» »

Kingdom Come: Deliverance 2

Gregor459 ::

Furbo je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Katera opcija je to ?

Bolj kot klikaš, bolj udriha. Ni važno kdaj. :D

Pri Bernardu to ni delovalo. Pri drugih je se ne spomnim ?

Izi ::

Gregor459 je izjavil:

Furbo je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Katera opcija je to ?

Na jemlji ga resno, verjetno je bil sarkazem. Brezglavo mahanje je v tej igri najslabše kar lahko narediš.
Vse je v timingu in še smer udarca je tukaj super pomembna. Pa seveda tvoj skill level brez katerega v tej igri ne deluje nič.

V 2. delu bodo samo malenkost poenostavili smeri udarca. Namesto 5 smeri bodo samo še 4. Obe nogi bodo združili v samo en spodnji udarec. Na boj z miško to praktično ne vpliva bo pa verjetno precej lažje na kontrolerjih, ki imajo samo gor, dol, levo in desno.
Še vedno bo najpomembnejši timing. Po vsakem udarcu imaš samo nekaj desetink časa da ponovno udariš in Kombo se nadaljuje. Pa še vsakič moraš spremeniti smer drugače te nasprotnik takoj blokira če poskušaš večkrat udariti iz iste smeri. Čim klikneš desetinko prezgodaj ali prepozno si v riti.

Izi je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Furbo je izjavil:

Gregor459 je izjavil:

Katera opcija je to ?

Na jemlji ga resno, verjetno je bil sarkazem. Brezglavo mahanje je v tej igri najslabše kar lahko narediš.
Vse je v timingu in še smer udarca je tukaj super pomembna. Pa seveda tvoj skill level brez katerega v tej igri ne deluje nič.

V 2. delu bodo samo malenkost poenostavili smeri udarca. Namesto 5 smeri bodo samo še 4. Obe nogi bodo združili v samo en spodnji udarec. Na boj z miško to praktično ne vpliva bo pa verjetno precej lažje na kontrolerjih, ki imajo samo gor, dol, levo in desno.
Še vedno bo najpomembnejši timing. Po vsakem udarcu imaš samo nekaj desetink časa da ponovno udariš in Kombo se nadaljuje. Pa še vsakič moraš spremeniti smer drugače te nasprotnik takoj blokira če poskušaš večkrat udariti iz iste smeri. Čim klikneš desetinko prezgodaj ali prepozno si v riti.

Ja saj mi je bilo čudno sploh pa pri tej igri, da bi kar nekaj na silo udarjal po nasprotniku.

Furbo ::

Ja saj pravim, naj pustijo obstoječ sistem iz enke in dajo možnost bolj simpl klikanja za tiste, ki se nam ne da ubadati s tem.

Jaz sem vse pospravil z lokom ali backstabal.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

oo7 ::

Pa se splača ubadati s tem, ker ko enkrat obvladaš je res zanimiv in dober boj.

Polda ::

Furbo je izjavil:

Ja saj pravim, naj pustijo obstoječ sistem iz enke in dajo možnost bolj simpl klikanja za tiste, ki se nam ne da ubadati s tem.

Jaz sem vse pospravil z lokom ali backstabal.

Kampe v gozdovih si vse z lokom ? Kaj si streljal s konja in zbežal,ko so se ti preveč približali in se vrnil spet ?

Ustreliš enega in se umakneš, ko se razočarano vračajo v kamp pa lahko backstabaš enega za drugim

Lahko bi imeli še kakšne lovske pasti za bandite v gozdu. Preden bi šel v napad bi jih postavil okoli kampa.

Medvedje pasti ja.

Ja kaj takega bi bilo super, jaz bom prvih 100 ur igranja zagotovo ignoriral zgodbo in se samostojno zabaval po svoje, nabildal Henrija in kolovratil po celem svetu, če bo le igra to dopuščala.

Zmajc ::

Boj v enki je sicer realističen and all a kdo se bo spuščal da ga masterira, če so lažji načini kako končat igro. Osebno sem vse razen sekvenc v zgodbi, kjer si primoran sodelovati v večjih bitkah ubil z tiholazenjem ali shield + stab attacki.

Komboji so tako slabo narejeni da jih je praktično nemogoče narediti, tudi če se trudiš.

Je lažje pri bandit kampih poživgat da pridejo potem pa jih samo enega za drugim z sneak attcki insta pobiješ.

Furbo je izjavil:

Ja kaj takega bi bilo super, jaz bom prvih 100 ur igranja zagotovo ignoriral zgodbo in se samostojno zabaval po svoje, nabildal Henrija in kolovratil po celem svetu, če bo le igra to dopuščala.

Seveda se bo dalo.
Sicer bodo dve mapi ampak obe s odprtim svetom.
Je pa vprašanje kako dolg bo začetek igre preden prideš v odprti svet. V enki je bilo kar dolg prologue.

Malo zgodovine na današnji dan

Zmajc je izjavil:

Boj v enki je sicer realističen and all a kdo se bo spuščal da ga masterira, če so lažji načini kako končat igro. Osebno sem vse razen sekvenc v zgodbi, kjer si primoran sodelovati v večjih bitkah ubil z tiholazenjem ali shield + stab attacki.

Komboji so tako slabo narejeni da jih je praktično nemogoče narediti, tudi če se trudiš.

Je lažje pri bandit kampih poživgat da pridejo potem pa jih samo enega za drugim z sneak attcki insta pobiješ.

