» »

MIK CELJE in servisni pregledi brez katerih garancija ne velja!!??

MIK CELJE in servisni pregledi brez katerih garancija ne velja!!??

madog ::

Kupil okna pri njih in sedaj po enem letu zahtevajo da plačam 85€ za pregled oken če hočem da mi velja garancija??? NIkjer v splošnih pogojih ni opredeljeno da je pregled potrebno plačati niti ni nikjer na njihovi strani napisan cenik tega pregleda(iskal več kot uro po spletu in ne najdem).

Oglašujejeo da je garancija 20 let! po tem bi moral za moja okna ki jih je 7 z balkonski vrati skupaj plačati:

1. leto : 85€
3-19 leto 9x85€ = 765€
skupaj za 20 let več kot 900€ kar znese v mojem primeru 1/3 vrednosti novih oken.



Obvestilo o izvedbi vzdrževalnega pregleda

Spoštovani,

redno vzdrževanje stavbnega pohištva je pogoj za ohranjanje dobrega delovanja oken. Največja napaka, ki jo, kot odgovoren lastnik, lahko naredimo je, da stavbno pohištvo prepustimo naključju brez kakršnega koli vzdrževanja.

V MIK-u zagotavljamo strokoven servis in redne vzdrževalne preglede, ki jih opravijo naši pooblaščeni serviserji. Strokovna izvedba rednih vzdrževalnih pregledov in servisa zagotavlja dolgotrajno in brezhibno delovanje stavbnega pohištva kakor tudi s tem povezane prihranke pri stroških za ogrevanje in hlajenje objektov. Prav tako vam z rednim opravljanjem vzdrževalnih pregledov zagotovimo popolno veljavnost garancije, v skladu s pogoji, zapisanimi na garancijskem listu.

Za popolno veljavnost garancije v skladu z izdanim Garancijskim listom in dokumentom Vzdrževalni pregled je treba opravljati redne vzdrževalne preglede vgrajenega stavbnega pohištva v določenih časovnih obdobjih. Prvi takšen pregled je predviden prvo leto po vgradnji stavbnega pohištva. Da vam zagotovimo možnost pravočasne izvedbe prvega vzdrževalnega pregleda, prosimo, da v roku 5 dni po prejemu tega obvestila sporočite, kdaj je možno izvesti vzdrževalni pregled oken.

Prosimo, da pripravite dokument servisne storitve, na katerem so kuponi o obdobnih vzdrževalnih pregledih in ga predložite serviserju ob izvedbi pregleda. Vzdrževalni pregled izvedemo v skladu z izdanim Garancijskim listom, dokumentom Vzdrževalni pregled in Splošnimi pogoji podjetja.

Račun za opravljeno storitev poravnate serviserju, ki vam izpiše tudi originalni račun. Cenik vzdrževalnih pregledov je priložen dokumentu Vzdrževalni pregledi.

Če se odločite za izvedbo vzdrževalnega pregleda v roku 5 delovnih dni po prejemu tega obvestila, vam ponujamo posebne ugodnosti:

Vzdrževalni pregled enega elementa (1 kos krila) kjerkoli na področju Slovenije - 20,49 € (znesek brez vključenega 22 % DDV-ja) / 25,00 € z DDV-jem

Vzdrževalni pregled od 2-5 kril, kjerkoli na področju Slovenije - 35,25 € (znesek brez vključenega 22 % DDV-ja) / 43,00 € z DDV-jem

Vzdrževalni pregled 6 kril in več, kjerkoli na področju Slovenije - 69,67 € (znesek brez vključenega 22 % DDV-ja) / 85,00 € z DDV-jem

Ob naročilu vzdrževalnega pregleda v roku 5 dni od prejema tega sporočila vam tudi podarimo zaščitno ploščico Norad, ki vas bo ščitila pred škodljivim sevanjem mobilnega telefona ali prezračevalni sistem Gecco, za varčno in samodejno prezračevanje prostora do 10 m2 - vse za vaše boljše počutje. Hkrati boste deležni tudi izrednega popusta ob morebitnem nakupu prezračevalnega sistema MIKrovent in Energijske ploščice. Več o tem si preberite tukaj.

