Forum » Pomoč in nasveti » Povezava hdtv računalnik in snemanje prikazane vsebine
Povezava hdtv računalnik in snemanje prikazane vsebine
alese ::
Uspelo mi je povezati to dvoje, matral sem se, sploh ne vem kak je ratal, pa resolucije so zafrkavale, potem sem naredil nek deljen zaslon pa dela, ampak ko imam sedaj ta hdmi kabel povezan s tv pa grafično mi na računalniku na zvočnikih ne dela zvok.najbrž spet kje kake nastavitve, nekaj sem se že matral, na tv pa je zvok.ampak bolj me sedaj zanima. prikazana vsebina va hdtv, recimo video iz neta, tisto kar s etrenutno kaže na hdtv, kako sedaj to posnamem.moram imeti najbrž cd player s snemalnikom ali blu ray player s snemalnikom,kak to povežem. Ali je celo to možno dati na usb ključek ,ker tv ima usb izhod.Nvodila, če kdo zna.lp
- spremenil: alese ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje ambientnih zvokov v HQOddelek: Zvok in slika | 802 (692) | Superboyy |
» | Svoja glasba na avtoradiju na kaseto, kako?Oddelek: Zvok in slika | 4046 (3575) | Hayabusa |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63434 (15924) | Buffy |
» | Kje dobiti kabelOddelek: Pomoč in nasveti | 1124 (909) | ST-777 |
» | DVB-T mpeg/4 snemalnikOddelek: Zvok in slika | 8210 (5035) | stefp |