Forum » Loža » Kam z rabljenim jogijem?
Kam z rabljenim jogijem?
immortan ::
Zaradi nakupa novih jogijev, se je potrebno starih jogijev znebiti, ki so še v solidnem stanju (vzmetnice ok, ni vidno nobenih sledi da so umazani).
Kakšne so opcije - poleg tega, da odpeljem na odpad?
Kakšne so opcije - poleg tega, da odpeljem na odpad?
nsa_ag3nt ::
Daš na bolho, simbolična cena ali podariš.
https://gizmodo.com/c/goodbye-big-five
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nsa_ag3nt ()
Pika na i ::
Ne bodo vzeli, ker so noter vzmeti, ki so živalim nevarne.
V zavetiščih imajo radi stare rjuhe, brisače, deke.
Če se ne mudi, lahko jutri povprašam, kam so odpeljali naše.
Nahajate se v štabu SDS.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
Pravila ne veljajo za naše.
Troli dobrodošli.
karosha ::
Če te "servisira" ljubljanska Snaga, lahko enkrat na leto brezplačno naročiš odvoz kosovnega materiala - samo izpolniš obrazec na spletni strani, potem te pa par dni pred odvozom oni pokličejo, da potrdijo datum. Zvečer potem samo pustiš vzmetnico pri svojih smetnjakih in dopoldne je ni več, govorim iz lastne izkušnje.
Če si v bloku, se mi pa zdi, da se enkrat do dvakrat letno zbira in nato Snaga odpelje. Do takrat jo poskusi shraniti v kleti, če imaš prostor.
Če si v bloku, se mi pa zdi, da se enkrat do dvakrat letno zbira in nato Snaga odpelje. Do takrat jo poskusi shraniti v kleti, če imaš prostor.
Bezukhoff ::
People are too lazy to even vaccuum their places, kaj šele da bi se drkali z nekimi jogiji.
IL_DIAVOLO ::
Mi smo dali jogi s posteljo vred na pokrito teraso. Zakaj bi stran metali, če pa je jogi se vedno funkcionalen.
Ce pa že, potem pa daj oglas na mali o in podariš tistim, ki si ne morejo privoščiti.
Lp
Ce pa že, potem pa daj oglas na mali o in podariš tistim, ki si ne morejo privoščiti.
Lp
Kleemen ::
V hotelu menda skrbijo in poskrbijo za proper hygienic standards, kajne?
Lani sem na bolhi podaril jogi star 15 let in vzel pa ga je en ki ima apartmaje. Rekel da ga bo imel v sobi, ki jih oddaja turistom, da za tam bo že dober tudi če je star. V hotelih je verjetno drugače, sigurno pa ne menjujejo jogijev vsakih 5 let.
Bezukhoff ::
V hotelu menda skrbijo in poskrbijo za proper hygienic standards, kajne?
Lani sem na bolhi podaril jogi star 15 let in vzel pa ga je en ki ima apartmaje. Rekel da ga bo imel v sobi, ki jih oddaja turistom, da za tam bo že dober tudi če je star. V hotelih je verjetno drugače, sigurno pa ne menjujejo jogijev vsakih 5 let.
Cheeky bastard.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup vzmetnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35862 (12433) | TheHijacker |
» | Kupil drago lezisce in posteljno dno, vendar se zmeraj slabo spim (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12621 (9503) | rockstar |
» | Ležišče iz spominske peneOddelek: Loža | 5363 (4617) | St235 |
» | Ležišče DORMEO - vaše mnenje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 93895 (29653) | Ganon |
» | Nakup vzmetnice - nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31470 (17776) | amigovespuci |