» »

Kingdom Come: Deliverance 2

««
21 / 22
»»

Izi ::

Kar posebej izstopa pri tem slamniku ni teža ampak Conspicuousness, ki doseže neverjetnih 950.
Conspicuousness ima sicer maksimum 100, kar pomeni da hudo izstopaš iz možice in te vsi opazijo že na daleč. S tem slamnikom si torej tako opazen da si viden že z Lune :D

Gre pa za "velikonočno jajce" iz neke Japonske Mange z naslovom "One Piece" za katero jaz nisem še nikoli slišal. Menda je ta slamnik glavni simbol in prepoznavni znak te serije.
Link: https://onepiece.fandom.com/wiki/Straw_...

Enaplusdva ::

Duel s Jan of Lesztin je nemogoč.
On v full armorju jaz na pol nag. Jaz mu dam vsaj 5 master strikov njemu se ne pozna nič, on se mene dotakne samo enkrat in konec duela. SRANJE od questa.

yayo ::

@Izi Predlani si imel tudi planetarno uspešno tv ekranizacijo. se vidi, da si cepljen proti otaku kulturi. :P
Sem pred par dnevi pomislil kako bi se ti verjetno navdušil nad FF7 Remake in Rebirth, če bi dal šanso igri.

Enaplusdva je izjavil:

On v full armorju jaz na pol nag. Jaz mu dam vsaj 5 master strikov njemu se ne pozna nič, on se mene dotakne samo enkrat in konec duela. SRANJE od questa.

Mogoče imaš kakšen bug. Ta boj je namreč en lažjih.
Čeprav je oblečen v polno viteško opravo je zelo slab borec, in ne rabiš ga ubiti, paziš da te ne zadane, ko ga parkrat udariš se hitro preda in si zmagal.
Jaz sem uporabil macolo, blokada in nato udarec direkt po betici in se je predal. Simple. Vsega je bilo konec v nekaj sekundah.

val46 ::

Pa v končni fazi ni to quest, katerega MORAŠ končati za nadaljevanje zgodbe. Tudi če izgubiš, nisi nič na slabšem. Pač, tista ženička je malo jezna nate in žalostna, pridobiš ali izgubiš pa ne kaj dosti. Sam sem ga sicer opravil v drugo, ampak tudi ko sem ga, ni bilo nobene razlike napram prej, ko ga nisem. Vsaj kolikor me spomin ne vara, ker je od tega že kakih 20, 30h igranja. Kar sem se najbolj zapomnil od tega questa je blo to, da sem moral 2x v Kutenberg k trgovcu z orožjem, ker nisem imel tapravega orožja za ta duel.

oo7 ::

Izi je izjavil:

Enaplusdva je izjavil:

Mogoče imaš kakšen bug. Ta boj je namreč en lažjih.
Čeprav je oblečen v polno viteško opravo je zelo slab borec, in ne rabiš ga ubiti, paziš da te ne zadane, ko ga parkrat udariš se hitro preda in si zmagal.
Jaz sem uporabil macolo, blokada in nato udarec direkt po betici in se je predal. Simple. Vsega je bilo konec v nekaj sekundah.

Jaz sem imel tudi kar nekaj dela z njim.
Ker pa ni hotel enakovrednega dvoboja oba brez oklepov sem zastrupil svoj meč :)
Po koncu dvoboda ga je bolel želodec. Pač sem v tistem trenutku imel samo weak strup pri sebi.

Predsednik11 ::

Izi je izjavil:

yayo je izjavil:

Oblekel sem tatinsko uniformo, spil en nighthawk in brez problemov prišel do cilja. Na Redditu pa jih veliko trdi, da so "rage quittali", da je bilo skoraj nemogoče in, da gre za daleč najslabšo sceno v celi igri. Je ta del bil nazadnje patchan, da bi bil lažji ali gre samo za pomanjkanje kančka subtilnosti pri nekaterih igralcih? Ne najdem nič o kakih popravkih.

