» »

mišak typhoon (kje kupiti najceneje)

mišak typhoon (kje kupiti najceneje)

perci ::

Ok, vem da je o tej miši odprtih že kar nekaj tem in ne bi rad smetil, ampak na podlagi debat, ki so tekle tu, sem se odločil zadevo nabavit, sedaj me pa zanima samo tole:

Kje jo nabavit najceneje?

Nekdo je rekel, da jo imajo v leclercu za 8k, pa me zanima, če je to res oz. če jo še imajo po tej ceni.
Al jo bom moral it v Mlacom za 10k kupit?

viper ::

lahk ti dam mejl od frenda, ki jo prodaja. prakticno nerabljeno, ker pac mu je problem za baterije, ker masina laufa nonstop (server za nas). mis pac ni zdrzala tulk casa brez elektrike, kot jo je potreboval.

mejlaj mu SEM, ce si zainteresiran. ima se ziher garancijo in je bila zelo! malo rabljena.

lp
I've got spinning wheels, baby! Heck let's do this!

perci ::

OK, zdej sem jo nabavu novo in me zanima nekej v zvezi z napajanjem. Mal sem jo uporabljal in akumulatorji so bili seveda skoraj prazni, tako da sem jo dal filat, ampak v navodilih piše, da bi mogla rdeča ledica hitro utripat med filanjem, meni pa samo sveti in nič ne utripa. Je kaj pokvarjeno al je to normalno?

Dusko ::

Hm to je normalno ko je miš čisto prazna ko jo daš polnit pol rdeča lučka samo sveti ,čez nekaj časa bo pol začela utripat in pol vedno bolj hitro.Včasih se meni tudi lučka ugasne pa se nisem nič dotikal miške.Zjutraj ko se vstanem včasih lučka ne sveti čeprav je zvečer utripala Ni pa nujno da bo takrat ko bo začela utripat že napolnjena mislim vseeno jo pusti kakih 6 ur ali pa 8.Pač zvečer ko greš spat daš iiš filat in pol je ok.Ker tisto da drži 3 dni je bolj tak.Pač odvisno od rabe. Po mojem drži tak 2 dni.IN ne 3 delovne dni. Drži pač 3 prave dni.Ne pa da bi 72 ur neprestano uporabljal miš tega ni.

JanezH ::

Dusko:
Glej meni se pa tole dogaja: dam miško polnit na na polnilec in mi npr. kako uro ali dve lučka gori ali utripa pol se pa ugasne. Včasih lučka utripa tudi dalj časa. Jaz sem mislil, da je to s kontakti kaj narobe, ker če je rdeča lučka ugasnjena se pomojem baterije ne polnijo?!?!? Če miško malo premikam po polnilcu, potem rdeča lučka zopet začne utripat.
A se še komu to dogaja? 8-O :(

perci ::

Smukec: isto pri meni ;(. Če mene vprašaš je ta miš bolj poljska kot namizna ;(. Pa še šejka jo skos. No, za ta denar je kar v redu.

Paramedic ::

Zakaj se te miši ne da dobit, a je kej narobe z njimi? Mlacom jih baje sploh ne bo več dobavljal, je to res? Če jo je tko težko dobit, razmišljam za alternativo: optična!, pet gumbov, do 6k, če je pa brezžična pa do 10k, recimo. Sam tale dexxa ko jo mam zdej mi je tko mal previsoka, pa ne da se je primt :D
End transmission.

Dusko ::

Če se miška trese nimaš dobre podlage probaj s kakšno enobarvno temno podlago ali pa alternativa ,ki je najcenejša je bel A4 list in stvar pol deluje ok.
Glede utripanja ja na začetku lučka samo sveti pol začne utripat in pol tudi ugasne lučka.Pač zgleda da ko ugasne je poplnitev končana.Ker meni ugasne čez noč ko se je nihče ne dotika.
Če pa na začetku ko jo daš v polnilec ne sveti lučka pa je nisi pravilno vstavil v polnilec jo malo prerukaš da pol lučka sveti.
To da včasih sveti pol pa utripa. In to različno dolgo pa je verjetno v tem stvar ker zgleda ,da ko so baterije do določenega procenta samo še polne pol lučka sveti pol nasledji korak je utripanje in še naslednji lučka zgasne.Pač to je pri tej miški normalno.Mislim sem mel mojo že an servisu ker sem mel določene težave mislim nisem mel priloženega konektorja ps2/usb,ni blo diskete z driverji,baterije so bile neke zelene ,ki so držale samo 15 ur. Tako ,da sem celotno miško z vsemi stvarmi poslal na ram2 in pol so mi zamenjali baterija da mam zdaj te ki držijo 3 dni,pa disketo sem dobil konektor pa sem dobil v big bengukjer sme miško kupil.
Druagače pa tako kot pravijo za malo dnara malo muzike .)

jRk0 ::

...tocno;)

zato nabavit Microsoft... ceprav malimehki sux, ampak miske pa te stvari pa so carske:)...pa drage:(
You fuck up once, you loose two teeth.

zvitorepec ::

Te miske uvaza in prodaja RAM2 iz LJ. Tistih iz Leclerca ni vec :(
HOWGH!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LED svetilka - diode utripajo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
181820 (1300) taz
»

življenjska doba baterij v brezžičnih miškah

Oddelek: Kaj kupiti
444881 (3562) opeter
»

Računalnik ugasnjen, optična miš sveti, zakaj?

Oddelek: Pomoč in nasveti
241883 (1403) Scorpia
»

okvara kamere

Oddelek: Zvok in slika
181720 (1541) Tilen
»

NUJNO problem z polnjenjem miške Typhoon

Oddelek: Pomoč in nasveti
91288 (1091) BadB0y

Več podobnih tem