Forum » Pomoč in nasveti » ISDN ruter povezava
ISDN ruter povezava
Blisk ::
Zanima me, če kdo ve kaj je lahka narobe?
Namreč priključil sem ISDN ruter in zadeva lepo laufa, se poveže na net, prav tako ko neham surfat ruter prekine povezavo, ampak problem nastane, ker linija katero je prej ruter zasedal je ne sprosti, tudi ko staknem kabel s katerim je povezan ruter in ISDN se linija ne sprosti, se ne da telefonirat.
Uporabljam pa tuki samo 1 kanal, se pravi 64k.
Zadeva je tok problematična, da moram potem ISDN staknit iz napajanja, da se potem ta linija sprosti.
Ampak, ko pa uporabljam samo ISDN modem, pa ta deluje vredu.
Kaj bi tuki lahko bilo narobe, mogoče kaka inicializacija ruterja, ali kaj??
Ma kdo kake izkušnje s tem?
Namreč priključil sem ISDN ruter in zadeva lepo laufa, se poveže na net, prav tako ko neham surfat ruter prekine povezavo, ampak problem nastane, ker linija katero je prej ruter zasedal je ne sprosti, tudi ko staknem kabel s katerim je povezan ruter in ISDN se linija ne sprosti, se ne da telefonirat.
Uporabljam pa tuki samo 1 kanal, se pravi 64k.
Zadeva je tok problematična, da moram potem ISDN staknit iz napajanja, da se potem ta linija sprosti.
Ampak, ko pa uporabljam samo ISDN modem, pa ta deluje vredu.
Kaj bi tuki lahko bilo narobe, mogoče kaka inicializacija ruterja, ali kaj??
Ma kdo kake izkušnje s tem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojček - SIOLOddelek: Omrežja in internet | 6540 (4535) | Wofk |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44202 (19742) | imallears |
» | ADSL- RouterOddelek: Omrežja in internet | 1185 (1067) | OldSkul |
» | Je taka mreža možna?Oddelek: Omrežja in internet | 1583 (1337) | Hair |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1596 (1390) | Zm3-D3n |