» »

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Bi se cepili, če bi obstajalo cepivo za COVID-19 ?

Temo vidijo: vsi
««
22 / 43
»»

;-) ::

Kr pod nujno zgleda clanek napisan :)

3p ::

Mr.B je izjavil:

Bodi srečen, da ne boš zbolel za kakšnim rakom, tam tudi uporabljajo gensko RNS modificirana zdravila. Bogi revež, ko budala verjame vse kar prepere na Q strani.

Hmm. Verjetno je rak tudi zarota farmacevtske industrije. Vsi osveščeni vemo, da je potrebno le srebro pa sodo bikarbono redno jemati. 🙄

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

vostok_1 ::

Meni je bilo sicer jasno že v štartu, da vrjetnost, da bi lab februarja 2020 ne opazil, pod kako cifro je oktobra 2019 nabavil neko robo.
No...čist presenečen ne bi bil, ker so se najbrž dogajale še večje šlamparije.
Tudi ne vem kako točno so markirani izdelki, eno je samo koda na carinski "nalepki", opis pa ni zabeležen, ker se smatra kot odvečen oz. poizvedljiv.
Tega res ne vem.

Ampak ja, šlo bi za konkreten oversight, da tega ne bi nekdo opazili prej kot septembra letos. To dam Mr.B ju prav. Vrjetnost ni ravno v prid zaroti. Ni pa povsem izključeno.

Ampak tudi če ni, gre za izredno grob poseg. Editirali so statistike za 3 leta nazaj.
Kako je to košer poteza...nimam pojma. A mislite, da bo neka analna carina res kaj prej spustila paket skozi, če je napisano gor covid?
Za banana republiko to nima veze. Nemčiji pa to ne bi smel biti problem.

Skratka, zelo šlampasta poteza. Pa še to zelo stealth.

Iz 24ur:

Se pravi, da so za nazaj spremenili skupine podatkov, ki omogočajo državam, da dobijo jasno sliko izvoznih držav in da lahko spremenijo ali ukinejo carinjenje oziroma tarife, s tem pocenijo izdelke in olajšajo uvoz. Ti podatki zajemajo nekaj let, vsaj do 2017, da dobijo najnovejšo sliko o glavnih izvoznicah.

Yeah šure. Še vedno je dick move. Tako se ne bi smelo početi IMO.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

vostok_1 je izjavil:

@3p
Um no.
Kemijski inštitut ni nobena konkurenca bigpharma.

Coronavirus Vaccine Tracker https://nyti.ms/2MHNdRL

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 3p ()

@3p
Ni zastonj, da so vse države že zakupile cepiva pri ta velikih. Ta mali so neki brezvezni startupi, ki so čez noč prijavili da delajo v mikrobiologiji.
Ni to neka konkurenca.

Glede plandemije.
Kot rečeno, dovolj je indicev, da zadeva močno smrdi, en gor/dol ne spremeni celotne slike.
Da. HD video Billyja kako meša virus v epruveti najbrž res ne bomo nikoli videli.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

To, kako in od kje je bomo cepivo dobili je povsem jasno. Smo v Eu in dobili bomo, kar nam pripada :)

nergac ::

Mene bolj zanima obveznost cepljenja, kot pa to, kdo ga bo namešal.
Pač so zaupanje pri meni zgubili za vedno (pa ne samo zaradi Covida).
Če bi sedaj zbolel za kako hudo boleznijo, bi glede zdravljenja najbolj zaupal Kubancem.

nergac je izjavil:

Če bi sedaj zbolel za kako hudo boleznijo, bi glede zdravljenja najbolj zaupal Kubancem.

Skratka, v primeru vnetja slepega črevesa ali pa zlomu golenice boš šel raje k bioenergetika?

(Drugače pa Kubanci tudi razvijajo cepivo...)

Pac-Man ::

Kitajci imajo 2 cepivi v 3. fazi, enega bodo testirali tudi v Srbiji.

The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Ne nabijaj, pizda ti materna!!!!!!
Kubanci so ZDRAVNIKI zahodne medicine!!!!!

