» »

Prijava v windows 10

Prijava v windows 10

miko22 ::

Mogoče kdo ve(sem guglal pa nič pametnega našel) ali se lahko vpišem v pc na katerem je windows 10 z pomočjo windows authenticator z telefonom?
Namreč v službi se moram večkrat povezat na moj pc(oddaljeno) z različnih računalnikov, pa se bojim da bo na katerem kaki keyloger.
Se mi zdi čudno včasih, v logih pa najdem neuporabne podatke o prijavah.
App deluje ko se povežeš v spletno stran, nikjer pa ne morem nastaviti prijave v windows na isti način, samo s pomočjo blootooth kar pa v mojem primeru ni uporabno.
Kak predlog?

ranko123 ::

lol, ne exposat rdp porta na public web, ker bos definitivno pohekan

ce mas moznost si doma postavi vpn z 2fa avtentikacijo in se tako povezuj na win pc

Malo sem raziskoval.
Tole ni slaba zadeva

bascesti ::

Članek iz Techgara vas bo vodil, da aktivirate in uporabite ta novi algoritem Windows 10.
Najprej morate povezati telefon z računalnikom z operacijskim sistemom Windows 10 prek povezave Bluetooth. Napravo Bluetooth povežete tako, da odprete aplikacijo Nastavitve. Pomaknite se do skupine nastavitev Naprave in dodajte napravo iz kartice Bluetooth in drugih naprav.
Nato morate omogočiti dinamično zaklepanje. Odprite aplikacijo Nastavitve in se pomaknite na možnost Nastavitve računa. V levem stolpcu izberite Možnosti prijave. Med običajnimi možnostmi za prijavo gesla, gesla in gesla za slike se pomaknite do možnosti Dynamic Lock.
Tukaj omogočite možnost Dovoli Windows, da zazna, kdaj ste odsotni, in samodejno zaklene napravo.
Ko vklopite dinamično zaklepanje v sistemu Windows 10, samodejno prepozna, katera od naprav, priključenih na računalnik, je telefon. Zato naprave ni treba ročno identificirati. Ko računalnik in telefon pustite na sebi, bo sistem Windows 10 po 30 sekundah samodejno zaklenil napravo. V času pisanja tega članka, pisatelj ni videl nobene možnosti, da bi omogočil zaklepanje računalnika takoj, ko uporabnik zapusti računalnik.
Trenutno je veliko podobnih aplikacij za Windows in MacOS. Delujejo preko Bluetootha in telefona uporabnika. Ko uporabnik zapusti računalnik, se naprava samodejno zaklene. Ko se uporabnik vrne, se bo računalnik samodejno odklenil.
Dinamična ključavnica Windows 10 je združljiva z večino pametnih telefonov in ni potrebna uporaba mobilnega telefona Windows.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

Samo če se povezuješ oddaljeno ti varnostna povezava z Bluetooth v oviro kot pomoč.
Čudi me da MS ni naredil preko svoje dvostopenjske avtentikacije prijave.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4139 140 141 142 )

Oddelek: Operacijski sistemi
70841479419 (26702) Jarno
»

Windows 10 Mobile (strani: 1 2 3 483 84 85 86 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
4272663141 (254626) karafeka
»

Windows 10 Creators Update je že tu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7435714 (32180) MaCoFaCo
»

Izteka se rok za brezplačno nadgradnjo na Windows 10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9518957 (14942) mtosev
»

Tipkovnica s sonarjem

Oddelek: Novice / Modifikacije
144423 (3672) SodVina

Več podobnih tem