» »

Večje število gmail računov- kako preverjati za nove maile

Večje število gmail računov- kako preverjati za nove maile

M-XXXX ::

Imam kar lepo število gmail računov (oziroma lastnih domen katere so povezane z Gmailom). Gre se za 7 mailov, enega imam že preusmerjenega, ta je rešen.
2 uporabljam redno (ta dva tudi redno preverjam, tako da nista kritična), problem pa so ostali 4. Na 3 dobim mogoče par mailov letno, en (organizacija dogodka je aktiven par mesecev).

Obstaja kakšna pametna aplikacija, extension, katera bi me opozorila na kakšno koli aktivnost na teh mailih, katere ne pregledujem redno?

Baja ::

v en gmail račun uvoziš vse ostale.

Anney ::

Outlook in povežeš račune, sam imam tako urejeno. Pa mi vse prileti v skupno mapo.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

DeeCoy ::

Dodaš si jih na telefon. In boš dobil notification, ki si ga sam nastaviš. Tako mam jaz rešeno. Preusmeritve in povezovanje mi niso preveč všeč.

M-XXXX ::

Račune bi rad imel ločene, ravno zato sem tudi omenil da enega že imam povezanega oziroma preusmerjenega, ostale želim imeti ločene.

Odpiranje samega računa in odgovarjanje na mail mi ni problem narediti preko gmaila. Samo, da bi zvedel da je prišel nov email.

buttcrack ::

v chrome/ffox si dodaj extension in se prijavi z vsemi accounti in ti popupne ko dobiš mail oz. imaš counter v ikoni

BorutK-73 ::

Probaj Mozilla Thunderbird.

nsa_ag3nt ::

Thunderbird imap bolj natančno.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nsa_ag3nt ()

Lonsarg ::

Čisto vsak spodoben program omogoča da več email računov povežeš na isto napravo, pa nime veze al je to Android al PC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Programska oprema
375276373 (21304) Matko
»

Gmail backup, thunderbird, ...

Oddelek: Programska oprema
174986 (1425) markhenry
»

Gmail za 15. rojstni dan dobiva štoparico (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5019339 (15727) MrStein
»

Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10525216 (11846) donvito
»

Mozilla Thunderbird 1.5

Oddelek: Novice / Brskalniki
466926 (5166) krho

Več podobnih tem