» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Kingdom Come: Deliverance 2

««
15 / 15
»
»»

Enaplusdva ::

Izi je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Kaj ste naredili s Cumani zdraven nomadskega kampa ? Pobili ali se družili z njimi ?
Načeloma jih pobijam ampak s temi smo se ga pa tako napili da sem dva dni rabil da sem prišel k sebi :D

Ja to je bil dober quest. Samo drug dan je bil problem preden je minil maček. Maček ti konkretno zbije stats.

Gregor459 ::

Imam že kar nekaj barvnih kock. Ampak igranje s barvnimi kockami mi kar ubije vzdušje, ker sem skoraj nepremagljiv.

Tista kocka obtežena na 1 je OP.

oo7 ::

Če se prav spomnim je bil v prvi igri KCD PERK explorer kjer ti je čez celotno mapo umaknil oblake ? Tukaj tega perka nisem opazil razen če sem ga kje spregledal ?

Bo treba oblake umakniti tako, da se prehodi celotno mapo.

StajercSSS ::

Si spregledal.

Perk
Voziš se v formuli, pred tabo je podmornica, za tabo pa vesoljska ladja.
Kako se rešiš iz te situacije?
Rečeš ciganu naj ustavi vrtiljak.

StajercSSS je izjavil:

Si spregledal.

Perk

Bom jutri pogledal. Hvala

Furbo ::

Meni je bilo v enki žal, da sem ga izbral, raziskovanje ni več zabavno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ja saj ga ne bi takoj uporabil. Enkrat takrat, ko bi ostalo neodkrite še recimo 10% mape posebej tam po robovih.

Razskovanje gozda je res hudo, ker je polno skrivnosti.

yayo ::

Je res lepo, ja. Edini šport, ki mi ne diši preveč, ker vzame čas je lov. Je kak strasten lovec tukaj? In je kakšna korist?

bemfa ::

Prvi resnejši bug, load time je nabilo iz par sekund na minuto. Rešil z preskokom v trosky in nazaj v kuttenberg, stane 400 groschenov, pa pazit je treba da nimaš odprtih side quests/tasks - moraš prvo vse končat preden skočiš.

sparklyslo ::

yayo je izjavil:

Je res lepo, ja. Edini šport, ki mi ne diši preveč, ker vzame čas je lov. Je kak strasten lovec tukaj? In je kakšna korist?

Če hočest hitro nabildat statse za lok (archery), je na začetku najlažje tako, da postrelaš vse kar leze po štirih nogah.

Predsednik11 ::

Še največ sem pobil volkov to je tudi glavna jed na meniju mojega psa.

Izi ::

Lok bo najhitreje na 30 če greš do lovca in tekmuješ v streljanju v tarčo. Dobiš zastonj puščice in če zmaguješ se kmalu utapljaš v denarju. Moraš pa izbrati tako težavnostno stopnjo da vedno zmagaš. Če igraš z miško je konstantno zadevanje v črno, super enostavno.
Pa izberi lok, ki strelja najhitreje. Na tekmovanju ne rabiš močan lok ampak najhitrejšega. Pri lokih so precejšnje razlike v hitrosti streljanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Pri kom je možno popraviti lok ?

Carpenter (troskowitz) ali nabaviš marskman's kit.

Marksmans kit, pa vsi drugi kiti, te stvari se vedno vzame, ko trgovec nima dovolj keša.

Jaz vedno popravim ves loot in imam krafting že na max

Izi je izjavil:

Lok bo najhitreje na 30 če greš do lovca in tekmuješ v streljanju v tarčo. Dobiš zastonj puščice in če zmaguješ se kmalu utapljaš v denarju. Moraš pa izbrati tako težavnostno stopnjo da vedno zmagaš. Če igraš z miško je konstantno zadevanje v črno, super enostavno.
Pa izberi lok, ki strelja najhitreje. Na tekmovanju ne rabiš močan lok ampak najhitrejšega. Pri lokih so precejšnje razlike v hitrosti streljanja.

Kje pa vidiš hitrost loka ?

