Forum » Strojna oprema » Napajlnih z avtomatskim urejanjem vrtljajev
Napajlnih z avtomatskim urejanjem vrtljajev
urosh ::
Ima keri napajalnik to že v sebi? Saj se razumem, ne bolj toplo => hitreje (glasneje) dela, bolj hladno => pošasneje (tišje) dela.
Naj pa bi imel preko 400w. Sem sicer videl ene, ki imajo ročno nastavljanje, samo to ni to, kar bi jaz želel. Če ima kateri, kateri je to, kje se ga dobi, pa tako dalje... Aja, pa naj ima izhod za monitor (ker je gor pumpa za vodno )
lp
Naj pa bi imel preko 400w. Sem sicer videl ene, ki imajo ročno nastavljanje, samo to ni to, kar bi jaz želel. Če ima kateri, kateri je to, kje se ga dobi, pa tako dalje... Aja, pa naj ima izhod za monitor (ker je gor pumpa za vodno )
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Študentsko delo vs. avtorska pogodba vs. s.p.Oddelek: Loža | 6726 (6091) | Jerry000 |
» | Kako (občasno) dati delo brezposelnim? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 17147 (15256) | opeter |
» | V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 27832 (24930) | Limit-sky |
» | Deficitarni poklici, ki so iskani, a ljudje ne dobijo službeOddelek: Loža | 8660 (7007) | M-XXXX |