» »

Kingdom Come: Deliverance 2

««
25 / 25
»
»»

oo7 ::

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

In kako se ti zdi DLC ?

Sem komaj začel ampak zaenkrat je zelo v redu.
Končno smo dobili svojo hišo v mestu. To sem kar pogrešal, ko smo se ves čas klatili po najemniških sobicah.
Sicer dobimo podrtijo, ampak se jo da zelo lepo in po željah obnoviti in opremiti. Prava kovačija s trgovino, dvema nadstropjema in vrtom 8-)
Sedaj lahko Henry opusti pobijanje in se loti trgovine :D

Mi je uspelo potem skovati meč ampak sem spet moral probat večkrat. No, ko mi je uspelo jei mel meč Martinov znak.
Zaenkrat sem pospravil hišo in kovačnico. Zdaj pa počasi naprej.

Zadnja avantura zadnji DLC :(

Kingdom Come: Deliverance II - Mysteria Ecclesiae DLC Announce Trailer

Jaz sem vmes igral še The Beast sedaj pa spet igram KCD 2 drugi DLC Legacy of forge.

Brez dvoma moja GOTY igra leta 2025 KCD 2.

Tretji in zadnji DLC 11 november 2025.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Gregor459 ::

Pa se bo odprla še zadnja nedostopna lokacija na mapi samostan.

Predsednik11 ::

Moj forge zgleda že kot nov. Dobr dlc tak v easy.
Edino pogrešam skrinjo v forgu kjer bi notri spravil vse materjale, da tega ne nosiš s sabo.

Če bi kdo rad probal Kingdom Come: Deliverance 2 je na Steamu in Xboxu od 6-10 novembra free to play.

Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition - Official Launch Trailer

Draw your blade and claim your fate. Kingdom Come: Deliverance II - Royal Edition is out now.

The definitive way to experience Henry's story - a bold, first-person medieval adventure that blends open-world exploration, rich storytelling, and visceral combat. Ride hard, fight smart, and live every moment like the story's yours. From brutal battles to loud taverns, every step is a story waiting to be written.

Includes Brushes with Death, Legacy of the Forge, Mysteria Ecclesiae and more.

Available now on PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5.

Launch trailer za zadnji DLC za KCD 2

Kingdom Come: Deliverance II - Mysteria Ecclesiae DLC Launch Trailer

yayo ::

oo7 je izjavil:

Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition - Official Launch Trailer

Draw your blade and claim your fate. Kingdom Come: Deliverance II - Royal Edition is out now.

The definitive way to experience Henry's story - a bold, first-person medieval adventure that blends open-world exploration, rich storytelling, and visceral combat. Ride hard, fight smart, and live every moment like the story's yours. From brutal battles to loud taverns, every step is a story waiting to be written.

Includes Brushes with Death, Legacy of the Forge, Mysteria Ecclesiae and more.

Available now on PC, Xbox Series X|S, and PlayStation 5.

glasba iz trailerja je Queens Of The Stone Age - Made to Parade
drugače je par ur zunaj patch 1.5, zame je to 23 gb, za nekatere, ki niso dolgo updejtali precej več

Jaz počasi končujem drugi Dlc.
Posest kjer imam kovačnico je že kot nova.
Zdaj čakam tistega italjana in pijančka, da naredita še tisti zadnji mehanizem, da popravim tisto uro na glavnem trgu.
Potem pa grem v samostan na tretji Dlc, sicer že vidim ikono za začetek tretjega dlcja na mapi.

jaz prej naredim DLTB, se pravi še dva meseca, potem delam kovačnico in dlc, ki še pride. Upam, da bom hitro prišel nazaj v bojevanje.

Izi ::

O, super, spet nova zgodba :D
Mysteria Ecclesiae, skrivnost eklezije (grška beseda za skupščino), v tem primeru gre za cerkveno skupščino. Se pravi "Cerkvena skrivnost" bo verjetno še najboljši prevod.
Moj Henri bo kar danes zaleč raziskovati to skrivnost...
 Primerna obleka je ključ do uspeha ;-) Težki, glasni, svetleči oklep bo bolje za nekaj časa postaviti v kot.