Če narediš glavni quest poroko ali izgubiš kakšen stranski quest ?

Predsednik11 ::

Ali kdo uporablja strelno orožje ?

fiti ::

Ne izgubiš, dokler ne greš iz gradu. Te igra sam opozori v ključnem momentu. Sicer mislim, da izgubiš Queste, ki se dogajajo na gradu. Edino kar lahko preskočiš po poroki (z odgovori Von Bergowu), je dogajanje v Semine po poroki. Dobiš tudi poseben achievement, če se tako odločiš. Dobro poslušaj kaj Henry razmišlja, ko boš prišel do tja :)

dvince ::

Imam probleme s kovanjem podkve v questu "For Whom the Bell Tolls". Nikakor mi ne uspe in pol odbije zadnja ura Hansu..Kaj se to to lahko preskoči?

Ja, sploh ni nujno. Važno je samo to, da ti on da dostop do notranjosti.

fiti je izjavil:

Ne izgubiš, dokler ne greš iz gradu. Te igra sam opozori v ključnem momentu. Sicer mislim, da izgubiš Queste, ki se dogajajo na gradu. Edino kar lahko preskočiš po poroki (z odgovori Von Bergowu), je dogajanje v Semine po poroki. Dobiš tudi poseben achievement, če se tako odločiš. Dobro poslušaj kaj Henry razmišlja, ko boš prišel do tja :)

Lahko pa prej pred porko naredim vse možne stranske naloge in druge aktivnosti in grem potem na poroko ?

fiti ::

Lahko, jaz sem tako naredil. Razen Opus Magnum se potegne v čas po poroki.

dvince je izjavil:

Imam probleme s kovanjem podkve v questu "For Whom the Bell Tolls". Nikakor mi ne uspe in pol odbije zadnja ura Hansu..Kaj se to to lahko preskoči?

1. grej dokler henry ne zakleje
2. ko tolčeš po njej jo vedno premakni, nikoli ne udari 2x na isto mesto, podkve ni treba obračat

Za top quality izdelke (crafting 16 + martins secret perk) je treba bit bolj natančen:
- pri gretju je treba pravočasno vzet ven (preden henry zakleje)
- tolčt je treba po ritmu, da si henry žvižga zraven; sta dva ritma, en malo hitrejši in en malo počasnejši
- premiki morejo bit smiselni, za meče recimo 15 udarcev enakomerno po celi dolžini, potem pa obrneš
- nisem čisto ziher kako vpliva če tolčeš po hladnem orožju, običajno ga dam gret ko postane rdeče
- previdno pri ponovnem gretju zelo hitro dobi rumeno barvo in se pregreje

bemfa je izjavil:

dokler henry ne zakleje

Zakleje, resno ? :))
Pravilno je, dokler Henry ne zakolne.

Drugače pa pri kovanju ni nujno obračati. Brez obračanja kuješ hitreje in enako kvalitetno.
Segreti je treba pa čim bolj, toliko da potem sploh ni treba še enkrat greti. Preko redeče, rumene vse do bele, šele ko Henry zakolne da se železo žge, takrat umakneš. Ni škode če se malo zažge, malo prasketa ampak na koncu je vse v redu.

Vse se da skovati v enem šusu. Segreješ in tolčeš dokler ni gotovo. Če pravilno tolčeš boš končal preden se preveč shladi. Obračati ni treba.

Tolčeš čim hitreje, ampak moraš pa vsakič dvigniti macolo ravno do vrha ekrana in potem takoj udariti. Po vsakem udarcu premakneš zadevo za par centimetrov. Nikoli ne udari dvakrat na isto mesto.
Če si pravilno udaril bodo na vse strani zletele iskre, bistven pa je je zvok, ki mora čim bolj zazveneti. Če pravično tolčeš si Henry ves čas zraven požvižgava in v dobri minuti je kovanje končano.
Sledi animacija kaljenja, v tem času ti ni treba nič delati. Na koncu pa orožje še nabrusiš do 100%.

Pri men Henry ni nikoli žvižgal dlje kot par sekund. Zgleda ne kujem najbolj prav.

