Forum » Loža » Ljubljana finest burgers
Ljubljana finest burgers
ice queen ::
Meni je bil dober burger v D'burger in sicer njihov D'Šef, z coleslaw zeljem in slanino (ki je bila dejansko hrustljava). Največje razočaranje pa v Asu, dobila sem namreč skoraj čisto mrzel burger in krompirček. Tudi okus zelo povprečen. Cena pa mislim da 14 eur Razočaral me je tudi klasik od 7Burger, sicer sem ga res jedla na Pivo&Burger fest, dopuščam možnost slabše kvalitete glede na dane pogoje.
Cruz ::
mesa praktično ne čutiš,Ko sem jaz šel prvič na "boljši" hamburger, se je čutilo samo meso. Polno mesa, malo omake in čisto malo zelenjave. Ja, težki gurmani. Mi je bilo kar težko dati 7 €. Nobene okusne zelenjave, začimb, omaka je bila average. In sem ugotovil, da je pri veliko "gurmanskih" burgerjih tako. Od takrat dalje več ne pričakujem polnega okusa.
Je pa res, da moji kolegi spet zaradi mesa opevajo burgerje.
Killermode ::
mesa praktično ne čutiš,Ko sem jaz šel prvič na "boljši" hamburger, se je čutilo samo meso. Polno mesa, malo omake in čisto malo zelenjave. Ja, težki gurmani. Mi je bilo kar težko dati 7 €. Nobene okusne zelenjave, začimb, omaka je bila average. In sem ugotovil, da je pri veliko "gurmanskih" burgerjih tako. Od takrat dalje več ne pričakujem polnega okusa.
Je pa res, da moji kolegi spet zaradi mesa opevajo burgerje.
Burger je dejansko meso, vse ostalo so samo dodatki. Ti potem hočeš sendvič
Burgerji, ki so po svoji definiciji le pleskavica med prerezano bombetko"
DrDre95 ::
Po teh beznicah itak jejo samo ljudje ki se še niso odcepili od mamice, ki je trenutno nedostopna in imajo na voljo samo špagete s kečapom ali pa to prešano, mleto svinjarijo.
Ne vem zakaj se tako bojite ponve in kuhalnice?
Ne vem zakaj se tako bojite ponve in kuhalnice?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: VelkBla ()
c3p0 ::
Ne znajo, zatajila je že prejšnja generacija. Po IT firmah vidim, da si mlajši vsak dan naročajo malico, starejši pa si večinoma nosijo od doma. In tako jedo 3x na teden dunajca, ker jim je to pač dobro. Ali pizzo. Ko le pride Lars na obisk v bližino, je praznik meseca.
Preprosto ne znajo kuhat, ali "nimajo časa". So se kvazi osamosvojili, cote nosijo domov prat, po kosilo pa se jim ne da hodit, mamica vsekakor bi kuhala. FB, igre ipd. le vzame vsaj 8h/dan.
Preprosto ne znajo kuhat, ali "nimajo časa". So se kvazi osamosvojili, cote nosijo domov prat, po kosilo pa se jim ne da hodit, mamica vsekakor bi kuhala. FB, igre ipd. le vzame vsaj 8h/dan.
-S\/\/- ::
T-h-o-r ::
Burgerji za 8 € in več.
Degenerirano.
Degenerirano.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
DrDre95 ::
ali "nimajo časa"
Da nimajo časa popolnoma drži.
Survey: The Average Person Will Watch More Than 78,000 Hours Of TV
V bistvu tisti brez TVja in Facebuka diskriminiramo, ker mamo v dnevu kakšnih 4-5 ur več časa. Skrajni čas da vlada predpiše da je kaznjivo če vsaj 2 uri na dan ne gledaš tvja in 1 uro facebooka, potem bomo pa videli kdo ma čas kuhat.
Trocki ::
Vazelin ::
Burgerji za 8 EUR in več.
Degenerirano.
Seveda je pretirano. Ampak kje pa sploh dobiš tak burger s krompirčkom pod 8EUR?
