» »

Merkur

Merkur

HappyPills ::

Imam slabo izkušnjo z Merkurjem, katero bom delil v opozorilo ostalim.

Pred slabim mesecem sem se zanimal za nakup in vgradnjo notranjih vrat pri Merkurju. Ko sem si vrata v centru ogledal sem si zaželel končni predračun se pravi skupaj z vgradnjo in vsem. Prodajalec mi je rekel, da bo za ponudbo potreben ogled pri meni doma. Do tu vse OK in razumljivo.
Ko sem se z ogledom strinjal mi je prodajalec rekel, da potrebujejo polog 50€, da pokažem, da sem resen kupec, da se jim dogaja da hodjo monterji na meritve tam pa "jih čakajo osamljene gospe, ki bi se sam pogovarjale in nebi naročile nič". Da ko dobim predračun se lahko dokončno odločim. kar je seveda jasno, saj se ne morm odločit za nekaj kar nevem koliko bo končna cena.

Ok plačam teh 50€ čez 14 dni res pride monter na ogled, ugotovi, da bo ena vrata zelo težavno zamenjat saj bo potreben še poseg v objekt katerega bom moral sam pripravit in uredit preden lahko oni vrata montirajo. Čez 1 teden dobim predračun, ki ima za moj okus kar visoke stroške montaže (sploh, če prištejem še dodatno delo potrebno za montažo). Se odločim, da vrat nebi menjal in se odpravim center nazaj po mojih 50€.

Tu pa nastane problem. Sedaj mi "avansa" nočejo vrnt, ker naj bi to bila storitev ogleda. Prodajalec se je seveda tudi izgovarjal, da mi je to povedal, da mi je tudi povedal kolko naj bi bila montaža itd. Nič od tega seveda ni res nič tudi pred ogledom nisem dobil ne ponudbe ne nič prva ponudba je bila narejena šele po ogledu. Na računu je teh 50€ obračunanih kot montaža vrat. Montaže seveda nikoli ni bilo.
Merkur vztraja pri svojem. Kaj mi preostane? Naj jih prijavim na tržno inšpekcijo?

louser ::

Pisna reklamacija nadrejenemu.

Malajlo ::

Če piše montaža, vrata pa v kartonih, naj pride zmontirat. Za 50€ ena še zmontiram, cel flat gre pa cel dan (če še za sabo počistiš, seveda).
Meni so montažo kuhinjske pipe računali, korita pa sploh nisem še imel. In je bil dobropis. (OK, ni bila samo pipa, ampak celotna inštalacija v flatu s kupom opreme, ampak princip je princip)

HappyPills ::

Nič se nisem uspel zmenit kljub večkratnim prošnjam. Ni blo druge kot da sem jih prijavu na tržno.

HappyPills ::

Ko tržna zazvoni je hitr konc šale. Po prijavi je trajalo 5 dni da so me klical in mi vrnil 50€.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera klima (strani: 1 2 3 4117 118 119 120 )

Oddelek: Kaj kupiti
59791162657 (2525) darck
»

vhodna vrata za hišo (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7517356 (1655) biserx
»

Hišna vhodna vrata - nova (katera) ali adaptacija

Oddelek: Loža
208367 (4740) fikus_
»

MIK CELJE in servisni pregledi brez katerih garancija ne velja!!??

Oddelek: Loža
4015257 (12687) SeMiNeSanja
»

kako na legalen način zjebat monterja kuhinj....

Oddelek: Loža
4718375 (16470) Karaya 52

Več podobnih tem