Jebali te bioemergetiki skupinsko!!!!

PS. Replika je namenjena 3p-ju. Sem upravičeno jezen!!!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nergac ()

Pa začnite brati ker ste nepismeni oziroma funkcionalno nepismeni.
Nisem antivaxer.
Ampak ne odobravam bližnjic pri razvoju tega cepiva.
Cepite svoje bližnje s tem cepivom!

3p je izjavil:

nergac je izjavil:

Skratka, v primeru vnetja slepega črevesa ali pa zlomu golenice boš šel raje k bioenergetika?

(Drugače pa Kubanci tudi razvijajo cepivo...)

Bioenergetiku ne bi šel nikoli.
Mi pa je manualni terapevt popolnoma odpravil težave s križem v dveh tednih za manj kot 200e, kar naši zdravniki niso uspeli v nekaj letih.
Ta manualni terapevt ima pri nas priznano izobrazbo nevrologa.

Zgodovina sprememb…

Prosim moderatorje da zbrišejo podtikanja 3p-ja.
Ali je to naredil namerno, da me sprovocira ali pa me je zamenjal z antivakserjem, ne igra vloge.
Moje preklinjanje pa mora biti zbrisano zaradi pravil foruma.

Če pa se zdi tako podtikanje dovoljeno, bom premislil o sodelovanju na tem forumu v prihodnje.

Sicer bodo podtikovalci svoje dosegli, ampak samo za kratek čas.

nergac je izjavil:

Prosim moderatorje da zbrišejo podtikanja 3p-ja.
Ali je to naredil namerno, da me sprovocira ali pa me je zamenjal z antivakserjem, ne igra vloge.
Moje preklinjanje pa mora biti zbrisano zaradi pravil foruma.

Če pa se zdi tako podtikanje dovoljeno, bom premislil o sodelovanju na tem forumu v prihodnje.

Sicer bodo podtikovalci svoje dosegli, ampak samo za kratek čas.

Ne pretiravaj. Ni bilo mišljeno žaljivo. Oprosti, če je bilo tako videti.

Povedal si, da ne zaupaš zdravnikom. Čisto relevantno vprašanje, je potem, kje zdraviš te probleme, se to ne zdi?

S Kubanci pa tudi nimam problema. Res razvijajo svoje cepivo. Sicer raje izberem britansko, a ne bi imel težav se cepiti s prvim, če tega ne bi bilo na voljo.

Sicer pa zgolj ena pripomba:
Glede na "obnovljeno" zgodovino statistike, je torej moj laboratorij leta 2017 naročil 50kg covid-19 testov in ne random reagentov za raznorazne raziskave.
Res super. Bravo EU, makes total fucking sense. (Za to, da manjvredne države vidijo kdo so izvoznice covid opreme?...whatever, a ni laže naredit novo kategorijo kor spreminjat en delček stare...)
Najbrž v Somaliji nimajo Googla.
There will be chutes!
It came from the lab.

Seveda zaupam zdravnikom.
Tudi zahodni medicini in njeni doktrini.
Po doktrini zahodne medicine zdravimo patologije s strupi (zdravila), da si telo lahko opomore samo.
Meni osebno je zelo pomagal antipsihotik.
Ampak če bi slepo sledil vsem psihiatrom, ki so me zdravili, se zame ne bi tako dobro končalo kot se je. Končalo bi se zelo slabo.

So zdravniki, ki ti premišljeno predpišejo zdravilo. So pa taki ki streljajo z vsemi topovi in naredijo več škode kot koristi.
S pojavom neoliberalizma je zahodna medicina nazadovala, kljub napredku farmacije.

Imamo vedno boljša zdravila in vedno slabša zdravljenja.

In tisti, ki se začne skrivati za "stroko", zame ni vreden zaupanja.

Zame je vreden zaupanja tisti, ki je skeptičen do sebe in drugih in ki vedno dvomi.

Samo to je znanstven pristop, po mojem skromnem mnenju.

3p:
Tudi sam se opravičujem za preklinjanje.