V hoodu je pod 8eur classic 4.9 krompircek 2.5 al kolko
Se pa raznim pop placeom izogibam ker tisto je absurdno da rabiš za burger krompircek in pivo 15eur
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
sirotka ::
Meni je daleč najboljši d'burger do jaja in v celju novozelandec (nekaj tazga je ime), zdaj nažalost fasal celiakijo, tko da jem sam še v L&S, tiso malo čudo za 10€, nimam kaj jokat glede okusa :D
Invictus ::
Hamburgerji so idealen produkt za prodajo odpadnega mesa.
Ko je 1x zmleto, ne veš več kaj ješ .
Ko je 1x zmleto, ne veš več kaj ješ .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Trocki ::
Burgerji za 8 EUR in več.
Degenerirano.
Seveda je pretirano. Ampak kje pa sploh dobiš tak burger s krompirčkom pod 8EUR?
V hoodu je pod 8eur classic 4.9 krompircek 2.5 al kolko
Se pa raznim pop placeom izogibam ker tisto je absurdno da rabiš za burger krompircek in pivo 15eur
Po tistem burgerju v hoodu sem jaz še lačen :)
V omenjeni restavraciji je za cca 30% večji oz težji, ter meni osebno tudi boljši. Samo povem... ;)
Vazelin ::
Ja v hoodu nujno rabiš kronpirček zraven pa še je na meji. Velikost burgerjev je res bolj za 50kilogramske ženske
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Mercier ::
Jaz nisem ravno anemičen, pa mi je taman s solato ali krompirjem. Če zalijem še s pivom, je že za kupčka podret. Škoda, da je solata tako mastna, ker je drugače OK. Lahko bi pustili, da bi pri prelivu bil sam svoj chef.
Matejjjjj ::
sous vide stane 100€ anova, z njo ni možno narediti napake pri pečenju. surovine niso drage za tako majhno količino hrane kot je par burgerjev. meso izberes sam. higiena teh kontejnerjev je absurd.. vsi prešvicani, kosmate roke, čiščenje tal, brisanje površin, brisanje potu, prejemanje denarja, izdaja hrane, vse z isto roko... kaj počno z drobtinami na tleh? bljak..
rabelj5 ::
Jaz nisem ravno anemičen, pa mi je taman s solato ali krompirjem. Če zalijem še s pivom, je že za kupčka podret. Škoda, da je solata tako mastna, ker je drugače OK. Lahko bi pustili, da bi pri prelivu bil sam svoj chef.
solato je škoda vzet, raje tiste kose piščanca, en burger in krompirček
pivo vzameš v bližnjem merkatorju, kjer ni eno ~4 eur
harvey ::
sous vide stane 100€ anova, z njo ni možno narediti napake pri pečenju. surovine niso drage za tako majhno količino hrane kot je par burgerjev. meso izberes sam. higiena teh kontejnerjev je absurd.. vsi prešvicani, kosmate roke, čiščenje tal, brisanje površin, brisanje potu, prejemanje denarja, izdaja hrane, vse z isto roko... kaj počno z drobtinami na tleh? bljak..
Jap, tudi inšpektorat je to izpostavil pri nekaterih nadzorih takih objektov - ni ločenega dela, križanje poti čisto-nečisto, osebje brez garderob, problematično umivanje,..sicer pa je zelo poveden jutranji pogled na te kioske, recimo v BTC, pred odprtjem, ko so bolj na stežaj odprti, ko polnijo robo, že vizualno deluje vse skupaj precej zanemarjeno, sploh zadnji del, se splača sprehoditi tudi okoli in ne samo naročati...
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
reeves ::
sous vide stane 100€ anova, z njo ni možno narediti napake pri pečenju. surovine niso drage za tako majhno količino hrane kot je par burgerjev. meso izberes sam. higiena teh kontejnerjev je absurd.. vsi prešvicani, kosmate roke, čiščenje tal, brisanje površin, brisanje potu, prejemanje denarja, izdaja hrane, vse z isto roko... kaj počno z drobtinami na tleh? bljak..