Vzdrževalni pregled oken in vrat vključuje:

pregled stanja površin PVC profilov in svetovanje o najprimernejšem načinu nege,
pregled tesnjenja z morebitnimi potrebnimi nastavitvami za izboljšano tesnjenje,
pregled stanja spodnjih horizontalnih tesnil ali metlic na vratih,
kontrolo namestitve premičnih delov okovja, ki zagotavlja ohranitev tekočega drsenja med posameznimi sestavnimi deli okovja in pravilno delovanje, po potrebi okovje tudi podmažemo,
pregled delovanja zaklepanja, elektro ključavnice, kontrola delovanja cilindra,
celotno opravljeno delo s prevozom.
Termine lahko uskladite in potrdite vsak delovni dan od 12.00 - 16.00 ure po telefonu na 059 082 907 (Sabina), 059 082 918 (Darinka), ali po e-pošti na servis.vzdrzevanje@mik-ce.si. Prosimo vas, da pri zahtevku za vzdrževalni pregled navedete tudi številko naloga, ki je izpisana na vrhu tega sporočila.

V pričakovanju vašega klica ali sporočila vas lepo pozdravljamo,

Sabina Iskrac (uskladitev termina)
Darinka Pliberšek (uskladitev termina)
Marko Cigler dipl. inž. les. (vodja službe za kontroling in servis)

www.mik-ce.si
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

Bellzmet ::

Hmmm če pogledaš na strani sicer piše, koliko let velja garancija ob posameznih pogojih:

http://www.mik-ce.si/okna/garancija-in-...

Kakor jaz razumem so samo za 30 letno garancijo potrebni servisni pregledi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Bellzmet ()

ZaphodBB ::

MIK Celje so od nekdaj nateguni...

madog ::

Hja tudi piše :

Garancija velja le pod pogojem, če se uporabnik produkta drži navodil o vzdrževanju, ki jih je prejel ob montaži.


Link navodila-za-uporabo-in-vzdrzevanje-oken-mik
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

fosil ::

Če je okna res treba servisirat vsako leto, potem so to obupno slaba okna.
Tako je!

PaX_MaN ::

NIkjer v splošnih pogojih ni opredeljeno da je pregled potrebno plačati niti ni nikjer na njihovi strani napisan cenik tega pregleda(iskal več kot uro po spletu in ne najdem).

Opredeljeno zgleda da je vse. Na garancijskem listu naj bi pisalo:
Sestavni del garancijske izjave je NAVODILO ZA VZDRŽEVANJE IN UPORABO, ki je bilo priloženo
PRIMOPREDAJNEMU ZAPISNIKU ter dokument SERVISNE STORITVE. S posredovano ponudbo je bila stranka seznanjena s SPLOŠNIMI POGOJI PODJETJA MIK, d.o.o., s podpisom PRIMOPREDAJNEGA ZAPISNIKA in OBRAZCA PREGLED OBJEKTA pa je bilo stranki izročeno NAVODILO ZA UPORABO IN VZDRŽEVANJE IZDELKOV ter dokument SERVISNE STORITVE.

Sestavni del GARANCIJSKEGA LISTA je dokument SERVISNE STORITVE (s priloženimi
kuponi), kjer je opisano obvezno obdobno opravljanje vzdrževalnih pregledov (prvi pregled oken in vrat je 12 mesecev po predaji izdelka kupcu, vsak naslednji pregled pa 24 mesecev po preteku predhodnega pregleda), na podlagi katerih jamčimo za veljavnost garancije

*Pogoj za uveljavljanje 10 letne garancije so redno izvedeni obdobni vzdrževalni pregledi
(opisano v dokumentu SERVISNE STORITVE). V primeru da obdobni vzdrževalni pregledi niso bili izvedeni je
veljavnost garancije 5 let

V splošnih pogojih pa:


Torej, vse te dokumente kjer to vse piše naj bi dobil ob nakupu/dobavi.
Zdaj a velja če rečejo "dajemo 20 let garancije" pa pol nasledn stavk "ampak sam če so vzdrževanja" to pa najboljš da vprašaš odvetnika.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

madog ::

JA vse dokumente sem dobil nikjer ampak nikjer pa ni cenika teh pregledov, niti na to ob nakupu nisem bil obveščen da so pregledi plačljivi.

edini cenik ki sem ga dobil je na emailu ki je prišel danes!!!!

