Forum » Izdelava spletišč » Apache + windows
Apache + windows
attackiko ::
Živjo,
ravnokar sem si inštaliral apache, pa me nekaj zanima: a mora biti vedno odprto tisto
nadležno DOS okno al se ga da kako skrit (pa ne mislim minimize).
Pa še nekaj, ob startupu se mi sedaj odpre apache service monitor, ki mi izjavlja No services installed. Moj apache uporablja PHP hot CGI in ne kot service, potem je vse v redu, lahko odstranim ta S. Monitor?
hvala
ravnokar sem si inštaliral apache, pa me nekaj zanima: a mora biti vedno odprto tisto
nadležno DOS okno al se ga da kako skrit (pa ne mislim minimize).
Pa še nekaj, ob startupu se mi sedaj odpre apache service monitor, ki mi izjavlja No services installed. Moj apache uporablja PHP hot CGI in ne kot service, potem je vse v redu, lahko odstranim ta S. Monitor?
hvala
EjTi ::
A maš to inštalirano na W98/ME ali XP/2000?
Moj apache uporablja PHP hot CGI in ne kot service
PHP, CGI sta kot ena kompajlerja (al kaj je že). Inštalirano kor service je pa to da ti računalnik zažene Apache že pri prižigu računalnika (samo v XP/2000).
Moj apache uporablja PHP hot CGI in ne kot service
PHP, CGI sta kot ena kompajlerja (al kaj je že). Inštalirano kor service je pa to da ti računalnik zažene Apache že pri prižigu računalnika (samo v XP/2000).
jurre ::
jaz zalaufam apacha, ko se odpre DOS okno in do konca izpise kar mora kliknem krizec in ga zaprem...pa dela v ozadju
sopex ::
ja mensezdi da je to odvisn od verzije apache-ja vsaj tko se men zdi, k jest sm meu učasih tud te probleme, pol sm si pa zdej tanajnovejšo različico naložu in dela v ozadju (podobn kot IIS k se vkluč skupi z windowsi)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252943 (27608) | miko22 |
» | Kako se bo WordPress množično posodabljalOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5975 (4612) | Hermit Bob |
» | PHP ne delaOddelek: Izdelava spletišč | 2290 (2045) | fx |
» | Domač hostingOddelek: Izdelava spletišč | 1413 (1239) | MRB0rYS |
» | Program za web server?Oddelek: Omrežja in internet | 2318 (2177) | Hojne |