Kaj hudiča pa ima sous vide veze z burgerji??? Prosim, ne mi rečt, da ti najprej 2 uri pajsaš burger v sous vidu in nato popečeš.
Sous vide je kuhanje in ne pečenje.
Ni primerno za mleto meso.
Mercier ::
Iz ekonomskih in načelnih razlogov naročim socialistično pivo. Načelo: če ne bomo u kafani rekli: Laško/Union, prosim, bo počasi izginilo. In kar se mene, seljaka, tiče, je čisto OK po okusu, učinku, formatu in ceni.Jaz nisem ravno anemičen, pa mi je taman s solato ali krompirjem. Če zalijem še s pivom, je že za kupčka podret. Škoda, da je solata tako mastna, ker je drugače OK. Lahko bi pustili, da bi pri prelivu bil sam svoj chef.
solato je škoda vzet, raje tiste kose piščanca, en burger in krompirček
pivo vzameš v bližnjem merkatorju, kjer ni eno ~4 eur
Solata mi je pa prav dobra, le da se utaplja v prelivu, mi ni OK.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
genesiss ::
Jaz jem burger 1x na 2 meseca. Hood classic medium + čebulca + jalapenos.
Top burger, uravnotežen, ravno prav velik, okusen. Ostali "gurmet" burgerji so slabi približki.
Top burger, uravnotežen, ravno prav velik, okusen. Ostali "gurmet" burgerji so slabi približki.
St235 ::
sous vide stane 100EUR anova, z njo ni možno narediti napake pri pečenju. surovine niso drage za tako majhno količino hrane kot je par burgerjev. meso izberes sam. higiena teh kontejnerjev je absurd.. vsi prešvicani, kosmate roke, čiščenje tal, brisanje površin, brisanje potu, prejemanje denarja, izdaja hrane, vse z isto roko... kaj počno z drobtinami na tleh? bljak..
Kaj hudiča pa ima sous vide veze z burgerji??? Prosim, ne mi rečt, da ti najprej 2 uri pajsaš burger v sous vidu in nato popečeš.
Sous vide je kuhanje in ne pečenje.
Ni primerno za mleto meso.
Če si hotel povedat da nimaš pojma kaj je sous vide potem ti je to odlično uspelo.
Osebno sicer ne vidim potrebe po sous vide pri burgerjih. Če ravno ne delaš 5 cm debelih se da povsem lepo zapeč skorjo in pustit sredino kakršno želiš brez sous vide. Ni pa nič narobe, če se poslužiš te metode, sploh če jih moraš na hitro večjo količino na kakem žuru. Dodatno je tudi pasterizacija mesa tako bolj učinkovita, kar je že prav prišlo pri recimo nosečnicah, ki bi vseeno jedle bolj rdeče meso.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
-S\/\/- ::
Jaz uporabljam sous vide pri burgerjih na piknikih, kjer imam veliko število ljudi in je potrebno hitro sprocesirati več burgerjev. Daljši čas kuhanja tukaj ni potreben, saj mesa za hamburgerje načeloma ni potrebno "mehčati" - zadošča že vse od 45 minut dalje. Je pa priročno, da imam zraven žara veliko posodo z vodo na 53,5 stopinjah, notri pa vrečke s po 5 pleskavicami (toliko mi jih gre na žar). Enostavno odprem že pripravljene pleskavice in jih vržem na hitro na rešetko, da se zapečejo ter vmes ko meso počiva izven žara popečem še kruhke. Drugače pa imam sous vide za bolj trde (a ravno tako okusne) dele krave.
issak ::
Ne znajo, zatajila je že prejšnja generacija. Po IT firmah vidim, da si mlajši vsak dan naročajo malico, starejši pa si večinoma nosijo od doma. In tako jedo 3x na teden dunajca, ker jim je to pač dobro. Ali pizzo. Ko le pride Lars na obisk v bližino, je praznik meseca.
Preprosto ne znajo kuhat, ali "nimajo časa". So se kvazi osamosvojili, cote nosijo domov prat, po kosilo pa se jim ne da hodit, mamica vsekakor bi kuhala. FB, igre ipd. le vzame vsaj 8h/dan.