Izi je izjavil:

bemfa je izjavil:

dokler henry ne zakleje

Zakolje se zajca.

[8K60] Kingdom Come Deliverance 2 - RTX5090 nearly REALLIFE GRAPHICS - third Person Gaming ASMR

krefi ::

bemfa je izjavil:

Izi je izjavil:

bemfa je izjavil:

dokler henry ne zakleje

Zakolje se zajca.

zakolne je tut pri nas na dolenskem pravilno
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Se dlje časa nisem okopal in opral oblek sem dobil ikono smrdljivca haha. Skorau vsak NPC me je opozoril.

Ali psu pade morala če mu daješ hrano pod 10% užitnosti ?

Butneš eno kravo, posušiš meso in maš za pol špila mir s hrano.

Katera mapa vam je bolj všeč prva podeželjska ali druga mestna ?

Hardcore Mode

During a recent Warhorse Studios livestream, developers revealed details about the hardcore mode in Kingdom Come: Deliverance II. Players will have the option to activate up to ten negative perks, each adding new challenges to the gameplay.
Hardcore Mode Perks

Bad Luck - Lowers maximum carry weight, and whenever you bend to pick up a herb or mushroom, there's a small chance you'll strain your back, leaving you hobbling for a while.
Heavy-Footed - Shoes wear out faster, and footsteps become louder, making it harder to sneak.
Numbskull - XP gain is reduced by 20%, making progression slower.
Somnambulant - Stamina drains faster, and every time you sleep, there's a chance your sleepwalking legs will take you somewhere else.
Hangry Henry - Hunger affects charisma, persuasion, and intimidation. Food restores 20% less, and digestion speed increases by 50%.
Sweaty - The main character gets dirty faster and starts smelling sooner. The stench can be detected from twice as far, making stealth harder. Perfume has no effect--you just can't hide the smell.
Picky Eater - Food in inventory spoils 25% faster, and butchering animals yields 50% fewer resources.
Bashful - Holds back from asking NPCs for directions, can't flirt with women in bathhouses, and levels up speech skills more slowly.
Punchable Face - Higher chance of getting into fights with travelers, and tougher combat, as enemies never surrender and fight more confidently.
Menace - Criminal branding lasts permanently, and if caught committing another crime, execution is immediate. Guards punish more severely, and the consequences of crimes are harsher.

https://gamer.express/threads/kcd-ii-ha...

Henry bundesliga frizura FTW :))

Additionally, new screenshots showcase Henry's customizable hairstyles after visiting the barber. Players will be able to find barbers in both maps of the RPG.

Gregor459 je izjavil:

Katera mapa vam je bolj všeč prva podeželjska ali druga mestna ?

Nisem še tako daleč. Sem še vedno v prvi mapi katera pa je 10/10

tetriandoch ::

Tale Henry je očitno bratranec od Francka Riberyja.

Pazljivo z alkoholom!
Sem popival 3 dni, da si malo dvignem Drinking skill in sem že staknil najhujšo obliko alkoholizma, Obsession.
Obstaja kar 6 stopenj alkoholizma:
1. Saliva
2. Appetite
3. Desire
4. Demand
5. Needs
6. Obsession

Obsession je tako huda oblika, ki ti tako zbije statistike, da si praktično spet popolni začetnik v vsemu. Ni bilo druge kot da se lotim zdravljenja, ki potrebuje DOLGOTRAJNO popolno abstinenco.
Pozdraviti moraš vseh 6 stopenj, ko pozdraviš eno stopnjo, padeš na naslednjo...
Dlje kot si popival dlje traja zdravljenje. Nisem pričakoval da bo trajalo tako dolgo.
Za 3 dni popivanja sem se moral zdraviti dober mesec dni ;((
Več kot 30 dni sem preživel v Taverni, čakal, spal in jedel. Ne moreš samo čakati, je treba jesti in spati da ne umreš. Več kot eno celo uro v realnem času.
Po vseh teh mukah sem prilezel do Pivca 24. stopnje :D

Skratka: Levelanje Drinking skilla se ne splača.
««
15 / 15
»
»»