Nič niso spreminjali. Že od začetka gre za čisto lahkoten večerni sprehod skozi gozd s katerim pa imajo nekateri iz neznanega razloga neznanske težave.
Jaz sem probal celo dvakrat. Enkrat sem pobil vse kar sem videl, brez najmanjšega problema, vsi so slabo opremljeni in neizkušeni kmetički, ki jih pobiješ z dvema udarcema. Ampak ta pot prinese hudo nepriljubljenost našega Henrija po celi deželi zato ni pametna izbira :P
V drugo sem šel pa Stealth in to v glasni obleki sem poskakoval in tekal naokoli in me ni nihče nikjer opazil. Bi moral priti praktično do vojaka in ga pocukati za rokav da bi me opazil. Skratka, lahkoten sprehod skozi gozd.
Edina možnost da imaš tukaj težave je da nisi prav nič treniral stealth in bojevanje, kar pa je težko verjetno saj je to že blizu polovice igre.

Danes štartam novo igranje. Še enkrat od začetka. Hardcore Henry + 10 negativnih Perkov. Pa da vidim če bo tokrat vsaj malo izziva.

Henry je pripravljen za Hardcore preizkušnjo ;-)

Henry je pripravljen za Hardcore preizkušnjo ;-)

Audentes fortuna iuvat !

Kako gre hardcore način ?
Res ni nobenih smeri puščic pri bojevanju ?
Mogoče začnem tudi jaz danes hardcore način.

Predsednik11 je izjavil:

Gre, ampak zaenkrat sem šele v trening fazi. Nabiranje rožic, alkimija, kovanje in tekmovanje z lokom.

Vmesnika na ekranu praktično ni. Ni kompasa, ni zdravja in ni stamine. vedno moraš klikniti I, da sploh vidiš kaj se dogaja z zdravjem lakoto in zaspanostjo.
Se pa ob krizah na spodnjem delu ekrana še vedno pojavijo vsi tisti krogci za buffe kot so, krvavenje, lakota, zaspanost, poškodbe, pijanost, ...

Glavni in najbolj težavni razliki sta 2 in sicer:
1. Med bojevanjem na sredini ekrana ni ničesar. Ne vidiš kdaj blokirati in ne vidiš nobenih smeri udarcev. Se pravi, prej si med bojem ves čas opazoval tisto pomoč na sredini ekrana, sedaj moraš pa ves čas skrbno opazovati sovražnika, kaj počne, kdaj začne udarec v katero smer drži orožje, ...
2. Na zemljevidu ne vidiš svoje lokacije. Zemljevidi ti nič kaj dosti ne pomaga če ne veš kje si. Zato je nujno poznati vse kraje in vasi v igri vsaj toliko, da lahko ugotoviš v katerem kraju se sploh nahajaš. Šele potem ima smisel pogledati na zemljevid.
Ravno zato so posebej za Hardcore dodali posebne nove pogovore, da lahko ljudi naokoli vedno vprašaš kje za vraga se sploh nahajaš. Ampak če izbereš vse negativne Buffe, potem je tudi spraševanje za smer onemogočeno, za povrh pa hodiš med spanjem in se ponavadi vsak dan zbudiš nekje na neznanem kraju Bogu za hrbtom in potem rabiš kar nekaj časa da sploh odkriješ kje se nahajaš.
Vredno je vedeti, da v tej igri Sonce in zvezde dejansko delujejo tako kot v realnosti in se nahajajo tam kot je treba. Pritisneš T, da vidiš koliko je ura, to še vedno deluje, potem pa pogledaš kje je sonce in lahko ugotoviš smeri neba, tudi po zvezdah se da menda ravnati ampak je seveda treba poznati ozvezdja drugače ni nobene koristi. Za povrh je precej časa oblačno in deževno in takrat si pa brez vseh pomagal.

Zaenkrat mi gre, nisem se še izgubil. In tudi če popolnoma zatavaš moraš vedeti da ko prideš na rob zemljevida Henry pove da ne more iti naprej in takrat veš da se moraš obrniti. Te pa taka napaka tukaj lahko stane tudi pol ure časa, ker ni hitrega potovanja.

