Forum » Pomoč in nasveti » Utripajoč black screen po posodobitvah grafičnih gonilnikov
Utripajoč black screen po posodobitvah grafičnih gonilnikov
aleksander85 ::
Pozdrav
prosil bi za pomoč
Inštaliral Battlefield V in igra je zahtevala posodobitev grafičnih gonilnikov kar sem tudi storil.Sedaj pa se dogaja,da ekran na vsake toliko za sekundo vrže black screen.
-posodobil sem na geforce game ready driver 430.86
KAko rešit ta problem z občasnim utripanjem?
hvala
prosil bi za pomoč
Inštaliral Battlefield V in igra je zahtevala posodobitev grafičnih gonilnikov kar sem tudi storil.Sedaj pa se dogaja,da ekran na vsake toliko za sekundo vrže black screen.
-posodobil sem na geforce game ready driver 430.86
KAko rešit ta problem z občasnim utripanjem?
hvala
bluefish ::
Jah, za začetek preveri, če je to res posledica novega driverja. Torej odstrani in namesti prejšnjo verzijo. Če utripanja ni več, počakaj na naslednjo verzijo.
Očitno pa nisi edini: https://www.google.com/search?client=fi...
Očitno pa nisi edini: https://www.google.com/search?client=fi...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
hvala za odgovor..
zanimivo pri vsem je ,da je utripanje vedno bolj poredko.Bom videl kako bo naprej drugače bom dal nazaj stare driverje.
zanimivo pri vsem je ,da je utripanje vedno bolj poredko.Bom videl kako bo naprej drugače bom dal nazaj stare driverje.
največkrat mi je utripnilo v youtubu..na namizju mogoče 2x,
v battlefieldu v mi ni nikoli.
v battlefieldu v mi ni nikoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera vgradna svetila v armirano betonski strop?Oddelek: Loža | 4354 (3851) | gumby |
» | Utripanje zaslona na Nokia Lumia 830 je normalna stvar (očitno)Oddelek: Mobilne tehnologije | 836 (643) | MatH |
» | osveževanje slike 100hzOddelek: Zvok in slika | 3846 (2159) | ABX |
» | Linux dobil podporo za CrossFire in OverDrive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8403 (5860) | BigWhale |
» | mišak typhoon (kje kupiti najceneje)Oddelek: Kaj kupiti | 1509 (1367) | zvitorepec |