» »

Kako zmanjsati Flash animacijo ??

Kako zmanjsati Flash animacijo ??

crashbx ::

Živjo vsem mene zanima kako lahko zmanjsam flash animacijo ce zasede prevec Megabytov ? prosim ce ima kdo kaksno idejo ? ker se mi na strani predolgo casa nalaga animacija in se zanima me zakaj ko dam v loader flash movie dela vse lepo in prav ampak potem mi ne delajo gumbi na animaciji ? Kako lahko uporabim loader in da mi bodo gumbki delovali ?

Netrunner ::

velikost lahko zmanjšaš tako da določiš večjo kompresijo jpg ki so v animaciji (če so) ... ali pa daš low quality ....... velikost animacije je tudi odvisna kako jo narediš .... če narediš npr en ojekt da se premika od leve proti desno .. lahko ga obično animaraš sam ... če pa uporabiš za to actionscripto bo vse skupaj zasedlo dosti manj ...

konc koncu .... naredi preloader in je .... oz. da se ti animacija postopoma nalaga .... ne da čakaš kot en bublo 20 sek in potem zagledaš vse .. ampak da se postopoma zlag skupaj ...
no malo sem zablodil vse skupaj ma upam da razumeš ...

kar se tiče gumbov .. nevem kaj si skuhal .. če enkrat delajo v flashu morajo delat !

Sahel ::

brez objektov nimas kaj...
uporabi objekte tako... da lahko ga cimveckrat izkoristis v vec namenov... tko se ti bo zadeva drasticno zmanjsala...
kako delas gumbke?
It's really quite a simple choice: Life, Death, or Las Vegas

lambda ::

Drži, kar sta povedala že Pain in Sahel... Zapomni pa si, da uporaba AS drastično zmanjša velikost, čeprav moraš vedit, da kakšni neumni onEnterFrame efekti, kot npr. pretirana uporaba raznih zank, random funkcij, objektnih ukazov..., tut drastično zmanjšata performanse izvajanja animacij. Primer: spodaj v podpisu imam dobro animirano flash stran(trenutno sicer zaradi določenih težav ni dosegljiva - bo čez kksen teden), ki zasede 18 KB (seveda po zaslugi kakih 500 vrstic AS), vendar mi jo XP 1700+ prebavlja pri 50-60% CPU porabi:'( . Na začetku sem si rekel, da bom pač naredil super stran, ki bo zelo majhna in dobro delujoča...ko je pa stvar šla bolj v detajle pa je AS začel dušit procesor. Vsaka stvar ima pač svoj davek.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za izdelavo animejev

Oddelek: Programska oprema
154431 (4176) bluefish
»

Iščem Izdelovalca spletne strani!!!!!!!!!!!

Oddelek: Izdelava spletišč
423143 (2278) Matev
»

Cena flash strani

Oddelek: Izdelava spletišč
171645 (1303) mte
»

Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
996719 (5054) V-i-p
»

Flash (strani: 1 2 )