ 112
65+ 129
55+ 134
45+ 136

se pravi od vseh umrlih jih je 55% starejših od 85 let, več kot 2/3 (82%) 75+, 95% pa 65+

vostok_1 je izjavil:

Ne razumeš.
Ne rabiš biti strokovnjak, da...
Kar pravi stroka je skoraj brezpredmetno....
Exactly.... next, please....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GregiB ()

Poslušaj.
Kar pravi stroka je skoraj brezpredmetno.
Imagodei je uspešno dokazal, da mikroinfarkti "are a thing". Zato pač predlagam, da se tega tveganja ogne.
To pa narediš najbolj efektivno tako, da se zakleneš v stanovanje vse do cepiva.

Je tako, ali ni tako?

Kako se najbolje ogneš kraji na poti v trgovino?

a) poslušaš stroko in ne zahajaš v temne ulice
b) ostaneš doma in naročiš dostavo

A ti rabiš stroko, da ti potrdi izbiro?
Kar se mene tiče je self-evident.

Se drzneš nasprotovati?

PS. Če že rabiš stroko, da ti pove best course of action:

Na višku pandemije so nam predlagali strokovnjaki, naj ostanemo doma, še celo omejili so nam gibanje z prepovedjo prehajanja občin.
Ravno tako predlagajo rizičnim osebam naj ostanejo doma, bilo na novicah danes za Rusijo.

Iz tega lahko sklepaš, da po mnenju stroke je best course of action...ostati doma.

Bojim se, da si ti otročji. Žal.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Glej:

https://staythefuckhome.com/

Tu imaš strokovno utemeljene argumente, why you should stay the fuck home.
Koliko časa še se boš delal bedaka in ignoriral nasvete stroke?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

https://www.psychologytoday.com/us/blog...

Staying Home During the Pandemic

A te moram zasuti z mnenji strokovnjakov, da boš že enkrat razumel: stay the fuck home
Je najbolj zanesljiva metoda borbe proti covidu-19 v tekoči situaciji. Pika.
Jaz bi lahko bil na Danijevih Zvezdah, pa še vedno bi imel povsem prav. Stroka to potrjuje.

https://www.androidauthority.com/self-i...

Stay the fuck home
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Covid-19 false positives:

Start debunking my covid-terrorist friends.

TL;DR, it's a scam.
There will be chutes!
It came from the lab.

Lepo reče:

"the scandal of the century"

Korona teroristi pa verno naprej na fronto.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

suzej ::

suzej je izjavil:

suzej je izjavil:

https://www.nijz.si/sl/dnevno-spremljan...

podatki o mrtvih do vključno 26.09.2020

85+ 75
75+ 112
65+ 129
55+ 134
45+ 136

se pravi od vseh umrlih jih je 55% starejših od 85 let, več kot 2/3 (82%) 75+, 95% pa 65+

Molim vas...poglej si video.

Gre za mainstream kanale.
"9/10 covid test may be false" reče voditeljca radijske oddaje v pogovoru z UK ministri.

Smoking gun guys.
To je to.

Obrazložitev:

Many people here are asking about the issue of False Negatives. I did say in the video that they should read the links I attached beneath the video which explain this, but basically the False Negatives are a non issue for the following reason: If the hypothetical infection rate of the population was 1% this clearly means the remaining 99% are NOT infected. A false positive can only be applied to those NOT infected - which is 99% of the those tested. Of the 1% who are infected, they will of course be labelled as positive, but they are only 1% so if there is a negative error rate it will only apply to that 1%. In other words, the false positives affect 99% of the uninfected population whilst the false negatives affect only 1% of the infected. If the infection rate was 99%, false negatives then become important but an infection rate of 1% renders then statistically irrelevant.

As an example, if 20 million UNINFECTED people are tested where the test has a 1% error rate, 200,000 uninfected people will show up as testing positive for infection.

If 20 million people are tested and there is a 1% infection present in the population, The 1% who are infected would number 200,000, but this number must be adjusted to take into account the 1% error rate, and 1% of 200,000 is only 2,000.

False Positives 200,000
False Negatives 2,000

There is more to it than this in scientific terms, amd my explanation is very broad brush. But as I say, please read the detailed links provided by Professor Carl Heneghan and Dr Mike Yeadon!

Guys...we are dealing with a criminal scam.

Razširite vsepovsot.

To je kriminal.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

CoolBits ::

Upajmo, da ne utišajo oz cenzurirajo tudi tole.

To je res škandal stoletja. Ali bolje rečeno scam stoletja. (9/11 se lahko samo skrije)
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

As an example, if 20 million UNINFECTED people are tested where the test has a 1% error rate, 200,000 uninfected people will show up as testing positive for infection.

If 20 million people are tested and there is a 1% infection present in the population, The 1% who are infected would number 200,000, but this number must be adjusted to take into account the 1% error rate, and 1% of 200,000 is only 2,000.

Posilstvo matematike...

Najprej... govoriš o "error margin" oz. "error rate"... pa naj bo 1%, prav. Torej, od vseh, ki jih testiraš, jih ima 1% napačno diagnozo. Tudi prav... No, potem pa pride posilstvo...

Namreč, nisem zaslednil, da bi zdravstveni delavci maširali gor in dol po mestnih trgih in naključno testirali mimoidoče, zato delež "neinficiranih" ne zdrži. Testira se namreč ljudi s simptomi in njihove stike ter tiste, ki potrebujejo potrdilo o neinficiranosti. Torej je testiranje ciljano in ne poljubno. Kar pa seveda sestavek ne omenja...

Za slovenijo, če prav razumem bi torej bili dnevni podatki takole:

Testiranih 909 ljudi.
Če je error rate 1% = 9 ljudi
Infection rate 39 ljudi, ali 4,29%
Če odštejemo error 39-9 = 30 ljudi.

To se predpostavlja, da je error rate 1%. V resnici se ne ve, lahko je tudi do 4%.
Študija pravi pa da je med: 0.8-4.0%
Mediana 2.3%

Kar pomeni, v resnici imamo danes pozitivnih 18 ljudi. Potencialno tudi skoraj 0, če se upošteva zgornjo mejo.

PS. Ene države delajo bolj random ene manj. Dejstvo je, da prikrivajo matematiko, bodisi zaradi neumnosti ali zlobe.
Škandal skratka. Kriminalni scam.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

««
38 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Uvaja se obvezno cepljenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45673838 (59077) vostok_1

Več podobnih tem