Jaz si že od prve službe dalje pri 21ih nosim s sabo malico večino časa. Ajde grem sem in tja na malico ven ampak to je res izjemoma. Me prav čudi da si je izmed 150 ljudi (v prejšnji firmi) s sabo malico prineslo mogoče 10-15 ljudi. Plače spet niso bile tako dobre da bi šel lahko vsak dan na malico za 5-8€, pa so hodili in jamrali ko se je podražalo in jamrali zadnji teden pred plačo da morajo na malico na mastercard. Pa jamrali da je vroče poleti, pa mrzlo pozimi. Jaz pa s svojo malico za 1eur na porcijo :) Pa itak sem se naveličal okusa okoliških gostiln po dveh obiskih. Da bi še plačeval za to mi pa res ni.
Zdaj nas je manj, kakšnih 10 v pisarni, pa si poleg mene še en prinese s sabo, ostali hodijo ven. In to ja, mlajši ljudje, vsi okoli 30, v prvih dveh firmah še mlajši.
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
reeves ::
Če si hotel povedat da nimaš pojma kaj je sous vide potem ti je to odlično uspelo.
Ja, sem opazil velik porast kvazi kuharjev, ki so na Masterchefu prvič slišali za sous vide in sedaj mislite, da ste skoraj kot Ramsay. V resnici pa kuhinje še videli niste od znotraj.
Nekateri smo pa dejansko v tem poslu.
Tako se zmeniva, ti komentiraj svoj posel, jaz bom pa svojega. Pa kakšen priročnik o bontonu malo preštudiraj
::
Če si hotel povedat da nimaš pojma kaj je sous vide potem ti je to odlično uspelo.
Ja, sem opazil velik porast kvazi kuharjev, ki so na Masterchefu prvič slišali za sous vide in sedaj mislite, da ste skoraj kot Ramsay. V resnici pa kuhinje še videli niste od znotraj.
Nekateri smo pa dejansko v tem poslu.
Tako se zmeniva, ti komentiraj svoj posel, jaz bom pa svojega. Pa kakšen priročnik o bontonu malo preštudiraj
par postov nazaj ti je nekdo razložil čisto legitimno rabo souz vida za hamburgerje. Enako mi je pripovedoval tudi chef ene znanejših ljubljanskih restavracij.
Matejjjjj ::
Točno tako. Parametriziraš pripravo hrane. Tako vsaj ne zgrešim. Na koncu na hitro popečem. Zaradi segretega mesa je skorjica takoj narejena. Nimam pač na voljo vedno enakega mesa (domače meso), idealnega ognja ipd. Za razliko od larsa, kjer so vsi enako obdelani ne glede na naročilo so doma s pomočjo souse vide vedno medium rare. Enkrat samkrat sem tako obdelal hamburger iz hoferja, mešanica z angusom od celjskih mesnin. In glej, sredica ni bila rožnata ampak siva... Kako?? Zakaj? Potem pa sem ugotovil, da je pakirano meso zaradi atmosfere v pakungi na zunaj rdeče, znotraj pa že sivo... Hoferjeve mesnine so vse na ta način pakirane in zato le navidezno sveže... Od takrat se mesa v diskontih na daleč ogibam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matejjjjj ()
St235 ::
Če si hotel povedat da nimaš pojma kaj je sous vide potem ti je to odlično uspelo.
Ja, sem opazil velik porast kvazi kuharjev, ki so na Masterchefu prvič slišali za sous vide in sedaj mislite, da ste skoraj kot Ramsay. V resnici pa kuhinje še videli niste od znotraj.
Nekateri smo pa dejansko v tem poslu.
Tako se zmeniva, ti komentiraj svoj posel, jaz bom pa svojega. Pa kakšen priročnik o bontonu malo preštudiraj
V katerem poslu? Govorjenju neumnosti?