Zgodovina sprememb…

Glede nezaupanja do cepiv:
razvoj cepiv zahteva čas. Ni dovolj povečanje sredstev za razvoj. Potreben je čas za testiranje in tega se ne da skrajšati.
Saj ne leti komet proti Zemlji. Tam pač ne bi testirali, tam bi streljali z vsemi topovi ...

Ministrstvo za zdravje je predlog zakona o nalezljivih boleznih v javno obravnavo posredovalo 21. avgusta, za pripombe in predloge nanj je čas še do konca meseca. Po predlogu necepljenih otrok ne bi bilo mogoče vključiti v javno financiran vrtec in nekatere srednje ter visoke šole in fakultete. S predlogom novega zakona na novo urejajo tudi področje epidemiološkega spremljanja nalezljivih bolezni in okužb ter opredeljujejo vrste karantene.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Kakšne so šanse da bo Billyevo cepivo obvezno?

EU je zakupila vsaj 300 miljonov doz cepiva...ali bodo res zastarale v skladiščih ali računajo, da bo folk navalu ali bo obvezno.
Taka količina praktično pokrije celotno EU.
There will be chutes!
It came from the lab.

Meni so tudi pomagala zdravila, ki so jih razvili Zahodnjaki.
Leponex je razvil Sandoz (pred tem so isti razvili tudi LSD).
Žal so mi ga morali ukiniti, ker se pri 8% lahko razvije levkemija ali nekaj takega. To ugotavljajo tako, da se ti pri jemanju tega zdravila močno poveča število belih krvničk.

Zyprexo je razvila EliLilly ali nekaj takega.

Da smo prišli do Zyprexe, je trajalo 15 let.
Ker to ni matematika.
Ker je ogromno učinkovin, ogromno kombinacij in ogromno odzivov.

Poglejte samo do česa je pripeljalo pretiravanje z antibiotiki, ki jih dobimo že z mesom, ki ga kupimo v trgovini.
Ali do česa bo pripeljalo pretirano razkuževanje namesto dosledne higiene.

SambaShare ::

nergac je izjavil:

SambaShare je izjavil:

nergac je izjavil:

Dreves za vzorec.

V eni najbolj pogozdenih držav v Evropi, kjer se gozd celo razrašča...

Govorim o slovenskih mestih, krajih in vaseh.
Dobro vem kako je bilo moje rojstno mesto ko sem bil majhen in kako je zdaj.
Enako velja za skoraj vsa slovenska mesta.
Moja generacija in starejši smo to doživeli.
Je pa bilo v Sloveniji ogromno dobrih fotografov, ki so fotografirali mesta skozi leta.
Tako da lahko za vsako slovensko mesto najdeš vire in preveriš moje trditve.

Večina podeželja se zarašča, mesta so pljunek v morje. Umetna gnojila so naredila svoje. Če gledamo ~100 let nazaj:

Površina gozdov
Po podatkih Zavoda za gozdove Slovenije je leta 2017 gozd prekrival 58,2 % Slovenije ali 1.180.281 ha (11.802 km2). Prevladujejo gospodarski gozdovi, ki so primarno usmerjeni v pridobivanje lesa. Njihov delež je znašal 90,83 %. Gozdni rezervati so predstavljali 0,81 % površine gozdov oz 9.508 ha, varovalni gozd pa je imel 8,36 % delež oz. 98.762 ha.

Leta 1875 je gozd poraščal 36,4 % površine Slovenije. Sledilo je dolgo obdobje zaraščanja, ki se je zaključilo ob koncu prvega desetletja 21. stoletja. Kljub temu, da se določene, predvsem kmetijske, površine še vedno zaraščajo, pa se površina gozdov vseeno nekoliko zmanjšuje.

https://www.gozd-les.com/slovenski-gozd...

vostok_1 je izjavil:

Ministrstvo za zdravje je predlog zakona o nalezljivih boleznih v javno obravnavo posredovalo 21. avgusta, za pripombe in predloge nanj je čas še do konca meseca. Po predlogu necepljenih otrok ne bi bilo mogoče vključiti v javno financiran vrtec in nekatere srednje ter visoke šole in fakultete. S predlogom novega zakona na novo urejajo tudi področje epidemiološkega spremljanja nalezljivih bolezni in okužb ter opredeljujejo vrste karantene.