A ni tako da morajo biti ceniki storitev ali blaga objavljeni javno?
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC

...:TOMI:... ::

Tako, kot pri avtih. Plačaj XXX EUR, pa boš imel garancijo.

Sicer pa to so "podjetniki"

http://www.finance.si/8503089/Odprto-pi...

Meh
Tomi

Bellzmet ::

No definitivno bi morali ob nakupu to jasno povedati.

PaX_MaN ::

madog je izjavil:

A ni tako da morajo biti ceniki storitev ali blaga objavljeni javno?

To šlo lahko za nepošteno poslovno prakso, da.
Also, po tej strani naj bi bil cenik objavljen tukaj (če obkljukaš "Nastavitve oken in vrat" se pokaže tekst z linkom) ... ampak ni.

jest10 ::

ZaphodBB je izjavil:

MIK Celje so od nekdaj nateguni...

A pol energetska okna ne izboljšajo zraka in vode?:)):))

[SkA] ::

Eh, tudi jaz sem par let nazaj menjaval okna in kupil pri MIK in tudi mene je potem naslednje leto na rit vrgel dopis, da moram na 2 leti imeti obvezni servis, če želim ohraniti garancijo. Tako da ja, njihovi prodajalci definitivno lepo zamolčijo, da je dolžina oglašovane garancije vezana na kake redne servise. Ko sem pregledoval končno ponudbo/račun, sem sicer pozorno prebral vsebino, ampak zgleda sprelgedal kak tisk na dnu. Ne vem, po pravici povedano, pa se mi ne da iti iskati računa.

Skratka, ni vse črno, ker so garancijo vseen dolžni dati in jo tudi dajo, samo krajša je. Bolj na nivoju konkurence, vsaj v mojem primeru je bilo tako. Jaz tega njihovega letnega servisa nisem naredil, si ga lahko nekam zatlačijo. Ker imam "večje" število oken, bi me to v 10 letih prišlo okoli 800EUR in to ni bil več zanemarljiv znesek, glede na celotni nakup, tako da bi že lahko vplival na odločitev, da kupiš pri konkurenci, če se ti gre za daljšo garancijo. Jaz sem vseeno kupil zaradi drugih faktorjev in sem relativno zadovoljen, neglede na to. Bom pa šel naslednjič drugam, ker ne maram takih poslovnih praks.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: [SkA] ()

ZaphodBB ::

Ne vem kaj delajo energetska okna, izdelki so lahko povsem OK. Njihove poslovne prakse pa niso. Tale Pliberšek je tam nekje z Šešokom v isti ligi, banana kapitalist.

...:TOMI:... ::

Te oknarji so vsi eni čudaki. Kolega je tudi imel probleme z AJM, povsem neresni so bili. Kaj in kje sploh kupiti, da se držijo dogovorov, imajo poštene poslovne prakse in dobre izdelke? Drugega sploh ne potrebujem. Očitno je znanstvena fantastika najti takega izvajalca pri nas.
Tomi

ZaphodBB ::

Jaz sem imel sorazmerno dobre izkušnje s Tip Top okni.

Miha_T ::

Tudi meni je MIK menjal okna pred nekaj leti. Papirje kjer piše tole o servisiranju sem dobil po montaži. Prej o tem ni bilo besede. Seveda si te preglede lahko samo vtaknejo nekam, ker pridejo dražji kot če bi kar zamenjal tretjino oken, če bi bilo res kaj narobe. Sicer pa vzdrževanje ni neka huda znanost. Enkrat na leto ali dve namažeš pante in naravnaš okno če se kaj povesi.
Sicer sem pa kar zadovoljen z njimi. Po parih letih BP.

T0RN4D0 ::

Mik so nateguni. Pri punci so zajebali barvo, česar niso priznali ker je bila napačna barva napisana tudi v pogodbi. (izbereš jo na lestvici, potem v pogodbi pa ni nihče ujel da antracitno (skoraj črna) siva ni svetlo (nekajdrugega) siva...) Genialen predlog direktorja je bil, da plačajo okna v celoti še enkrat, minus montaža.

