Forum » Igre » Battlefield 1942: Secret weapons....
Battlefield 1942: Secret weapons....
marko321 ::
Zakaj meni ko kliknem na enega od serverjev napiše:
Error
Data differs from server
To mi napiše vedno sem probal na več različnih serverjev prit pa vedno isto napiše! Ko sem pa špilal demo verzijo pa je šlo.
Imam pa patch 1.45
Error
Data differs from server
To mi napiše vedno sem probal na več različnih serverjev prit pa vedno isto napiše! Ko sem pa špilal demo verzijo pa je šlo.
Imam pa patch 1.45
Deathlike M Tito ::
ja to je problem z instalacijo patcha mene to tudi matra sam sm brou ukuli d mors pac reinstal celo igro. men se pa lih zdej ne da to delt tku d ne vem ce to pomaga
do what i say not what ive done!
Grey ::
Ej to je tok carski dodatek da blj ne more bit. Tist Natter rocket plane je ful hitr. Mapa za 64 playerjev postane tkoj premejhna. Pa un jeepek od nemcev, amphibian je fuuul smešn.
boom-bar ::
No ja sej je še kr vredu sam mogoče sm se že naigrol RTR in originala tko da upam da me bo bol priteglno jutr.
Legalizirajte mehke droge!!!
Microsoft ::
Mene pa zanima, kak to igrco sploh zaigrat preko interneta. Imam pa demo verzijo.
Zanima me, kak naj nastavim nastavitve, da bom sploh lahko katerega "videl", da ga bom lahko potem kliknil?
by Miha
Zanima me, kak naj nastavim nastavitve, da bom sploh lahko katerega "videl", da ga bom lahko potem kliknil?
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Jok3r ::
Če imas kak firewall ga ugasni potem pa pej na multiplayer in daj tam refresh list in se ti bojo serverji nalozl potem pa samo izberes primernega in si v igri ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71479 (13384) | oo7 |
» | Igra kdo Battlefield 2 ? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7071 (4141) | ziga1990 |
» | hitman 4 blood money (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4997 (3284) | DOOM_er |
» | UT 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4498 (3185) | cewkit |
» | Uplink!!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4105 (2928) | Tody |