EU je zakupila vsaj 300 miljonov doz cepiva...ali bodo res zastarale v skladiščih ali računajo, da bo folk navalu ali bo obvezno.

Skoraj isto košta 50 mio ali 300 mio doz. Za vsak slučaj pokrijejo celo EU, če bo nujno potrebno.
Ampak zdi se mi, da mo cepljenje prostovoljno. Kot pri gripi.
Pa živ bog se ne bo cepil, razen paničarjev in tistih, ki zelo dosti delajo z ljudmi.

nergac je izjavil:

Meni so tudi pomagala zdravila, ki so jih razvili Zahodnjaki.
Leponex je razvil Sandoz (pred tem so isti razvili tudi LSD).
Žal so mi ga morali ukiniti, ker se pri 8% lahko razvije levkemija ali nekaj takega. To ugotavljajo tako, da se ti pri jemanju tega zdravila močno poveča število belih krvničk.

Zyprexo je razvila EliLilly ali nekaj takega.

Da smo prišli do Zyprexe, je trajalo 15 let.
Ker to ni matematika.
Ker je ogromno učinkovin, ogromno kombinacij in ogromno odzivov.

Poglejte samo do česa je pripeljalo pretiravanje z antibiotiki, ki jih dobimo že z mesom, ki ga kupimo v trgovini.
Ali do česa bo pripeljalo pretirano razkuževanje namesto dosledne higiene.

Glavno zaslugo za razvoj antipsihotikov imajo ameriški zdravniki, ki so zdravili vojake ZDA zaradi posttravmatskega sindroma vojakov s korejske vojne ali celo 2. svetovne vojne.

Se opravičujem za malce zmede pri citiranjih.
Slaba koncentracija.

Zgodovina sprememb…

nergac je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Skoraj isto košta 50 mio ali 300 mio doz. Za vsak slučaj pokrijejo celo EU, če bo nujno potrebno.
Pa živ bog se ne bo cepil, razen paničarjev in tistih, ki zelo dosti delajo z ljudmi.

Perhaps. Torej gre za obično trošenje davkoplačevalskega denarja?
Most likely.

Komaj čakam zimo. Bo vrjetno ena najinteresantnejših ever.
There will be chutes!
It came from the lab.

dway ::

3p je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Bodi srečen, da ne boš zbolel za kakšnim rakom, tam tudi uporabljajo gensko RNS modificirana zdravila. Bogi revež, ko budala verjame vse kar prepere na Q strani.

Hmm. Verjetno je rak tudi zarota farmacevtske industrije. Vsi osveščeni vemo, da je potrebno le srebro pa sodo bikarbono redno jemati. 🙄

Soda bikarbona le izjemoma v zelo majhnih kolicinah. Ker unicujejo tudi dobre stvari v nasem organizmu, ne samo slabe. Poleg tega, ce se telo navadi na dozo sode bikarbone lahko telo preneha samo izdelovati doloceno snov.

nergac je izjavil:

Zdravniki so glede korona virusa deljeni. Ali zaupas recimo nobelovem nagrajencu za viruse, ki pravi, da je covid 19 dokazano umetno narejen. Pravi tudi, da pritiskajo na znanstvenike in umikajo znanstvene studije o poreklu covid 19. Verjames enemu najbolj uglednih na podrocju virusov? Medicina in doktrina, ki se zarad pritiskov kapitala in politike umikajo pred javnostjo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dway ()

vostok_1 je izjavil:

nergac je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Perhaps. Torej gre za obično trošenje davkoplačevalskega denarja?
Most likely.

Komaj čakam zimo. Bo vrjetno ena najinteresantnejših ever.

