» »

bsplayer problem

bsplayer problem

Binji ::

Ko odprem film z BSPlayerjem mi najprej javi "Your hardware is not capable of arithmetic streching. Try to update driver", pol pa se "Add media stream failed." Imam V3 2000 (najnovejse drajverje), Durona700@810. Tisto prvo mi je reklo ze prej sam je film vseeno delal. Zdaj pa nece.

matevzm ::

Tisto prvo javlja prakticno vedno in vsem. Tisto drugo je pa cudno. Preveri, ce ni kaj narobe z AVIjem.

Witboy ::

Jp, se strinjam!!

Sm dal ze 4 filme pa nc. So mi pa prej delali ti filmi!! Ne vem kaj sm spremenu da mi zdej ne...

T-minator ::

Men tud skos to kaze. Pa prtisn OK pa je mir:D

Dela! Sam neki z zvocno je blo narobe.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

R@C@ ::

A je treba pri BSplayerju za predvajanje podnapisov kej dol potegnit še, al jih sam preprosto naložiš med filmom?

krho ::

no za prvo sporocilo so res krivi drajverji, ker je tudi meni stalno utrujal s tem, ko pa sm snel novejse drajverje en tedn nazaj je pa nehov. sicer pa to napise sam v Win 2k Pro men v Win98se ne.

Klemenn ::

sm jaz mam tut tale program mi isto nardi pa klikneš ok pa dela pa je. Sm še to če kdo ve. Mmam american pie.avi pa podnapise pa dam čist na začetku naloži podnapise ampak mi polj tko zamuja recimo besedilo, ki se zdaj prikaže bi moral biti že pred 30 sekundami. Mam pa celeron 466, v3 2000 8mb pci, 64 ram kaj je narobe>:D>:D>:D

WolfmanJack ::

jebediah - gre za to, da so podnapisi iz PAL verzije (25fps), ti pa maš verjetno film v 24fps.
probaj najdit take za 24fps.

Klemenn ::

In kje bi najdu kej tazga?

~Panter~ ::

Obstaja tud programček subconverter, s kermu lohka spremijaš framrate. Mal pobrski po netu

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

YouTube podpira 60 sličic na sekundo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10030178 (26644) m0LN4r
»

slabo predvajanje HD filmov

Oddelek: Strojna oprema
394353 (3653) hojnikb
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077859 (19995) CaqKa
»

Podnapisi na Dvix! Kak?

Oddelek: Programska oprema
182223 (1826) Borci
»

Zatikanje divx filmov

Oddelek: Pomoč in nasveti
231392 (1189) cyber

Več podobnih tem