Nekaj nasvetov Hardcore Henrije:

1. Štartaj z Alkimijo.
Izdeluje Marigold Concoction (2 Marigold, 1 Nettle), ki je v tej igri glavni napitek za zdravljenje našega Henrija.
Izdeluj napitke toliko časa da prideš do Alkimije 16 in aktiviraš "Secret of Secrets", ki ti omogoči izdelovanje napitkov Henrijeve kvalitete.
Začni izdelovati "Henry's Fox", to je najboljši napitek v celi igri.
Henry's Fox:
- Poviša Speech za 7 (v tej igri te to naredi skoraj za supermana)
- poveča hitrost branja, da ne izgubiš cele dneve ob prebiranju knjig za učenje (branje učenih knjig je ena glavnih stvari v igri)
- poveča nabiranje izkušenj XP za neverjetnih 50% in to za cela 2 dni skupaj (brez tega v Hardcore ne prideš nikamor)

2. Čim prej se nauči uporabljati lok. To bo v Hardcore glavno orožje.

Vsekakor lažje če si že enkrat preigral vsaj malo poznaš mapo če nisi preveč uporabljal fast travel .

V hardcore tudi questi niso označeni ?

Enaplusdva je izjavil:

V hardcore tudi questi niso označeni ?

Questi so označeni na zemljevidu, je pa še vedno problem ker ti nisi označen in je precej iskanja. Na kompasu pa se questi pojavijo šele ko prideš čisto blizu.

Gregor459 ::

Izi je izjavil:

Nekaj nasvetov Hardcore Henrije:

1. Štartaj z Alkimijo.
Izdeluje Marigold Concoction (2 Marigold, 1 Nettle), ki je v tej igri glavni napitek za zdravljenje našega Henrija.
Izdeluj napitke toliko časa da prideš do Alkimije 16 in aktiviraš "Secret of Secrets", ki ti omogoči izdelovanje napitkov Henrijeve kvalitete.
Začni izdelovati "Henry's Fox", to je najboljši napitek v celi igri.
Henry's Fox:
- Poviša Speech za 7 (v tej igri te to naredi skoraj za supermana)
- poveča hitrost branja, da ne izgubiš cele dneve ob prebiranju knjig za učenje (branje učenih knjig je ena glavnih stvari v igri)
- poveča nabiranje izkušenj XP za neverjetnih 50% in to za cela 2 dni skupaj (brez tega v Hardcore ne prideš nikamor)

2. Čim prej se nauči uporabljati lok. To bo v Hardcore glavno orožje.

Lok + strup = 1 strel in je konec.
Poročaj če bo v hardcore tudi delovalo z enim strelom.

Kingdom Come: Deliverance 2 players find out how cruel Henry's adventure can be when you start the game with all 10 negative perks

https://www.gamepressure.com/newsroom/k...

Izi je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Gre, ampak zaenkrat sem šele v trening fazi. Nabiranje rožic, alkimija, kovanje in tekmovanje z lokom.

Vmesnika na ekranu praktično ni. Ni kompasa, ni zdravja in ni stamine. vedno moraš klikniti I, da sploh vidiš kaj se dogaja z zdravjem lakoto in zaspanostjo.
Se pa ob krizah na spodnjem delu ekrana še vedno pojavijo vsi tisti krogci za buffe kot so, krvavenje, lakota, zaspanost, poškodbe, pijanost, ...

Glavni in najbolj težavni razliki sta 2 in sicer:
1. Med bojevanjem na sredini ekrana ni ničesar. Ne vidiš kdaj blokirati in ne vidiš nobenih smeri udarcev. Se pravi, prej si med bojem ves čas opazoval tisto pomoč na sredini ekrana, sedaj moraš pa ves čas skrbno opazovati sovražnika, kaj počne, kdaj začne udarec v katero smer drži orožje, ...
2. Na zemljevidu ne vidiš svoje lokacije. Zemljevidi ti nič kaj dosti ne pomaga če ne veš kje si. Zato je nujno poznati vse kraje in vasi v igri vsaj toliko, da lahko ugotoviš v katerem kraju se sploh nahajaš. Šele potem ima smisel pogledati na zemljevid.
Ravno zato so posebej za Hardcore dodali posebne nove pogovore, da lahko ljudi naokoli vedno vprašaš kje za vraga se sploh nahajaš. Ampak če izbereš vse negativne Buffe, potem je tudi spraševanje za smer onemogočeno, za povrh pa hodiš med spanjem in se ponavadi vsak dan zbudiš nekje na neznanem kraju Bogu za hrbtom in potem rabiš kar nekaj časa da sploh odkriješ kje se nahajaš.
Vredno je vedeti, da v tej igri Sonce in zvezde dejansko delujejo tako kot v realnosti in se nahajajo tam kot je treba. Pritisneš T, da vidiš koliko je ura, to še vedno deluje, potem pa pogledaš kje je sonce in lahko ugotoviš smeri neba, tudi po zvezdah se da menda ravnati ampak je seveda treba poznati ozvezdja drugače ni nobene koristi. Za povrh je precej časa oblačno in deževno in takrat si pa brez vseh pomagal.