Komboji ? Misliš velike bitke ?

Ne combo napadi kjer moraš v hitrem zaporedju izvesti specifične udarce z raličnih strani.

Z miško ni težko slediti temu zaporedju. Na začetku ja ampak kakšno uro treninga pri Bernardu pa je boj zelo zabaven.

Zmajc je izjavil:

Ne combo napadi kjer moraš v hitrem zaporedju izvesti specifične udarce z raličnih strani.

Kako pa bi imel kot večina iger ena tipka za block ?

Lahko spet pričakujemo kakšen nov trailer ali novico o igri KCD II.

Februar 2025 je nabit s velikimi igrami.

Kingdom Come: Deliverance 2 -- February 11
Civilization 7 -- February 11
Assassin's Creed Shadows -- February 14
Avowed -- February 18
Monster Hunter Wilds -- February 27
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii -- February 27

Edina kater me zanima je KCD 2

Če koga zaniima služba pri Warhorse studios :P

https://warhorsestudios.breezy.hr/p/764...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Išcejo novega operatorja za novo igro ? Za drugo igro so morali že ves motion capture posneti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gregor459 ()

Gregor459 je izjavil:

Išcejo novega operatorja za novo igro ? Za drugo igro so morali že ves motion capture posneti.

Lahko, da iščejo za novo ali pa potrebujejo še za KCD II kaj dodatnega posneti.
Sem pa enkrat nekje zasledil, da naj bi se Henrijeva zgodba v KCD II zaključila seveda to pa ne pomeni, da ne more biti KCD III igre seveda z novim protogonistom.

Kaj bi raje videli tretjo igro ali, da naredijo nov ip ?

Še ena podeželjska slika :)

Warhorse končno prejel nagrado.

It arrived!

Drugo leto pa še nagrada goty.

Pa bo turizem. Kutná Hora prepares for influx of tourists ahead of Kingdom Come: Deliverance II

https://english.radio.cz/kutna-hora-pre...

Če bi bilo bližje bi šel obiskati.

The game is set in 1403, and the Hussite Wars began in 1410. Therefore, there are many hints in the game that the Hussite War is about to begin, and the tension before the war is also expressed. We may see civil wars and religious conflicts. This work also features characters involved in the Hussite War.

Če kdo ni igral prve igre in čaka na drugo ali pa bi si rad obnovil znanje je tukaj 5 urni film ;)

Super zadeva za pogledat.

Kot kaže bo igra Kingdom Come Deliverance II uporabljala Denuvo zato je nekaj časa ne bo na GOGu.

Upajmo, da ne bo preveč vplivo na performance igre.

Kurzweil ::

Ne razumem, zakaj bi kdo hotel pogledat zgodbo brez gameplaya... verjetno neka neučakanost? Tole pa se mi res zdi neumno.

Sicer pa celoten zamljevid Kutne Hore oz. Kuttenburga

KDC 2 je direktno nadaljevanje prvega dela. Če nekdo že dolgo ni igral ali nima časa preigrat enko ma pač možnost da si pogleda zgodbo. Zakaj pa ne.

Kurzweil ::

Zmajc je izjavil:

KDC 2 je direktno nadaljevanje prvega dela. Če nekdo že dolgo ni igral ali nima časa preigrat enko ma pač možnost da si pogleda zgodbo. Zakaj pa ne.

Damn, tu se moram pa posipat... sem mislil, da je full story od 2. dela. V strahu, da ne bi kasiral kakšen spoiler, niti nisem pretirano gledal, klikal, bral... my bad!

Composl of game music Jan Valta: The player is the main dramaturge of the entire soundtrack

https://operaplus.cz/skladatel-herni-hu...

Kurzweil je izjavil:

Ne razumem, zakaj bi kdo hotel pogledat zgodbo brez gameplaya... verjetno neka neučakanost? Tole pa se mi res zdi neumno.

Sicer pa celoten zamljevid Kutne Hore oz. Kuttenburga

Tole se bo zanimivo sprehajati tako kot v pevem delu po Rattayu :)

Henry na naslovnici PC gamerja.

New Kingdom Come Deliverance 2 Details Revealed

Gold Edition

3x expansion nice :D

KCD2 will be at Paris Games Week from October 23rd to 27th in Hall 1 - don't keep us waiting.

Bo sigurno kakšen nov gameplay ali novica :)

Dolga bo za čakat do Februarja.

Polda je izjavil:

Dolga bo za čakat do Februarja.

Če ne bo spet kakšen delay.

Ena nova slika

Patience is key in the hunt. Steady now...

Kot kaže tudi tokrat ne bo merka za strelna orožja.

Če bo samostrel imel muho potem bo šlo.

Kingdom Come 2: Behind the Scenes with Sir Tobi | Exclusive Interview

Gamers Now Canceling Kingdom Come: Deliverance 2 Pre-orders Due To Denuvo

https://tech4gamers.com/kingdom-come-de...

In fact, they are canceling their pre-orders and are claiming to wait until the technology is removed.

Denuvo je proti piratska zaščita katera naj bi vplivala na zmogljivost igre.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (strani: 1 2 3 449 50 51 52 )

Oddelek: Igre
2572329862 (11) oo7
»

Kingdom Come: Deliverance (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

821133158 (3688) oo7

5348 (193) BigWhale
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

746130828 (14906) oo7
»

Kam izginjajo, oz. so izginili določeni žanri?

212981 (1982) Berserker

Več podobnih tem