Primerna obleka je ključ do uspeha ;-) Težki, glasni, svetleči oklep bo bolje za nekaj časa postaviti v kot.

yayo je izjavil:

jaz prej naredim DLTB, se pravi še dva meseca, potem delam kovačnico in dlc, ki še pride. Upam, da bom hitro prišel nazaj v bojevanje.

Jaz sem vmes tudi igral DLTB pa ni bilo problema še vrniti v KCD 2.

Izi je izjavil:

O, super, spet nova zgodba :D
Mysteria Ecclesiae, skrivnost eklezije (grška beseda za skupščino), v tem primeru gre za cerkveno skupščino. Se pravi "Cerkvena skrivnost" bo verjetno še najboljši prevod.
Moj Henri bo kar danes zaleč raziskovati to skrivnost...

Kombinacija oklepa in monka je tisto pravo ;)

Zadnji DLC nima prav dobrih opisov na Steamu - https://store.steampowered.com/app/3368...

Igralci se pritožujejo, da si dolgo časa zaklenjen na majhni lokaciji in, da je preveč stealtha...

Predsednik11 ::

Bo treba malo počakat menda so bugi v zadnjem Dlc.

Nekaj napak je bilo v novem DLC-ju in jih je že popravil včerajšnji Hotfix 1.5.1

Igramo na čisto novi mapi Sedletz:

V mapi smo zaklenjeni do konca zgodbe, ima pa samostan naokoli toliko ozemlja da nismo prav nič utesnjeni. Je kar nekaj raziskovanja.
V samostan te sploh ne sprejmejo v oklepu. Treba se je preobleči v navadno obleko, pa še orožje ti poberejo ob prihodu. S seboj ne smeš imeti nič ukradene robe, ker te ob prihodu pregledajo in ti vse kar ni tvoje poberejo. :P
Za ta DLC oprema ni pomembna, so pa zato hudo pomembni visoki skilli. Speech in Scholarship sta tukaj super pomembna. Oba morata biti okoli 23 da ne zavoziš vsega skupaj.
Pa če te dobijo pri kriminalnih dejavnostih te vržejo iz samostana in si zavozil celoten DLC >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Končal tudi zadnji DLC Mysteria Ecclesiae z vsemi dosežki.
Po moje je ta DLC najboljši od vseh treh. Super srednjeveška kriminalka. Kot da bi padel v zgodbo "The Name of the Rose" (1986) :D

Zmajc ::

Zdaj samo še gold edition mora bit za 10-15€ na key sitinh in bomo igrali. :D

:)) kaj pa trenutno igraš?

Zmajc ::

Par kolegov nas ima family share pa se vedno najde kaj za igrat ker skoz nekdo kaj kupi, haha.

Trenutno igram Metaphor ReFantasio, ko so cene padle na dostojno raven. Iger za igrat imam več kot časa jih igrat, tako da ni problema, haha.

Faaak, Metaphor. Celo imam za PS5 nekje založenega od konca junija. Čisto pozabil. In vmes sem 130+ ur porabil za Clair Obscur, ki je sicer odlična igra ampak je meni bila bolj neka domača naloga, ker greš od fajta do fajta. Pa Death Stranding 2 sem igral, ki ni bil niti blizu, kot izkušnja, prvi igri. Bi raje Re Fantazio igral...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Izi je izjavil:

Končal tudi zadnji DLC Mysteria Ecclesiae z vsemi dosežki.
Po moje je ta DLC najboljši od vseh treh. Super srednjeveška kriminalka. Kot da bi padel v zgodbo "The Name of the Rose" (1986) :D

A je kaj akcije se pravi mečevanja ali samo stealth ?

oo7 je izjavil:

A je kaj akcije se pravi mečevanja ali samo stealth ?
Glavnina je Stealth in detektivsko delo, na koncu pa se vihtijo meči :D
««
25 / 25
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (strani: 1 2 3 485 86 87 88 )

Oddelek: Igre
4350540972 (96) oo7
»

The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

30450418 (791) oo7
»

Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 4 )

18225944 (795) Zmajc
»

Kingdom Come: Deliverance (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

825154366 (3734) oo7

5853 (698) BigWhale

Več podobnih tem