Dopuščam tudi minimalno možnost, da se popolnoma motiva.
Pandemija popolnoma pobesni in konec civilizacije prepreči "Gatesovo" cepivo.
Cepljenje bo obvezno, po celem svetu, brez izjeme.
Razen nekaj ljudi, ki živijo "off the grid".

dway ::

Ali zaupas znanstvenikom, ki so dokazali umetno ustvarjen covid 19? Katerim zdravnikom zaupas? Saj so deljeni. Tistim, ki kimajo WHO ali tistim, ki se kljub groznjam in kaznim upavo povedat drugacno mnenje?

dway je izjavil:

3p je izjavil:

Mr.B je izjavil:

Soda bikarbona le izjemoma v zelo majhnih kolicinah. Ker unicujejo tudi dobre stvari v nasem organizmu, ne samo slabe. Poleg tega, ce se telo navadi na dozo sode bikarbone lahko telo preneha samo izdelovati doloceno snov.

nergac je izjavil:

Zdravniki so glede korona virusa deljeni. Ali zaupas recimo nobelovem nagrajencu za viruse, ki pravi, da je covid 19 dokazano umetno narejen. Pravi tudi, da pritiskajo na znanstvenike in umikajo znanstvene studije o poreklu covid 19. Verjames enemu najbolj uglednih na podrocju virusov? Medicina in doktrina, ki se zarad pritiskov kapitala in politike umikajo pred javnostjo.

Dway, iztrgal si dva stavka in mi repliciral.
Prebij se skozi moja čreva v tej temi in si potem ustvari mnenje.
Hvala.

Zaupam zdravniku s klinike Mayo (bivši član Zabranjenog pušenja).
Ne zaupam Ihanu, Trampužu, Jerali (ni medicinec), Gantarju.
Še Kreku in Beovičevi bolj zaupam.
Zreba je brati med vrsticami, celo z ustnic ...

Ko rečem zahodna medicinska doktrina, ne mislim na zadnjih 40 let, ampak čas pred tem.
Zahodno medicino je zjebal neoliberalizem.

Zgodovina sprememb…

nergac je izjavil:

Dopuščam tudi minimalno možnost, da se popolnoma motiva.
Pandemija popolnoma pobesni in konec civilizacije prepreči "Gatesovo" cepivo.
Cepljenje bo obvezno, po celem svetu, brez izjeme.
Razen nekaj ljudi, ki živijo "off the grid".

Zato pa menim, da bo ta zima še izredno zabavna.
Ampak ni še konec. Billy omenja letnico 2021. Let's see.

dway je izjavil:

Ali zaupas znanstvenikom, ki so dokazali umetno ustvarjen covid 19? Katerim zdravnikom zaupas? Saj so deljeni. Tistim, ki kimajo WHO ali tistim, ki se kljub groznjam in kaznim upavo povedat drugacno mnenje?

Jaz, kot rečeno MSM v kontroverznih rečeh, ne zaupam več. Pa ne zato ker, bi teoretiki zarot bili 100% accurate, ampak ker MSM lažejo kot pes teče. Že od 9/11 naprej.
Pogledaš lastništvo in ti približno jasno zakaj.
Očitno imajo agendo in očitno so šli overboard z fake news.

Fool me once shame on you, fool me twice, shame on me.
Ali pa pick your poison.
There will be chutes!
It came from the lab.

Ko je človek pod vplivom kapitala, navijaštva ali častihlepja, ne more biti objektiven.

Ne gre samo za kapital.
Zadeve so večje kot samo denar, i'm quite convinced of that.
There will be chutes!
It came from the lab.

Meni na tem portalu najbolj logično razmišljajo Ladjar, Vostok, Šintaro.
To sem napisal iskreno.

PS.
Po izobrazbi sem inž. matematike, ljubitelsko dober šahist.
Skoraj sem prilezel do prof.
Sem pa bolj nadarjen za šah.
Malo pravil, ogromno kombinacij.

Naši MSM in njihovi strokovnjaki še sedaj trdijo, da je virus prišel iz tržnice, ko pa še wikipedia izraža dvome. Kaj šele, da bi šli brat malo bolj temne kotičke interneta.
It is not trustworthy.
Kako so se počutili prvošolčki letos ali katera diva je zmagala na euroviziji, ni problem.