Je pa zanimvo da v masterchefu se nikjer nisem zasledil, da bi uporabljali sous vide. Je pa res da ga bolj malo gledam. Tako da za podrocje reality tv si ocitno res v poslu in ti bo treba verjet na besedo.
Medtem pa bomo amaterji ki nismo v poslu se naprej uporbljali sous vide ko bo treba spec hamburgerje za 50+ ljudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
#000000 ::
Kje pa izvajaš sous vide za 50+ folka ? V banji polni vroče vode ? čist me zanima praktično kako to izvedeš ?
Matejjjjj ::
Če si hotel povedat da nimaš pojma kaj je sous vide potem ti je to odlično uspelo.
Ja, sem opazil velik porast kvazi kuharjev, ki so na Masterchefu prvič slišali za sous vide in sedaj mislite, da ste skoraj kot Ramsay. V resnici pa kuhinje še videli niste od znotraj.
Nekateri smo pa dejansko v tem poslu.
Tako se zmeniva, ti komentiraj svoj posel, jaz bom pa svojega. Pa kakšen priročnik o bontonu malo preštudiraj
V katerem poslu? Govorjenju neumnosti?
Je pa zanimvo da v masterchefu se nikjer nisem zasledil, da bi uporabljali sous vide. Je pa res da ga bolj malo gledam. Tako da za podrocje reality tv si ocitno res v poslu in ti bo treba verjet na besedo.
Medtem pa bomo amaterji ki nismo v poslu se naprej uporbljali sous vide ko bo treba spec hamburgerje za 50+ ljudi.
Drži, v mastercfu nimajo tega. zato, da se tresejo ob rezanju zrezkov ker ne vedo ali so notri rdeči ali sivi,.. ko bi vsaj kdo od ponudnikov na trgu uporabljal to tehniko. bi jim vsaj zaupal, da je meso po pričakovanjih in varno. tako pa je večina prepečenega. sem bil v larsu v kopru. neužitno. zgubane, elastične bombetke.... biti v poslu kuharije v Sloveniji se ni ravno za hvalit..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matejjjjj ()
reeves ::
je izjavil:
par postov nazaj ti je nekdo razložil čisto legitimno rabo souz vida za hamburgerje. Enako mi je pripovedoval tudi chef ene znanejših ljubljanskih restavracij.
Legitimno? Tudi, če burger kuhaš v mleku je legitimno.
A nam zaupaš ime restavracije, kjer burgerje delajo s sous vide? Ker chefi, ki jih jaz poznam bi ti dali eno okrog kepe, če bi mu kvalitetno meso s katerim moraš delati nežno (niso to pleskavice) potem tlačil v vakumirko stiskat.
V katerem poslu? Govorjenju neumnosti?
Ker spremljam tvoje poste že dolga leta, se ne želim spuščati na tvoj nivo.
Je pa zanimvo da v masterchefu se nikjer nisem zasledil, da bi uporabljali sous vide. Je pa res da ga bolj malo gledam. Tako da za podrocje reality tv si ocitno res v poslu in ti bo treba verjet na besedo.
Hja, če ne spremljaš kuharskih oddaj in v kuhinjo še stopil nisi, ne vem zakaj sploh komentiraš.
Medtem pa bomo amaterji ki nismo v poslu se naprej uporbljali sous vide ko bo treba spec hamburgerje za 50+ ljudi.
Izvolite. Saj nisem trdil, da je to greh. Pravim samo, da to ni optimalen način priprave.
Profesionalci bomo pa raje uporabili večji žar
Drži, v mastercfu nimajo tega. zato, da se tresejo ob rezanju zrezkov ker ne vedo ali so notri rdeči ali sivi,..
Narobe. V Masterchefu imajo to. Ampak ne za burgerje seveda.
biti v poslu kuharije v Sloveniji se ni ravno za hvalit..
Ana Roš, Andrej Kuhar in še kar nekaj mojstrov se ne bi strinjali s tabo.
Pa trenutno Slovenijo ocenjuje Michelin. Marca 2020 bodo objavili rezultate. Tako, da tudi za njih smo zanimivi.