Z nekaj manjšimi napakami na steklu se potem niso niti trudili s takšnim odnosom.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

marvin42 ::

Edi bi rekel: taka okna imel bom tudi jaz :)

Ne vem, meni se taka garancija ne zdi nič spornega. Pri vgradnji in kasnejši uporabi gre lahko ogromno stvari narobe. In v večini primerov niso nič kriva okna, temveč napačna vgradnja in napačna uporaba.
Mostly Harmless

francek1 ::

AJM bi kupil, pa te Celjanarji ne bi nategovali...je pa to očitno odraz tega, da jim primanjkuje denarja. Podobno foro sem slišal za Lektus iz Ljubljane, ki prodaja (vrhunske) precenjene vodne postelje. Še dobro, da oboji nimajo pogoja, da izdelek ne sme priti v stik z vodo, kot nateguni na RAM2 za Samsunge...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: francek1 ()

LeQuack ::

Ma zanima kaj uporabljajo v tujini če imamo pri nas najboljša okna, protivlomna vrata, vzmetnice ala dormeo, itd. ?
Quack !

francek1 ::

LeQuack je izjavil:

Ma zanima kaj uporabljajo v tujini če imamo pri nas najboljša okna, protivlomna vrata, vzmetnice ala dormeo, itd. ?

Bolj pametne potrošnike...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

s6c-gEL ::

francek1 je izjavil:

AJM bi kupil, pa te Celjanarji ne bi nategovali...je pa to očitno odraz tega, da jim primanjkuje denarja. Podobno foro sem slišal za Lektus iz Ljubljane, ki prodaja (vrhunske) precenjene vodne postelje. Še dobro, da oboji nimajo pogoja, da izdelek ne sme priti v stik z vodo, kot nateguni na RAM2 za Samsunge...

Kdo od ajm ti jih je montiral ?

Vajenc ::

ZaphodBB je izjavil:

MIK Celje so od nekdaj nateguni...

Že kvaliteta okn je bolj tko, monterji so pa katastrofa.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

ZaphodBB ::

Vajenc je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

MIK Celje so od nekdaj nateguni...

Že kvaliteta okn je bolj tko, monterji so pa katastrofa.

Monterji so katastrofa zato, ker je Pliberšek isti Šešok. Svak je montiral za MIK, pa so imeli probleme s plačevanjem, roba je bila tudi večkrat narobe skompletirana kot prav, da sramotno nizkih postavk za podivajalce niti ne komentiram. Aja pa seveda je moral garancijo nosit podizvajalec.

Na koncu so izgubili enega boljših monterjev... In tako se začne propad podjetij.

ProGo ::

Hvala za informacijo, so izgubili še eno potencialno stranko. Ravno gledam za njihovimi okni. Odzivnost je katastrofalna, 2 tedna za odgovor na povpraševanje.

treker ::

Tudi pri nas je smo naročilo okna pri MIKu... NIKOLI več!!
V salonu se zmenimo za barvo - temno sivo (4 okni, ostalo belo), po mailu dobim ponudbo in seveda kodo po RAL lestvici, vendar je ta bila koda drugačna kot izbrana v salonu. Naiven jaz, sem v dobri veri mislil, da je to izbrana barva in ponudbo potrdim. Prodajalec je bil celo od sošolca brat in smo skupaj gor rasli...
Pridem domov in opazim katastrofo...Reklamacija? Ni priznana, ker sem potrdil ponudbo z "napačno" barvo. Sprenevedanje, da sploh nisem izbral želene barve ipd.
Na koncu pade predlog z njihove strani, naj VLOMIM v svojo bajto (celo pokazali so mi, kje moram pritisnit s pajsarjem, da se zlomi okvir okna) in ker imam zavarovano bodo oni izdelali predračun, seveda višji, ter zamenjali okna z novimi v pravi barvi...
WTF? Seveda nismo šli te igre.

Čez teden dva pa zvem od enega kolega, češ da je slišal da bom v svojo bajto vlamljal??? WFT again!