Ko pa Gremo v BLM ali migrante ali virus...nope. Not buying it.
There will be chutes!
It came from the lab.

Sicer ne vem, zakaj vedno pristanem v "Loža" temah.
Ampak res samo občasno.

zasekaroza ::

ne verjamem da bo cepljenje obvezno

samo tako bo, da karkoli boš hotel, boš moral bit cepljen.. za v šolo, službo, ...

Torej nekaj v stilu kot osebni bančni račun.
Ta tudi ni obvezen.

Zgodovina sprememb…

Probably.

Sicer nočem tepsti mrtvega konja, ampak

https://web.archive.org/web/20200904053...

Sprememba je bila pred 5.9., wayback ima 4.9

Zakaj pa mi njihov home landing page pokaž error:

Error:
Suggestion: We are unable to process your request.Please contact WITS admin at wits@worldbank.org
back to WITS home page.

Just a coincidence, i guess. Hehe
There will be chutes!
It came from the lab.

http://web.archive.org/web/202005010256...

Sprememba je očitno bila pred ali na 1. maj. 20 aprila je bil tisti reference pdf.
There will be chutes!
It came from the lab.

Rtvslo.si

Kemik Štrukelj se opravičuje za izjavo, da bi se morali necepilci proti Covidu sami financirati pri morebitnem zdravljenju v znesku 25 K e.
Opravičilo je sledilo po izjavi zdravniške zbornice, da dela samo škodo s tako izjavo.
Štrukelj je povedal, da je bil narobe razumljen.

Že prve dni pouka se je kot težava pokazalo tudi, kako razločiti med simptomi covida-19 in znaki drugih sezonskih okužb in ali torej na okužbo z novim koronavirusom testirati vsakega otroka z znaki prehlada. Pediatri že pozivajo k prevetritvi smernic za testiranje najmlajših otrok. Kot je povedal pediater Denis Baš, bodo prav o tem v četrtek razpravljali stroka in ministrstvo za zdravje. Baš pravi, da je tudi v njegovi pediatrični ambulanti že po prvem tednu pouka precejšen naval in je bolnih veliko otrok. Težave imajo sploh priklicati testirno mesto za covid-19, ker so tudi tam tako obremenjeni. Pediatri se zato bojijo, da sistem ne bo zmogel opraviti testiranj za tako veliko število otrok.

To je tisti srhljiv scenarij, ki sem ga pričakoval. Pa še niti zima ni, ampak smo še v kratkih rokavih pretežno.
Ne samo, da gre za nadlegovanje otrok, ampak tudi napoveduje nam odraslim kaj nas čaka, čez par mesecev.
Ta zima bo brutalna...pa ne zaradi virusa, ki je izvenel že aprila letos and never actually killed that many in the first place.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Že prve dni pouka se je kot težava pokazalo tudi, kako razločiti med simptomi covida-19 in znaki drugih sezonskih okužb in ali torej na okužbo z novim koronavirusom testirati vsakega otroka z znaki prehlada. Pediatri že pozivajo k prevetritvi smernic za testiranje najmlajših otrok. Kot je povedal pediater Denis Baš, bodo prav o tem v četrtek razpravljali stroka in ministrstvo za zdravje. Baš pravi, da je tudi v njegovi pediatrični ambulanti že po prvem tednu pouka precejšen naval in je bolnih veliko otrok. Težave imajo sploh priklicati testirno mesto za covid-19, ker so tudi tam tako obremenjeni. Pediatri se zato bojijo, da sistem ne bo zmogel opraviti testiranj za tako veliko število otrok.

To je tisti srhljiv scenarij, ki sem ga pričakoval. Pa še niti zima ni, ampak smo še v kratkih rokavih pretežno.
Ne samo, da gre za nadlegovanje otrok, ampak tudi napoveduje nam odraslim kaj nas čaka, čez par mesecev.
Ta zima bo brutalna...pa ne zaradi virusa, ki je izvenel že aprila letos and never actually killed that many in the first place.

Točno tako.
Pa še upoštevaj, da je na področju bivše Juge še dokaj v redu.
Samo čakam, kdaj se bo snelo Nemcem.

