Forum » Zvok in slika » Novi TV vprašanje, začetnik
Novi TV vprašanje, začetnik
OCstorm ::
Zdravo,
Odločil sem se da bom staršema za rojstni dan kupil večji TV. Sedaj imata še stari katodni (tisti debeli TV, ki je težek kot sam vrag). Imata kabelsko napeljano. In zraven ima seveda tisto neko malo škatlico od telemacha (tisto predvidevam da je za digitalni signal pretvornik oz nisem ziher?). Sedaj na novi televizije tega več ne bosta rabila?
Ker sem čisti neznalec pri TVjih me zanima če bo vsaki TV pasal na te priklope? Predvidevam da mora imeti DVB-C? Torej samo kupim in priklopim in bi že moralo delati? Ali moram njihovega ponudnika za tv/internet kaj obvestiti o novem aparatu?
Kateri TV priporočate v rangu za cca. 500€ nekje (recimo 55 ali 65 velikost).
Odločil sem se da bom staršema za rojstni dan kupil večji TV. Sedaj imata še stari katodni (tisti debeli TV, ki je težek kot sam vrag). Imata kabelsko napeljano. In zraven ima seveda tisto neko malo škatlico od telemacha (tisto predvidevam da je za digitalni signal pretvornik oz nisem ziher?). Sedaj na novi televizije tega več ne bosta rabila?
Ker sem čisti neznalec pri TVjih me zanima če bo vsaki TV pasal na te priklope? Predvidevam da mora imeti DVB-C? Torej samo kupim in priklopim in bi že moralo delati? Ali moram njihovega ponudnika za tv/internet kaj obvestiti o novem aparatu?
Kateri TV priporočate v rangu za cca. 500€ nekje (recimo 55 ali 65 velikost).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stvarna napakaOddelek: Kaj kupiti | 6120 (2471) | DePalmo |
» | garancija - postopekOddelek: Pomoč in nasveti | 2469 (1522) | grobijan |
» | Bitcoin: Mt.Gox nepojasnjeno ugasnil, špekulacije o več stomilijonski prevari (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 26650 (20155) | RuskiSnajper |
» | Nadgradnja prenosnik, RAMIOddelek: Kaj kupiti | 1287 (1136) | matonson |
» | Crknjen RAM ali kaj drugega?Oddelek: Strojna oprema | 1873 (1655) | Jeebs |