Forum » Mobilne tehnologije » YouTube app se enabla samodejno
YouTube app se enabla samodejno
CyberPunk ::
V čem je fora, da se app, ki sem ga disablal (ker se ga ne da odinstalirati) - konkretno YouTube - pojavi nazaj? Je kakšen haklc, da se tole počisti (razen roota)? Verzija Androida je 8.0.
Po mojih dosedanjih izkušnjah je bilo tako, da se je dalo appe disablati ali pa ne. Če si jih disablal, je tako tudi ostalo.
Po mojih dosedanjih izkušnjah je bilo tako, da se je dalo appe disablati ali pa ne. Če si jih disablal, je tako tudi ostalo.
janezvalva ::
če obiščeš kakšno spletno stran, na kater je embeded youtube posnetek, se youtube app avtomatsko aktivira, tudi če ne klikneš na video.
rešitev:
disable youtube
nehaj uporabljati android napravo za brskanje po spletnih straneh z youtube vsebino
problem solved
rešitev:
disable youtube
nehaj uporabljati android napravo za brskanje po spletnih straneh z youtube vsebino
problem solved
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | letgo vs bolha oglasniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 37535 (17114) | shadeX |
» | Android TVOddelek: Zvok in slika | 5668 (4850) | XS!D3 |
» | Microsoft naredil svojo lastno YouTube aplikacijo za WP, pa brez oglasov in z downloaOddelek: Novice / Windows Mobile | 16157 (12211) | w00tnes |
» | Apple umika YouTube app iz iOS-aOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11435 (9334) | 22gapi22 |
» | Microsoft vlaga pritožbo zoper Google pri Evropski komisiji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22344 (20880) | dela |