Matejjjjj ::
je izjavil:
par postov nazaj ti je nekdo razložil čisto legitimno rabo souz vida za hamburgerje. Enako mi je pripovedoval tudi chef ene znanejših ljubljanskih restavracij.
Legitimno? Tudi, če burger kuhaš v mleku je legitimno.
A nam zaupaš ime restavracije, kjer burgerje delajo s sous vide? Ker chefi, ki jih jaz poznam bi ti dali eno okrog kepe, če bi mu kvalitetno meso s katerim moraš delati nežno (niso to pleskavice) potem tlačil v vakumirko stiskat.
V katerem poslu? Govorjenju neumnosti?
Ker spremljam tvoje poste že dolga leta, se ne želim spuščati na tvoj nivo.
Je pa zanimvo da v masterchefu se nikjer nisem zasledil, da bi uporabljali sous vide. Je pa res da ga bolj malo gledam. Tako da za podrocje reality tv si ocitno res v poslu in ti bo treba verjet na besedo.
Hja, če ne spremljaš kuharskih oddaj in v kuhinjo še stopil nisi, ne vem zakaj sploh komentiraš.
Medtem pa bomo amaterji ki nismo v poslu se naprej uporbljali sous vide ko bo treba spec hamburgerje za 50+ ljudi.
Izvolite. Saj nisem trdil, da je to greh. Pravim samo, da to ni optimalen način priprave.
Profesionalci bomo pa raje uporabili večji žar
Drži, v mastercfu nimajo tega. zato, da se tresejo ob rezanju zrezkov ker ne vedo ali so notri rdeči ali sivi,..
Narobe. V Masterchefu imajo to. Ampak ne za burgerje seveda.
biti v poslu kuharije v Sloveniji se ni ravno za hvalit..
Ana Roš, Andrej Kuhar in še kar nekaj mojstrov se ne bi strinjali s tabo.
Pa trenutno Slovenijo ocenjuje Michelin. Marca 2020 bodo objavili rezultate. Tako, da tudi za njih smo zanimivi.
Ah dajte no.. samooskrba s hrano na mizernih nekaj 10%, vi pa govorite o kvaliteti. Uvoz iz vseh vetrov.. To je sramota, kar se dogaja pri nas. Mene bolj zanima kvaliteta hrane v menzah, pri ljudeh doma kot pa nekaj restavracij. Ker slednje niso merilo. Michelinove zvezdice ne vplivajo na raven prehranjevanja celotne družbe. Dokler povprečni slovenski ponudnik hrane okus popravlja z ogromno količino soli nismo naredili nič. Burger pa je po defaultu za zdravje rizičen in definitivno ne bi smel predstavljati pomembnega dela prehrane.
nekikr ::
Rizičen? Goveji zrezek, kos kruha in zelenjava je ok, če pa to zložiš eno na drugo je pa strup?
Vazelin ::
Pa trenutno Slovenijo ocenjuje Michelin. Marca 2020 bodo objavili rezultate. Tako, da tudi za njih smo zanimivi.
Seveda smo zanimivi. Ker smo plačali. Za njih je zanimiv vsak, ki plača da pridejo in ocenijo
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
reeves ::
Ah dajte no.. samooskrba s hrano na mizernih nekaj 10%, vi pa govorite o kvaliteti. Uvoz iz vseh vetrov.. To je sramota, kar se dogaja pri nas. Mene bolj zanima kvaliteta hrane v menzah, pri ljudeh doma kot pa nekaj restavracij. Ker slednje niso merilo. Michelinove zvezdice ne vplivajo na raven prehranjevanja celotne družbe. Dokler povprečni slovenski ponudnik hrane okus popravlja z ogromno količino soli nismo naredili nič. Burger pa je po defaultu za zdravje rizičen in definitivno ne bi smel predstavljati pomembnega dela prehrane.
Se strinjam z napisanim, razen, da je burger po defaultu rizičen.
Ampak kuhanje doma ne spada pod "posel kuharije", ki si ga prej omenjal.