Tudi tisti, ki ne vrjamete v zarote...how far are you willing to let them go?
There will be chutes!
It came from the lab.

J.McLane ::

Maske na obrazu - Da
Zaporniška zapestnica na gležnju - Ne
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

J.McLane je izjavil:

Maske na obrazu - Da

No, zdaj se pa postavi v vlogo zaljubljenega potrebnega 16 letnika ...
Ni problema, saj ima telefon.
Čez deset let pa bo drkal v lonček, da zaplodi otroka ...

Za svojo izbranko bo pa že dal dol masko in ona tudi :))

Ne vidim pa nekega plusa, da mladina hodi okrog in izvaja orgije, a pol jim pa kao ne bo treba v lonček drkat, ja pa kaj še?

Nekaterim ni jasno zakaj maske, maske so zato da se ne okužijo med sabo čisti neznanci, med domačimi in znanimi ljudmi (npr. v razredu) maske niso potrebne, saj ob okužbi gre itak cela skupina teh v karanteno. Takrat ti ne bo nič pomagalo, da ti si pa edini imel masko in ziher nisi okužen. :))

J.McLane je izjavil:

And you'll do what exactly, če to uvedejo v prihodnosti? Ne izzivam...me res firbec. Upor zahteva znatno energijo in žrtvovanje. Do you have this in you?
Jz sem imel že tri (namerne) incidente z maskami. Ni prijetno biti center pozornosti.

Sicer pa zapestnice se že razvijajo. A app boš imel? Kakšna pa je razlika med zapestnico in mobi appom? Zgolj vizualni reminder?

To so resna vprašanja btw.
There will be chutes!
It came from the lab.

Jaz ne bom naredil nič, to bo zame storila množica drugega "cannon futra", s tabo na čelu. Vam bomo postavili spomenik in se vam s tem zahvalili za svobodo.

martincek1 ::

vostok_1 je izjavil:

Jz sem imel že tri (namerne) incidente z maskami. Ni prijetno biti center pozornosti.

Ja lej, včasih je treba potrpet. Go vostok!

J.McLane je izjavil:

Za svojo izbranko bo pa že dal dol masko in ona tudi :))

Ne vidim pa nekega plusa, da mladina hodi okrog in izvaja orgije, a pol jim pa kao ne bo treba v lonček drkat, ja pa kaj še?

Nekaterim ni jasno zakaj maske, maske so zato da se ne okužijo med sabo čisti neznanci, med domačimi in znanimi ljudmi (npr. v razredu) maske niso potrebne, saj ob okužbi gre itak cela skupina teh v karanteno. Takrat ti ne bo nič pomagalo, da ti si pa edini imel masko in ziher nisi okužen. :))

Super.
To je huje kot brez kakršnegakoli seksa brez poroko.
Izbranko ne bo mogel niti poljubiti prej, bo jo že moral izbrati.

mahoni ::

J.McLane je izjavil:

Ob tapravi maski, zagotovo ne.

Konstantno razglabljamo kako je ta virus nevaren, a priporocajo se navadne hirurske maske.

martincek1 je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Ja lej, včasih je treba potrpet. Go vostok!

Saj Vostok je potrpežjiv, jaz pa tudi.
Bprašajte kakega starša, ki ima otroke konec OŠ ...

Pa stari konji ne rabimo ravno objemčkov in poljubčkov, mladina pa jih rabi, pa še kako!
Tistih prepovedanih seveda ...
Ne od mamic in očkov ter dedkov in babic ...

Zgodovina sprememb…

J.McLane je izjavil:

Jaz ne bom naredil nič, to bo zame storila množica drugega "cannon futra", s tabo na čelu. Vam bomo postavili spomenik in se vam s tem zahvalili za svobodo.

Even so. Nazaj zgubili jo boste teden po postavitvi spomenika.
Kaj naj ti rečem...kupi primerno garderobo to match. Zapestnico bodo najbrž ponujali v več barvah.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

««
22 / 43
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Uvaja se obvezno cepljenje (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45673826 (59065) vostok_1

Več podobnih tem