MIK hvala, ampak nikoli več!

delfinus ::

taksna okna NE BOM imel tudi jaz, banda

Magic1 ::

Ko sem jaz zbiral ponudbe (let nazaj in več let nazaj), so bili med dražjimi.
Na koncu sem vzel pri Medle. S Dolenci imam kar fajn izkušnje do sedaj.
Magic

mat xxl ::

Jaz sem se tudi dogovarjal z njimi, pa me je od nakupa odvrnila neka stranka, ki je po več forumih objavila slike rahlo podrsanih plastičnih okvirjev in pa stekel z nekimi pikami noter (napaka) o katerih za menjavo še slišati niso hoteli.

Potem sem vzel pri Element d.o.o. iz Golnika Rechau Geneo in sem zelo zadovoljen, tudi po 2 letih so mi izvedli servis in odpravili manjšo okvaro drsnih vrat, ki je nastala zaradi nepravilne uporabe, kar sem seveda želel plačati, pa tudi slišati niso hoteli o temu niti o plačilu ponovnega nastavljanja vseh oken, češ, da gre to vse v garancijo, skratka če bom spet iskal okna, kupil bom jih pri njih in ja taka okna, kot ima Mik Celje in storitev ne bom nikoli imel tudi jaz.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mat xxl ()

theBill ::

Oken Mik Celja drugace ne poznam, ampak tole se mi zdi cisti nateg in zavajanje kupca (sploh v primeru, ko dobi kupec splosne pogoje sele naknadno, po placilu in vgradnji).

Sam sem ALU okna narocil 2008 pri Arcontu, v pogodbi pa je pisalo, da imam prvi servis oziroma nastavitev oken brezplacno (ker se vsaka okna nekoliko povesijo). Tudi eno steklo so mi brez problema zamenjali, ker je bila na njem 10 cm praska.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: theBill ()

BorutK-73 ::

Zakaj ni OP odprl ta post pred dvema mesecema!
Tudi mi smo menjali okna v prvih dveh nadstropjih in kupili seveda od MIK. Montaža je bila hitra in kolikor toliko ok. Je bilo nekaj napak, ampak sem jih že popravil (manjši fail pri montaži rolete in kotne "lajštne" od parketa). Moram pregledat dokumentacijo če je piše kaj o tem vzdrževanu, imamo pa tudi 30 letno garancijo.
Je pa sedaj ogromna razlika na bolje proti starim lesenimi okni z dvema stekloma.

francek1 ::

s6c-gEL je izjavil:

francek1 je izjavil:

AJM bi kupil, pa te Celjanarji ne bi nategovali...je pa to očitno odraz tega, da jim primanjkuje denarja. Podobno foro sem slišal za Lektus iz Ljubljane, ki prodaja (vrhunske) precenjene vodne postelje. Še dobro, da oboji nimajo pogoja, da izdelek ne sme priti v stik z vodo, kot nateguni na RAM2 za Samsunge...

Kdo od ajm ti jih je montiral ?

Kajzer pred leti. Še danes z z njimi 100% zadovoljen.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

s1m0n ::

Nimam izkušenj s MIK a se mi zdi, da je pri vseh najpomembnejše kdo ti montira. Na dveh lokacijah imam od AJM na eni so bili totalno hinavski na drugi pa boljši ne bi mogli bit. Tak pač je. Najmanj pripomb pa pri PVC Nagode takšne ekipe (celo dve) pa še nisem videl delajo 1A.

Kawl6 ::

Pre parimi leti sem zamenjal kompletno vsa okna plus balkonska vrata.Podjetje MBA.Narejeno strokovno in kvalitetno.Do danes še nisem nič čačkal okoli njih, funkcionirajo odlično.Za vse velike praznike mi pošljejo voščilo, res pohvalno od njih.

shadeX ::

Mi smo lani decembra vzeli 2 okni in 1 vrata pri PVC Nagode. Dobri, resni, profesionalni in niti ne tako zelo dragi. Priporočam!

delikat ::