Seveda smo zanimivi. Ker smo plačali. Za njih je zanimiv vsak, ki plača da pridejo in ocenijo
Koliko smo plačali? Lahko kakšen vir?
Pa Michelin, vsaj kolikor jaz vem, ni ravno na prodaj. Če je kuharija na prenizkem nivoju, jih pač ne bo. Če bi enostavno plačal in bi prišli, bi bili tukaj že vsaj pred 10 leti.
nekikr ::
Državo bo sodelovanje z Michelinom v prihodnjih dveh letih stalo po 425.000 evrov na leto.
Da dobiš zvezdico moraš biti dober, da pridejo in začnejo gledati, pa niti ne, samo plačati moraš ;)
Da dobiš zvezdico moraš biti dober, da pridejo in začnejo gledati, pa niti ne, samo plačati moraš ;)
Vazelin ::
Upam da gre ocenjevalec do Olimpije burek na enga mastnega pizzaburek
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
BuDi79 ::
Upam da gre ocenjevalec do Olimpije burek na enga mastnega pizzaburek
Mojster Meng je postal prvi ulični prodajalec hrane, ki je dobil michelinovo zvezdico - za pečenega piščanca z rižem in rezanci.
https://www.nespreglej.com/?ind=1&id=282
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()
-S\/\/- ::
Pa Michelin, vsaj kolikor jaz vem, ni ravno na prodaj. Če je kuharija na prenizkem nivoju, jih pač ne bo. Če bi enostavno plačal in bi prišli, bi bili tukaj že vsaj pred 10 leti.
Knjige izdaja po državah oz. regijah. Za področja, kjer ni tako velikega zanimanja, in prodajo premalo vodnikov, se jim ocenjevanje ne izplača. Razen če sredstva primakne kdo drug. Zdi se mi, da je Avstrija izstopila iz Michelinovega vodnika.
reeves ::
Državo bo sodelovanje z Michelinom v prihodnjih dveh letih stalo po 425.000 evrov na leto.
Da dobiš zvezdico moraš biti dober, da pridejo in začnejo gledati, pa niti ne, samo plačati moraš ;)
Kar veliko, ampak naj bi bilo povrnjeno. In ne, če kuharija ni na nivoju jih ne bo.. A misliš, da se do sedaj niso trudili dobiti zvezdice? Ne more kar neka restavracija poklicati in plačati, da jo ocenijo. Zadeva poteka na državnem nivoju. Se pravi, ko oni menijo, da smo dovolj dobri bodo prišli in to nas bo seveda nekaj stalo. Michelin ni nekaj kamor lahko pride vsak, ki plača.
je izjavil:
Od takega profija bi pričakovali, da bo s tem seznanjen.
Zakaj?
Jaz posvečam največ pozornosti temu kar delam. In jaz ne bom nikoli niti blizu kakšnega Michelina (nisem chef, da ne bo pomote), zato nimam razloga, da bi se kaj pretirano ukvarjal z njim. Poznam pa chefe, ki pa imajo razloge in zato tudi kaj izvem.
mancini ::
Glede na to da si v kuhariji bi pa lahko vedel kaj je Michelin in kako delujejo.
https://www.rtvslo.si/tureavanture/kuli...
Tukaj lahko vidiš, kako se jih da kupiti, da dajo uličnim štantom zvezdice
https://www.rtvslo.si/tureavanture/kuli...
Tukaj lahko vidiš, kako se jih da kupiti, da dajo uličnim štantom zvezdice
Vazelin ::
Lars sven v citypark obratuje.
Bolj bedno ne bi mogli nardit ko se vidi vse ko greš mimo do garaž in folk sedi ob steni
Bolj bedno ne bi mogli nardit ko se vidi vse ko greš mimo do garaž in folk sedi ob steni
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Burger king v btc (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Loža | 199866 (1522) | 2dark |
» | Dober hamburger v centru Ljubljane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32913 (1637) | tikitoki |
» | Bombica za hamburgerOddelek: Loža | 9735 (7976) | ;-) |
» | PapinoOddelek: Loža | 5017 (3710) | [D]emon |