Zaenkrat mi gre, nisem se še izgubil. In tudi če popolnoma zatavaš moraš vedeti da ko prideš na rob zemljevida Henry pove da ne more iti naprej in takrat veš da se moraš obrniti. Te pa taka napaka tukaj lahko stane tudi pol ure časa, ker ni hitrega potovanja.

To pa je jeba ja, če ne vidiš zelenwga ščita kdaj blokirati.

Ne vidiš svoje lokacije ampak , ko pritisneš mapo verjetno v centru mape je tvoja lokacija ?

Si si vsaj naložil mod za unlimited save ali se boš zajebaval s šnopcom ?

Predsednik11 je izjavil:

Ne vidiš svoje lokacije ampak, ko pritisneš mapo verjetno v centru mape je tvoja lokacija ?
Ne. Mapa se odpre na tistem mestu kjer si jo zaprl in vedno je do konca približana.

Predsednik11 je izjavil:

Ne. Nobenih modov ne uporabljam. Snemalni šnopčki se mi zdijo v redu pogruntavščina. Pripomorejo k boljšemu filingu, ko ne shranjuješ na vsakih par minut. Pa vedno jih imam več kot dovolj in še pivski skill lepo počasi dviguješ brez da bi postal neozdravljivi alkoholik :P

Izi je izjavil:

Predsednik11 je izjavil:

Ne vidiš svoje lokacije ampak, ko pritisneš mapo verjetno v centru mape je tvoja lokacija ?
Ne. Mapa se odpre na tistem mestu kjer si jo zaprl in vedno je do konca približana.

Predsednik11 je izjavil:

Ne. Nobenih modov ne uporabljam. Snemalni šnopčki se mi zdijo v redu pogruntavščina. Pripomorejo k boljšemu filingu, ko ne shranjuješ na vsakih par minut. Pa vedno jih imam več kot dovolj in še pivski skill lepo počasi dviguješ brez da bi postal neozdravljivi alkoholik :P

Potem so pa to z mapo res zelo zakomplicirali :)

No jst mogoče začnem danes ampak bom uporabil save mod.
Itak pa si ti Izi nekaj časa nazaj pisal če se prav spomnim, da ni ravno koristi od tega, da si pijanc.

Predsednik11 je izjavil:

Itak pa si ti Izi nekaj časa nazaj pisal če se prav spomnim, da ni ravno koristi od tega, da si pijanc.

Pisal sem o tem kako super težko in dolgotrajno se je pozdraviti če postaneš hud alkoholik. So pa vsekakor koristi če imaš visok pivski level.

Ali je v drugi mapi kje možno kupiti strup ?
V prvi mapi se je vse dalo dobiti pri ciganki.

Ej, ne bi vedel, ker tega zares nism nikoli in nikjer uporabljal. Sam kaj se sekiraš? Če rabiš in veš da lahko dobiš tam, greš pač nazaj v prvo mapo, nabaviš na zalogo in se vrneš nazaj v drugo mapo.

Enaplusdva je izjavil:

Ali je v drugi mapi kje možno kupiti strup ?
V prvi mapi se je vse dalo dobiti pri ciganki.

ravno igram in lekarnar v Devil's Den ima Strong Bane in Weak Dollmaker strupa.

Zakaj so vsi okostnjaki ? To lahko zbereš pri hardcore ?

I tried Kingdom Come: Deliverance II's INSANE new 'Hardcore Mode'...

Mod ?

Meni na Hardcore kar gre, sem že level 18 in hitro napredujem.
Igra vključno z bojevanjem je še vedno čisto lahka.
Ena sama stvar močno izstopa po težavnosti in sicer da manjka prikaz naše pozicije ne zemljevidu. To pa tako ekstremno zakomplicira igranje da ne moreš dojeti dokler ne probaš. Povsem se spremeni način igranja. Ves čas moraš opazovati okolico in si sproti zapomniti vse orientacijske znale, mejnike in razpoznavne znake v okolici, drugače se zelo hitro popolnoma izgubiš.