Tudi sam sem kupil okna pri MIK-u in šele kasneje preko raznih forumov ugotovil, da je servis oz. redno vzdrževanje plačljivo. Ko sem poklical komercialista je samo malo zajecljal in me napotil na servisni oddelek. Kar pa je veliko večji problem je ta, da sem pri njih kupil okna sistema Royal line in po prihodu operativnega vodja na objekt, saj tako piše na vizitki, ki mi jo je dal, sem izvedel, da ta okna na zunanji strani ne tesnijo, kar mi je tudi pokazal in dejansko res zunanja gumica ne stisne okna in je špranja. Sedaj mi pravijo, da bodo tesnilke zamenjali, pa še vedno nič. Problem je, ker gre tukaj za 18 oken in vrat in kot sem izvedel od kolega, ki je MIK ravnokar zapustil imajo zelo velike finančne težave, saj ne plačujejo ne dobaviteljev in ne monterjev oz. so v zelo velikem zaostanku in težko če bodo zimo preživeli. Ravno tako mi je omenil, da komercialisti pokajo po šivih in delajo vsak dan od 8.00 do 18.00 ure za mizerne plače. Torej kupite okna drugje, in se pred nakupom prepričajte o vsem, da ne boste kasneje imeli težav, kot jih imam sam, pa še vedno nimam oken ki bi tesnila kot človek pričakuje, kljub plačilu 100% avansa.

bozicek ::

Meni so ravno prejsni teden zamenjali okna in vrata (dvoje vhodnih, stiri balkonska in stirinajst oken. Povsod rolete in na polovici oken tudi zaluzije).
Po koncanem delu sva z glavnim monterjem sla cez komplet vsa okna, pregledala vse in na nobenem ni nobene napake (steklo nima pikic ali rajs, plastika cela). Tako da sem zadovoljen.
Monterji so lepo pospravili za sabo edina manjsa zamera leti na to, da so malce sparali z purpeno ampak sem potem sam popravil. Kar so poskodovali okoli spalet so sami lepo zakitali in popravili tako da edina stvar je, da pobarvam.
Okna se proti starim lesenim super obnesejo ampak zaenkrat po enem tednu ne bom se prevec hvalil, ker je se prekratek cas da lahko karkoli recem
Darila letos samo za poredne

ProGo ::

Delikat - si od konkurence? :))

SeMiNeSanja ::

shadeX je izjavil:

Mi smo lani decembra vzeli 2 okni in 1 vrata pri PVC Nagode. Dobri, resni, profesionalni in niti ne tako zelo dragi. Priporočam!

Par let nazaj smo tudi mi menjavali okna. Na PVCNagode niti pomislil nebi, če mi jih nebi priporočil znanec in niti za hip nismo obžalovali izbiro.

bozicek ::

Jaz bom tako rekel...saj okna so od vseh firm "dobra". Tuki je bolj vazno kdo ti montira in kako.
Ce dobro montirajo izvajalci so lahko tudi navadna dvoslojna okna boljsa od super duper stirislojnih oken polnjenih s kriptonom in vsem ostalim sranjem
Darila letos samo za poredne

SeMiNeSanja ::

bozicek je izjavil:

Jaz bom tako rekel...saj okna so od vseh firm "dobra". Tuki je bolj vazno kdo ti montira in kako.
Ce dobro montirajo izvajalci so lahko tudi navadna dvoslojna okna boljsa od super duper stirislojnih oken polnjenih s kriptonom in vsem ostalim sranjem

Saj ravno na montažo sem meril.
Soseda je skoraj živčni zlom doživela, ko je videla, kaj so ji monterji (žal ne vem katera firma) naredili v stanovanju.
Je pa treba tudi reči, da ima vsako podjetje več monterskih ekip in ni nujno, da so vse ekipe enako strokovne oz. nestrokovne.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup novih oken (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
354105613 (8986) BCSman
»

Katero pvc okno in kateri radiator izbrati?

Oddelek: Loža
263774 (2637) Matevz96
»

Katera balkonska vrata

Oddelek: Loža
112944 (2174) cordoba
»

PVC okna HELP!

Oddelek: Loža
195312 (1681) Šimpanz
»

Poceni okna (ona taprava)

Oddelek: Loža
205930 (3631) Gaby

Več podobnih tem