» »

Radeon 9600PRO ali 9800ne-pro???

Radeon 9600PRO ali 9800ne-pro???

overman ::

Pozdravljeni!
Pravkar je klonila moja graficna kartica radeon 9500pro:'( -naskodile so ji tri malo vecje kapljice vode. Ker je 9500 pro skoraj nemogoce dobiti in je v trgovini kjer sem vse skupaj kupil nimajo me zanima katero graficno naj kupim zdaj? V mislih imam radeona 9600pro za katerega pravijo da ni nic kaj boljsi od 9500pro-samo 4 cevovodi. Zanima me pa kaj pravite na 9800 non-pro?
Saphire atlantis 9600pro=170 eur
Saphire atlantis 9800= 280 eur

Recimo da imam v trgovini 215 eur v dobrem-kaj bi vi vzeli?

PS: a mogoce pozna kdo kako resitev kako oziveti staro kartico (vidijo se samo zelene in rdece kocke)?

lp,
overman:'(

humanoid ::

Če se kartico da oživeti ne vem, počakaj na odgovor kakšnega experta.
Če je odslužila svoje si rajši nabavi R9800, ker je boljši od 9600PRO.

Kako pa se je zgodila nesreča?? Je počla cev od vodnega hlajenja?

LP

Humanoid: Tudi jaz mislim da 9800 boljsa izbira, celo pa za 65 jurckov. Nesreca se je zgodila samo zaradi moje nerodnosti (ze eno uro se tolcem po glavi:8) ) Rezervar za vodo sem zelel premakniti na drugo stran pa se je snela cev-pri prizganem racunalniku....a hvala bogu je taglavno steklo mimo maticne in graficne....

lp,
overman

A ima kdo kako idejo kako dati mojemu radeonu zivljenje nazaj? Sicer pa sem ze skoraj obupal pa me zanima ce mi ga bodo vzeli v garancijo-stvar zgleda kot nova, nikoli ni bil navit in nikoli snet hladilnik-a je kaj moznosti da odkrijejo mojo napako? Ker v tej trgovini vec 9500pro nimajo, bi pri oveljavitvi garancije moral doplacat 65 eur za 9800 non-pro.

lp,
overman

frenk ::

po moji kartici(ti4200) je stekl kr precej vode pa še vsen živi:D...tega pa v trgovini ne morjo ugotovit...ti pjd kr ke pa reč da je kr naenkrat crknla:)

p.s.:ti u trgovin govor da nis navijal tlele pa hit povej do kolk je šlo:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: frenk ()

[MYTiX] ::

Katera trgovina pa je to? Ker je cena od 9800 res nizke.

frenk: Jaz sem bolj tip cloveka, ki se ga rada drzi smola:8) , ampak moram priznat da ko pomislim da radeon 9800>:D se mi kar lepo zdi da sem malo neroden in sem zlil tistih nekaj kapljic po kartici-ampak res nenamerno. O navijanju nebi nic kaj prevec govoru, je pa kartica res prava zverina za svojo ceno. Ce je 9800 se boljsa-kar bi morala bit, potem sem res cisto blazen:D

mytix:Trgovina se imenuje peluga in jo lahko do sedaj samo se pohvalim-enkrat mi je crknu disk pa sem brez vprasanj takoj novega dobu. Drugace pa tukaj imas link.

PS: davek ki ga dobis nazaj znasa v praksi 18% in ne 20!

lp,
overman

boštjan ::

če maš 65€ leti po 9800,kar peš,kaj še čakaš,gremo:D Ugotovit pa ne morejo da je voda gor kapnila,le pobriši malo

Silvo ::

Živjo.Če je polita samo z vodo ,imaš veliko možnosti,da bo spet delovala.Probaj jo rahlo posušiti s fenom in pustiti kak dan na zraku.Kar se tiče kartice pa,če si "fen" raznih testov,potem 9800,drugače pa razlike v igrah niti ne boš opazil tudi z 9600pro,pa še za pico ti bo ostalo.lp

frenk ::

ja ampak k boš pa pico pojedu bojo pa že take igre uzun, da boš šu po novo kartico:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ati Radeon 9600 pro?

Oddelek: Kaj kupiti
323152 (2314) DeadMeat
»

2.8ns rami na 9800pro? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Navijanje
1206234 (3935) T(he) Boss
»

Radeon 9600pro ali 9600XT (strani: 1 2 )

513975 (2941) Tradewind
»

ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )

20011200 (7692) flisko
»

Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro ali Enmic HIS Excalibur Radeon 9500 Pro?

451790 (1307) falotXP

Več podobnih tem