Mogoče si bo današnja mularija sedaj končno lahko predstavljala kako je bilo včasih ko še nismo imeli satelitske navigacije :P Kljub temu da si imel s seboj zemljevid na papirju si se mimogrede izgubil, še posebej v gozdu.

Izi je izjavil:

Meni na Hardcore kar gre, sem že level 18 in hitro napredujem.
Igra vključno z bojevanjem je še vedno čisto lahka.
Ena sama stvar močno izstopa po težavnosti in sicer da manjka prikaz naše pozicije ne zemljevidu. To pa tako ekstremno zakomplicira igranje da ne moreš dojeti dokler ne probaš. Povsem se spremeni način igranja. Ves čas moraš opazovati okolico in si sproti zapomniti vse orientacijske znale, mejnike in razpoznavne znake v okolici, drugače se zelo hitro popolnoma izgubiš.

Mogoče si bo današnja mularija sedaj končno lahko predstavljala kako je bilo včasih ko še nismo imeli satelitske navigacije :P Kljub temu da si imel s seboj zemljevid na papirju si se mimogrede izgubil, še posebej v gozdu.

Ti gre pa res zelo hitro če si že lvl 18.
Ali od tistih 10 perkov kateri vpliva direktno na combat ?
Res je kar si napisal o satelitski navigaciji.

Jst sem zdaj pri zadnjem point of no return pri main questu. Stranske mislim, da sem naredil vse.

Predvidevam, da je v drugi mapi ista fora kot v prvi pri milerju kjer se tepeš s tremi in se questi kar nadaljujejo v nedogled ?

Točno tako. Narediš enkrat, tolk da narediš kljukico na quest in pozabiš. Razen če hočeš/misliš na tak način bildat Henrija, sam po moje ni nobene potrebe po tem. Da boš zaradi teh pretepov kaj bogatejši, pa tudi ni za pričakovat.

val46 je izjavil:

Točno tako. Narediš enkrat, tolk da narediš kljukico na quest in pozabiš. Razen če hočeš/misliš na tak način bildat Henrija, sam po moje ni nobene potrebe po tem. Da boš zaradi teh pretepov kaj bogatejši, pa tudi ni za pričakovat.

Tiste ikone na mapi za nov quest so malo moteče pri tistih pretepih saj ni drugega.

Misliš ikone s črkami, kot A,B,C in tako dalje? Tisto izgine, ko enkrat narediš vse tri pretepe, pol se ti pa samo tisti "sonček" za nov quest spet pojavi. Tistega potem pač ignoriraš.

val46 je izjavil:

Misliš ikone s črkami, kot A,B,C in tako dalje? Tisto izgine, ko enkrat narediš vse tri pretepe, pol se ti pa samo tisti "sonček" za nov quest spet pojavi. Tistega potem pač ignoriraš.

Mislil sem na tiste ikone s sončki. Tiste A B C lahko itak izklopiš.
Je bil pa pretep s gravedigerjem kar težak.

Hans je pa bolj malo v igri kolikor so ga reklamirali v trailerjih.

Zdaj sem se spomnil. Tisti židje, ki kampirajo ob romskem taboru v prvi mapi niso na noben quest vezani? Mi je malce čudno, da so tam, imajo osebna imena pa ni mogoče začeti z njimi nobenega pogovora, vsaj kolikor jaz vem.

A niso tisto Cumani kateri kampirajo ob romskem taboru ?

Ja, Cumani so...če to mislis yayo. In enega od njih potem lahko srečaš in vržeš z njim debato v kampu od Sigusmunda. S tistim, kateremu si poskušal dobiti tisto cigančico za ženo.

Židov ni na prvi mapi. So samo v Kuttenbergu, kjer imajo svojo četrt.

val46 je izjavil:

Ja, Cumani so...če to mislis yayo. In enega od njih potem lahko srečaš in vržeš z njim debato v kampu od Sigusmunda. S tistim, kateremu si poskušal dobiti tisto cigančico za ženo.

Je to bilo že nekaj časa nazaj in mogoče se motim ampak mislim, da ne. Ko imaš romski tabor za hrbtom in gre steza k kumanom desno navzdol greš ti naravnost naprej in malo v klanec. Na desni strani imaš ognjišče s tremi tipi, ki se nekaj pogovarjajo in, če se prav spomnim imajo židovska imena. Tudi v tisti nalogi, ko se napiješ kot prasica s kumani te njihov šef pošlje skupaj s tistim zaljubljenim v ciganko po steklenico dobrega židovskega žganja, ki je skrito pod skalami. Morda sem vse skupaj sanjal. :)) Zdaj sem v drugi mapi in še nisem našel nikogar, ki bi me lahko odpeljal nazaj v prvo, da pokontroliram.
EDIT
Sem pogledal YT. Niso židje ampak drvarji - woodcutters. Verjetno me je zmešalo to, ker je trgovec v romskem taboru žid, Mordechai Haim mu je ime.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Gregor459 je izjavil:

Hans je pa bolj malo v igri kolikor so ga reklamirali v trailerjih.

Jaz ga nisem videl že celo večnost.

val46 je izjavil:

Tam se ga tudi na polno napiješ.

Sem naredil quest za Manharta. Zdaj mi ponuja znanje v mečevanju ampak jaz imam tam že level 30. Se mi sploh še splača s tem ukvarjati ?
Kombotov pa itak ne uporabljam.

Dragon's Lair quest mi je bil zanimiv.
Tisti kateri še niste preigrali tega questa vam svetujem, da ko enkrat govorite z Abbotom, da se držite tega questa, do konca, ker če boste vmes delali kaj drugega vas bodo drugi prehiteli več pa ne bom napisal :)

Včeraj sem berače v Kuttembergu nahranil s pokvarjenimi Sigismundovimi klobasami. Ne opažam, da bi imeli kake težave s prebavo. Podobno tudi, ko psa hraniš s popolnoma okvarjeno slanino. Nič ne kaže, da bi mu smrdela. Očitno imajo nekateri v igri jeklene želodce.

Lahko, da se pozna pri Mutt obedience če ga hraniš s pokvarjenim mesom.

DLC Brushes With Death je bil napovedan za poletje ampak kot kaže bo zunaj že enkrat meseca maja. Prav tako update 1.3 kateri bo igri dodal mini igre kot so horse archery in horse racing .

V DLC Brushes Witch Death bomo spoznali slikarja mojstra po imenu Voyta kateremu bomo pomagali ustvariti inspiracijo za sliko katera bo mojstrovina.

Poleg novih questov katere bomo dobili od Voyte pa bo Henry lahko poslikal tudi del svoje opreme predvsem ščit...

Cool, da se bo igralo DLC s Henrijem.

Meni je sedaj malce žal, da sem izbral Explorer perk, ker ni več šarma raziskovanja in to uniči dober del vzdušja v igri. Z druge strani pa imam že kakih 150 ur v igri in sem na polovici pa bi rad malce hitreje končal. Ne zato, ker bi mi bilo dolgčas ampak, ker bi rad preigral še kako igro iz svoje kartonske škatle polne nepreigranih PS4 in PS5 naslovov preden izide Death Stranding 2. Pa spet ne bo nič. :))

Do death Stranding 2 imaš še 2 meseca časa.

Kar je zame malo časa. :))

Ja, kmalu bo 3 mesece od začetka. Če si šele na polovici boš moral kar pohiteti da boš zaključil v dveh mesecih.
Nič več raziskovanja. Explorer perk je torej dobra izbira :P

Jaz sem tudi bolj počasen. Trenutno sem pri 185 urah pa nisem še obiskal dveh vasi niti Sigumondovega kampa v drugi mapi. Opravil sem dva glavna questa.

Pa ima kakšne posledice če opravljaš queste za Sigismund's Camp ? Oni so naši sovražniki ?
««
21 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
25837317 (1615) oo7
»

Prvi geforci serije RTX 50 prispejo še ta mesec (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
596648 (3459) bm1973
»

Kingdom Come: Deliverance (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

821140812 (11342) oo7

5645 (490) BigWhale
»

Kam izginjajo, oz. so izginili določeni žanri?

213288 (2289) Berserker

Več podobnih tem